Край брега ме закачи, морски дар ми подари. ~бебеправене 420~

• 33 618
  • 858
  •   1
Отговори
# 240
Честит Рожден Ден, Kactus!!! 🎉
Пожелавам ЗДРАВЕ, бъди щастлива и безкрайно обичана.
И нека точно, когато най-малко очакваш, да видиш две дебели, тлъсти чертички!!! 🙏🏻♥️

# 241
  • София
аз нямам спомен БХ да е било чак толкова болезнена ...

# 242
Повечето жени дори не разбират, че са имали БХ. Дори в 5-6 седмица да се изчисти жената сама или с медикамент, пак няма да го види с просто око плодния сак като го изхвърля. Каквото и да се е случило в този ти цикъл, Биби това жълто нещо, което си видяла, не е било бременност. Ако искаш да си сигурна, че има бременност при бледи черти, си пускай чхг Дано скоро се случат нещата.
Кактус здраве и щастие ти пожелавам 🍀 Не губи позитивния си дух
Редактирам се, че забравих да се отчета - днес ми дойде, така че морски дар и при нас няма, продължаваме към септември

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 14:10 от AlisonParker

# 243
Честит рожден ден, Кактус!
Айде да ти върви много във всички сфери!

# 244
Честит рожден ден, Кактусче! Бъди здрава, все така позитивна, и в скоро време да сбъднеш най - голямата си мечта. 😘🤰💕

# 245
Честит рожден ден, Kactus. Бъди много щастлива и постигай всяка своя цел с лекота! Flowers Tulip

# 246
Честит рожден ден , Кактусче ❤ Да си жива и здрава , все така борбена и позитивна . Пожелавам ти много късмет , обич и пухкаво бебенце в най-скоро време 🌺

# 247
Кактус, честит рожден ден! Нека ти се сбъднат всички мечти! Flowers Tulip
След БХ няма чак такива болки, жълти неща и тн. Никога не съм чувала, да е нещо по различно от малко по обилен цикъл. Хубаво е да пуска ЧХГ, за да знаеш все пак, ако е БХ да се търси причина. Отделно и да си имала БХ, това не значи,че би имало проблем при следващо забременяване и износване. Ако искате 3то детенце, не смятам че това е пречка. (Освен,ако няма някакъв проблем, но само от една БХ е малко вероятно, доста жени имат БХ и без да разберат)

# 248
ЧРД Кактус! Да се сбъдват мечтите ти по най-добрия начин за теб! 😊

Alison, съжалявам, не е било писано да е моряче.

# 249
Alison , с теб вървим заедно 🤣 И на мен днес ми дойде .

# 250
Ако не пропускам нещо очаквахме на zoya резултатите от ЧХГ и прогестерон и на mommy евентуално да НЕ ѝ дойде.

Момичета пишете като разберете как са нещата.

Кактусче, Честит рожден ден!

# 251
Утре в 07:00 съм пред лабораторията за повторни изследвания. Ще докладвам като излязат резултатите. Relaxed

# 252
Аз си чакам още цикъла, до 2 дни би трябвало да се появи. Понеже си следя шийката всеки месец и тези дни е слезнала доста надолу, с което отписвам друго развитие този месец. Иначе зърната още са ми чувствителни, ама нищо общо с предишната ми бременност. Толкоз за симптомите Grinning

Хубавата новина е, че до 3-4 месеца би трябвало да имаме по-големи шансове, но дано няма други изненади.

Ти как си, Lygia?

Кактус, честит рожден ден! На другия рожден ден да сте с поне един повече.

# 253
ММ ме изненада със Септемврийско море. Може пък да закача някой дар, макар че трябва май два цикъла да изчакам да се извъртят. Но заради ин Витрото от май месец не съм правила секс и снощи имах мокри сънища 🤣🤣🤣😅

# 254
Mommy22 аз съм добре, благодаря! Днес бях на преглед и видяхме бебето.

Пращам ви едно бебешко дупе за мотивация и добро настроение! Досега съм виждала прашец, наакани памперси, но от мен имате дупе! 😂

Очакваме момченце, някои може да помнят, че упорито избягвах розовия прашец, защото много исках момченце! Сбъдната мечта е! 💙

Общи условия

Активация на акаунт