Край брега ме закачи, морски дар ми подари. ~бебеправене 420~

• 33 608
  • 858
  •   1
Отговори
# 210
7 опит дано да е успешен😇
Не чакам на 7.09
Май се пренавивам но.... от миналия вторник до сега все ми излизат пъпки,гърдите ме болят, а какъв глад ме гони на три часа ям😁
Днес си обновявах кичурите и боята не хвана, втори път ме мазаха 🫢стори ми се безкрайно висенето в салона🙈

# 211
Мими то тези дни ти е/била овулацията ако датата на мц е 07.09, симптоми и то от миналия вторник са напълно внушени или случайни
Аз съм ходила на Преподобна Стойна, но забременях доооста месеци след това. Иначе мястото е уникално. Много ме грабна, изпитах много силни емоции и усещания

# 212
Аз посетих подобно място в Турция обаче, ходихме на гроба на дева Мария и си пожелахме дете. Това беше през април, аз по принцип съм емоционална. Но това което усетих там беше уникално, разплаках се от нищото и главата ме болеше. Екзкурзовотката ни тогава, ни обясни че е виждала всичко на това място и хора с по сензитивни или емоционални усещат. Та тези места си струват да се посетят.
Дори ни разказа как едно дете е плакало по време на посещението.

# 213
И ние сме ходили в Златолист. Преди няколко години, когато още не беше така нашумяло и отидохме за първи път, ключът стоеше при един човек в началото на селцето. Табела написана, ако не се лъжа на ръка, ни ориентира.
Човекът дойде да ни отвори и се заприказвахме.
Това място ме “разтърси”. Всеки път като отида там, за съжаление, е все по-променено. Ходят все повече туристи, по 2-3 автобуса сме засичали. Инфраструктурата до манастира е далеч по-добра от първото ни посещение.
Донякъде се загуби първооблика и мистичността на мястото.
Всеки път, когато съм на втория етаж, нямам представа какво ми става, но плача много.
Минала година след аборта, когато отидох и почувствах едно облекчение, но пак си поплаках. В един момент се почувствах спасена. Не мога да кажа защо и как, може и за някой това е до голяма доза внушение, но ние винаги когато сме в тази част на България и минаваме оттам. Само да спомена, че живея на другия край на България.
Минзухарче, писали сме заедно Heart
Как си ти?
Маце, не съм те мяркала скоро? Какво става при теб?

# 214
Здравейте! Да ви споделя развръзката покрай мен. Няма нито един положителен тест за лч, от 27.08 и 28.08, а по календар на 28.08 трябваше да бъде овулацията. Започнах да се тествам много късно първи тест на 27.08) -чак на 13 ден от Ц . Като за първи път използваща тест и неопитна, закъснях, и вероятно Овул.е минала. Все пак положителното е, че с моя съпруг сме имали чести контакти - на 10,11,13 ден отМЦ, но дали сме упели да нацелим точният момент, предстои да разберем. Някак имам усещане, че сме го изтървали. И определено вече няма да се доверявам на Менструалния календар, а преди много вярвах в него. Верен ли е той при вас?

# 215
Здравейте, аз днес реших на шега да направя тест преди закъснение,защото ми е толкова лошо от няколко дни(а детето е с вирус с повръщане) и помислих, че и аз съм го лепнала, но уви-закачила съм морски дар☺
Та последният месец толкова стрес имах, изобщо не ми беше до това, планирах да започна нова работа, но съдбата има друг план за мен. Та не се отчайвайте, защото изненадите идват така… исках да покажа теста, да видите дали все пак е възможно да не е верен, предвид изпарителните които видях в темата”Бременна ли съм”, обаче не мога да намеря темичката, а тук не е удачно.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 00:14 от Quatre

# 216
Quatre, честито! И не е "уви", че си лепнала морски дар! По-добре е от летен вирус Grinning

# 217
Момичета, знам, че всеки организъм е различен, но възможно ли е да има извънматочна бременност при абсолютно нормален цикъл? Не ми е закъснявало, даже един ден преди очакваната дата, но за първи път откакто имам цикъл, преди да ми дойде имах много остри болки ниско вляво, в деня на Ц повърнах, следващите два дни пак ми стана лошо сутринта с кафето. И да подчертая, че тези симптоми никога не съм ги имала при Ц.

