Край брега ме закачи, морски дар ми подари. ~бебеправене 420~

• 33 622
  • 858
  •   1
Отговори
# 255
  • Замък сред облаците
Топкиииии 😁 по-натам ще има и класическа снимка с топки 😂

# 256

Майка ти да ти разпрати първия dick pic на някакви момичета!  Радвам се че опитът ми за хумор не остава неоценен! 😂

# 257
Empathy, хайде дано ви сполети морския дар и вас!

Ех, че сладко дупе! Много се радвам, че мечтата ти се е сбъднала, Lygia. Relaxed

Днес близка приятелка ме зарадва като ми сподели, че чудото се е случило и при тях след дълго време опити и точно преди да започнат подготовките за инвитро. Показа ми малката "скаридка" от последния преглед. Искрено се възхищавам на всички, които не се отказват въпреки трудностите, които срещат. Heart

# 258
AA искрено ме разсмя😂😂😂😂..
Ligia Честит ви младеж да стои на топло до термин. 😍Много сладко как е застанало😂.

# 259
Нашите опити приключиха, утре съм на преглед да видим дали се е спукал фоликула. Малко рано ми беше О този месец, което е нетипично за мен, ама явно напоследък на повечето ни се е разбъркал Ц.
Аз се чудя дали да започна приема на Натаспин, както д-р Иванова ми посъветва или не. Аз го бях спряла,защото се чудих дали няма общо с БХ и сега не знам дали да го пия или не.

Много сладка снимка и аз имам от първото ми дете подобна Grinning Аз исках розов прашец за втория опит, но сред трудностите вече просто искам някакъв прашец. Каквото и да е бебето само да дойде и да е живо и здраво Heart

# 260
  • Замък сред облаците
Натаспин действа подсилващо фибринолизата. За разлика от аспирина няма да действа на маточната стена.

# 261
Lygia, честито синичко! Много се радвам, че се сбъдна мечтата ти. Леко бременеене ☺️🩵 Аз пък избягвах синия прашец, но сега искам син и розов 🤣🩵🌸 Благодаря още веднъж на всички за пожеланията! ☺️🫶

# 262
Хехе, момичета знаех си, че мога да разчитам на вас да ми осигурите доброто настроение в края на деня. Lygia, нищо не разбирам от тази снимка, нито топки, нито дупе виждам, ама да ти е честито момчето и да си седи там до термин! Аз не смея много да си признавам, че искам момченце, някак вътрешно чувствам, че в моето положение нямам право да имам претенции. Ама като се знам каква съм "натурална", не се гримирам, не ходя на маникюр, не си правя прически, направо си мисля, че момиченце ако ни се падне няма да види нищо женско от мен. Joy Да не помислите сега, че съм някоя неподдържана и грозна, хубава съм си и скромна. Joy

Голдънче, хайде опитите да дадат резултат.

Аз пак да си попитам с риск да нахалствам, но знаете ли дали е противопоказно да се правят опити след скенер/компютърна томография на кръста малко преди овулация, че още се чудя, не че сигурно ще стане, ама все пак?

# 263
Голдън Стискам палци да се похвалиш много скоро. 😍🍀🍀🙏🙏

# 264
  • София

Майка ти да ти разпрати първия dick pic на някакви момичета!  Радвам се че опитът ми за хумор не остава неоценен! 😂
Хахаха леле ако знаете аз каква реалистична снимка имам,ако я кача ще ме банката сигурно 😂
Но е от около 30-та седмица

# 265
Kactus Да си много здрава, щастлива и винаги да имаш това, което искаш!
За Zoya и lygia много се радвам, успех до финал! Simple Smile И на всички нас, пожелавам скорошен успех!

И ако може да ме консултирате за снимка на тръбите, какво представлява изследването и има ли различни методи? Още не съм се насочила към конкретен специалист.

# 266
Lygia, еххх, много яко! Heart Eyes
Но аз също нищо не разбрах от снимката Grinning  В коя седмица си сега?

Golden, чакаме те скоро с добри новини. Hug

Мен я да спрат да ме болят зърната, я пак стават чувствителни. Побърквам се вече, нямам търпение да ми дойде и да се приключва. Аз не мисля, че има как да има бебе, защото няма как един тест положителен, а на другия ден отрицателен. При първия не са спазени инструкциите. Май овулацията ми е била поне на 16-17 ден този месец обаче, защото няма признаци за цикъл днес.

# 267
Благодаря момичета!

SGC, и аз никак не съм girly girl! Играя видео игри, имам любим футболен отбор, не обичам да се гримирам и момче ми пасва доста!!

За тези които не са разгадали снимката прилагам легенда:

Скрит текст:

# 268
Аз доста позакъснях за темата, но имах нужда от почивка..

Рейв, благодаря ти, както винаги за новата тема! Нека донесе на всички тук много морски дарове! Animal Whale Flowers Watermelon

Таничка, колко бързо лети времето и стна време ти да си наша орисница! Благодаря ти, че ни разказа историята ви и ни вдъхна така необходимата ни надежда! Sparkling Heart

Не успях да ви изчета всичките, но се надявам да наваксам. При мен няма нищо ново, чакам си търпеливо прегледа на 13-ти септември, за да се види как е ситуацията месец след лапароскопията.

# 269
  • София
Лигиа, честити сини гащи!

Аз нямам претенции за прашеца та минавам смело под всякакъв, все един да ме хване белкин Grinning

Общи условия

Активация на акаунт