Край брега ме закачи, морски дар ми подари. ~бебеправене 420~

• 33 607
  • 858
  •   1
Отговори
# 195
Не знам какво е луф синдром. Нямала съм такова. Нисък амх, малко антрални и висок фсх имам аз. Всичко на всичко резерва ми върви към изчерпване и е нормално яйцеклетките да не са ми топ качество, въпреки че никой лекар не го потвърди това, дори напротив. Особено след като стана така, че детето ми се роди с проблем, съм разпитвала много доктори и тук, и в Турция - за малкото яйцеклетки, за качеството им, за добавките, за мутацията дето имам (за неусвояване, знаете тя се свързва с някои проблеми при бебетата) След като няколко различни специалисти ме увериха, че нито едно от тези неща не е причина за неговата малформация, реших да се пробвам за второ дете по същата схема. Тогава пих около 5-6 месеца добавките и тъкмо бях решила, че ще правя голяма почивка ако нямаме успех и забременях. Сега пак ще ги пия максимум 6 месеца и ще почивам поне 3 ако нямаме успех до тогава

# 196
Сега погледнах цената на FH pro и уау! При някой от тук има ли доказан ефект? Също видях, че пише 6 хапчета на ден препоръчителна доза, което пак са си 6 хапчета както и да го погледнеш.

Lygia, аз го гледах твоя план преди като го беше пратила, ама не мисля, че ММ ще се навие да пие всичко това. Витамин Ц също е антиоксидант, затова мислех и него да включа.

Иначе ММ към момента е против инвитро, дори ако не се получи дълго време, защото вече имаме едно дете. Каза ми ,че ако минат 2 години и искаме още едно дете, тогава може да се замислим. Аз изобщо не споделям мнението му, нямам вече много търпение и искам да се получат нещата просто.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 16:50 от mommy22

# 197
  • Замък сред облаците
Ooo, извинявай, Алисън, объркала съм те с някоя съфорумка за ЛУФа по времето когато ти забременя. Смесват ми се спомените явно.

П.п. Сега се връщах назад, Елислава е била с ЛУФ, по-старите кучета я знаят. Моя грешка 🤗

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 16:53 от АА

# 198
Али, пожелавам ти успех след по-малко от 6 месеца ❤️🍀🍀🍀☺️ Аз също съм на мнение, че няма как малформация да е причинена в някаква степен от хранителни добавки или от ниския АМХ. Може резервът да е малък, но качеството да е добро, както и обратното. Няма точна зависимост. По-скоро възрастта е най-тежкият фактор за качеството.

# 199
  • София
ние нямаме мъжки фактор, но ММ за да е съпричастен към мен пие комбинираната добавка на Wellman за мъже.
Предният път след 3 месечен курс с FH Pro успях да забременея - извънматочно обаче. Сега след 3 месечен курс - чушки. Аз казах, че ми е трудно да се ориентирам в добавките, кое колко кога - евала правя на тези, които са успяли. Аз съм по по-лесното - комбинация. Ще вкарам и спорт повечко и ще видим какви ще ги свършим

# 200
  • Замък сред облаците
И ние Wellman за мъже, не е правил специфични изследвания.

# 201
Шантал, много съжалявам за развитието. 😿
Zoya, честито и до финал! 🍀

За добавките и помощните им вещества мога само да се включа с информация за витамините, които ММ ми взима. Всички са в течна форма, за да нямат нужда от помощни вещества. Някои се прилагат външно на кожата, други под език и т.н. Правят ги в Америка, а тук ги дистрибутира един от последователите на Рей Пийт. Ако някой има интерес, мога да му ги пратя на лично съобщение.

Иначе ние се натровохме с риба вчера и цяла нощ и днес сме в ужасно състояние. Добре че не се случи в дните на О.

# 202
  • София
mommy , ти за мен си си с положителен тест 🙂
ванила ,как така се натровихте?
Откъде я взехте ?
Как сте сега?

Мъжът ми пие чат-пат от моите Омеги и с кеф прелапва от желираните витамини на детето на Алайф 😂

Мен всякаш ме болят зърната да отбележа ,ще видим след няколко дни бебе ли ще е,или цикъл 😁

# 203
ВаНиЛа, бързо да се възстановявате! Pensive

*Bubble*, стискам плаци да е на бебе. Колко дни имаш до МЦ? Relaxed

# 204
  • София
ВаНиЛа, бързо да се възстановявате! Pensive

*Bubble*, стискам плаци да е на бебе. Колко дни имаш до МЦ? Relaxed
Четири ,не ми се правят ранни тестове ,ще чакам закъснение.
Просто назад говорихме за ранни симптоми и сега констатирам усещания 😁

# 205
Взехме пъстърва от фантастико и я сготвихме същатата вечер. Направихме си и бял ориз и го ядохме със соев сос. Друго не сме консумирали и 2-3 часа след това се почна .... та не мисля, че може да е от нещо друго.

mommy , ти за мен си си с положителен тест 🙂
ванила ,как така се натровихте?
Откъде я взехте ?
Как сте сега?

Мъжът ми пие чат-пат от моите Омеги и с кеф прелапва от желираните витамини на детето на Алайф 😂

Мен всякаш ме болят зърната да отбележа ,ще видим след няколко дни бебе ли ще е,или цикъл 😁

# 206
Момичета, днес бях на скенер заради болките в кръста. Въпросът е може ли да правим опити тази седмица, че овулация очаквам в неделя?

Ние също сме с тежък мъжки фактор, ММ пи около година индивидуални добавки, за да са с по-висока концентрация, включително Coq10, витамин Ц, витамин Е, л-аргинин, л-карнитин, селен, цинк, омега 3 с по-високо съдъжание на DHA и отвреме навреме витамин Д и някой друг витамин още. При нас имаше някакъв ефект, но слаб. Впоследствие стана ясно, че има варикоцеле, та тези добавки са били напразно, защото докато варикоцелето пържи сперматозоидите е все тая какви добавки пие. Но сега след операцията ще започва ударно, защото тогава трябва да се подсили ефекта уж и да има по-видимо подобрение.

# 207
Bubble, никакъв шанс, днес правих друг и е напълно отрицателен. Мен пък май спряха да ме болят зърната и шийката е слезнала по-надолу. Чакам да ми дойде тези дни.

Скрит текст:

# 208
  • София
анякой дали е ходил на Преподобна Стойна? попадна ми статия преди малко и се замислих дали да не ориентирам натам септемврийската почивка, за да го комбинираме Grinning

# 209
  • Замък сред облаците
Преди няколко страници някое от момичетата писа, че е било.

Общи условия

Активация на акаунт