# 218
  • Замък сред облаците
Менструалния календар не гарантира достоверност. Фоликулярната фаза за разлика от лутеалната може да се скъсява или удължава според различни фактори - добавки, лекарства, стрес, боледуване, пътуване, хормонални смущения.
При един твърдо установен цикъл с продължителност между 26 и 35 дни (тоест продължава едно и също време, но продължителността му е някъде между тези дни) се счита, че е напълно нормален. Обикновено и овулацията е по едно и също време, но не задължително на 14 ден като в учебниците. Може да е по-ранна или по-късна. Важно е лутеалната фаза да не е по-къса от 11 дни, за да може да изгради благоприятна лигавица за зачеване (и да не е по-дълга от 17 дни, за да не е прекалено дебела).
Затова се ползват тестовете за О, да се определят фазите. Друг метод е този на базалната температура, но не е толкова практичен за всички.

По отношение на приложенията аз препоръчвам Premom където можеш да си снимаш тестовете за О и да ти изчислява пика на хормона. Има и секция за въвеждане на базалната температура и прави графики, за тези които я мерят (аз не).

Скрит текст:

Аниго, по-скоро звучи като кистичка (задържан фоликул), те нали се пукат при МЦ. Извънматочната ще боли нетърпимо, отделно ще ти е странен цикъла и неспиращ. Повръщането може да е свързано с нивото простагландини по време на МЦ, те отпускат освен шийката всички съседни органи, затова често при менструация първите дни някои жени имат като диария; или пък се дразни стомаха защото клапата се отваря по-лесно и връщаме към хранопровода.

За симптомите да се включа. Всички симптоми на типична бременност са свързани с висок прогестерон и натрупване, затова класическите симптоми са чааак след втори месец. За начална бременност и ПМС са еднакви - напрегнати гърди, поспаливост, раздразнителност, задържане на течности/подуване, понякога гадене. На последното не обръщате внимание, появява се понякога, но го търсите, когато искате (или се опасявате от бебе). Нито един симптом не е задължителен впрочем, въпрос на индивидуална реакция на тялото е. А тялото ще реагира различно на 25-30-35-40г. Навършите ли 30г впрочем и цикълът се изменя често. След 40г също.

Имайте предвид, че въпреки че яйцеклетката е най-голямата клетка в тялото, не я усещате всеки месец как минава по тръбата и попада в матката, сега като бебеправите защо търсите различни усещания в малкия таз?
За да се оплоди, тя вече трябва да е в тръбите, но търсите усещания в яйчниците виждам Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 07:55 от АА

# 219
Опти ова сега е на промоция в ремудиум. Пише след хранене да се приемат? Нали уж някой витамини трябва на гладно?

# 220
  • София
не е на промоция - двойният пакет е на трайно ниска цена.

малко по-напред в темата беше постната снимка кое хапче какво е, спрямо това можеш да си избереш кое кога да пиеш.

иначе пише да се приемат повреме на хранене няколко часа след други лекарства.

# 221
АА , съгласна съм с написаното от теб. Може би си търсим понякога симптоми. Но имам 2 успешни бременности, цикъл който откакто родих последно преди 9 г. протича по един и същи начин, ПМС почти нямам с години, нямам болки в гърдите, съсиреци не съм имала от преди да родя. Знам как протичаха бременностите ми и какви симптоми имах, и определено това , което ми се случи този месец ме кара да си мисля, че съм изкарала биохимична бременност. Почвам да се параноясвам дали да не се откажем от трето дете, заради годините ми -37 г., заради риск на плода, след този злополучен опит.

# 222
не е на промоция - двойният пакет е на трайно ниска цена.

малко по-напред в темата беше постната снимка кое хапче какво е, спрямо това можеш да си избереш кое кога да пиеш.

иначе пише да се приемат повреме на хранене няколко часа след други лекарства.

А кое е по добре да е на гладно?

# 223
  • София
Kactus, доста повече бяха в една "доза". Намерих и това в интернет, не знам колко е достоверно.

това е описанието кое какво е, виж и постовете на Алисън и АА обясняват много подробно за добавките.

# 224
Момичета, попаднах на един чай PreNutra ?
Вече съм леко отчаяна , какво мислите за него...някоя чувала ли го е.?

Общи условия

Активация на акаунт