Край брега ме закачи, морски дар ми подари. ~бебеправене 420~

• 33 631
  • 858
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Шанти, за добавките дето Денис ти е написала и аз навремето я попитах и същите ми ги даде на мен. Станулов ми беше препоръчал опти ова и видях, че са горе долу идентични, но реших аз сама да си направя комбинацията и си ги поръчах от iherb и излязоха за половин цена и за повече време дори. Ние доста време пихме какви ли не добавки. Редовно правих изследвания и не съм забелязала да са натоварили черния дроб или да са дали отклонения, сигурно си е и до организъм.
А ММ пи селен, бабини зъби, мака и редувахме различни в допълнение, в началото с-мен, после андрозитол, после фх про мен, после взех някакви от Iherb.
Но при нас нямахме нито мъжки, нито женски фактор, искахме да подобрим Я и С.

# 271
lygia, честито мъжко дупе! От една порода сме с игрите, само дете на мен в последните 2 години не ми остава време Grinning

Аз никога не съм имала предпочитания за пол, но си се харесвам като майка на момче, може би защото израснах с компанията на по-големия си брат. Ама пък наскоро гушках момиченце и ми беше толкова приятно, че чак се размечтах за момиче. И все пак каквото дойде, само да дойде.

# 272
Лигия честито и от мен.

Иначе и аз в отбора с компютърните игри, ма отказвам това да е мъжко занимание Simple Smile - е гледай колко сме.
А и не познавам никоя дама дето се е научила да се гримира от майка си, то може и да е, защото такива познавам де. Също не се гримирам почти никога, не че не обичам баш, но то си трябва много време да се вложи, аз имам по-интресни неща за вършене.
Също нямам претенции за прашеца, събирам си от всичкия да видим какво ще хване.

За Омега-3, четох че добрите таблетки имат поне 300 общо EPA+DHA, ма не знаех че DHA-то трябва да повече и друго съм взела, ма нищо другия път.

# 273
Офф аз имам наченки на цистит, май прекараме с опитите. Когато са няколко поредни и така се случва при мен. Започнах Уринал Акут, дали ако е тежко може да пия М0нурал? Моя Аг е за, според нея преди бременност няма проблем. Аз не мисля така и за това за сега ще карам на уринала пък ще видим. Ще я питам в сряда какво мисли и тя, ама знам отговора.

За момента е само леко парене и е в начална фаза, проста аз си усещам симптомите Grinning

# 274
Голдън почвай да пиеш цистостоп sr. Имала съм няколко кризи, взимай навреме защото изведнъж може да стане по зле. Много е коварен... Уринал е много лек, но пусни една урина утре.

# 275
Здравейте! Може ли да ми помогнете с разпознаване на резултата от този тест? Благодаря!

# 276
Кактусче, честит рожден ден! Пожелавам ти пухкави бебоци, здраве и най-голямото щастие!

lygia, честито дупенце и прашец в синьо! Леко да мине остатъкът от бременността и много да ви радва товя вързопче. Аз уж исках момиче първоначално, но днес като майка на момченце не бих го заменила за нищо! Обожавам го е и е най-перфектното мъжле на света според мен 🤣

Fayona, радвам се, че си отново тук и стискам палци за прегледа и за хубави новини скоро.

sonity, положителен е, вижда се.

# 277
sonity още малко му трябва двете черти трябва да са еднакво червени. Може би утре сутринта направи един и ще си покаже.

# 278
Това не е ли тест за овулация? Ако е такъв, не е положителен. Трябва да бъдат еднакво наситени двете чертички

# 279
Даа, това е тест за ову.
Втората черта беше доста по-бледа последните пъти. Мислех, че Ову е приключила. Календарът показва,че е била вчера (28.08-15ти ден), но явно ще закъснее. Утре сутринта задължително ще направя тест.

# 280
Може просто да не си хванала пика… Тия тестове не знам как ви се занимава да ги правите. Една камара условия, тествате дори по два пъти на ден и накрая пак може да изпуснеш 🤦🏻♀

# 281
Не го прави сутринта, дават фалшив положителен резултат. Следобед или вечер, по едно и също време обаче, ако можеш.
Даа, това е тест за ову.
Втората черта беше доста по-бледа последните пъти. Мислех, че Ову е приключила. Календарът показва,че е била вчера (28.08-15ти ден), но явно ще закъснее. Утре сутринта задължително ще направя тест.

# 282
  • Замък сред облаците
Ох, даже четох в една от темите, за Надежда ли беше, някакъв гинеколог съветвал сутрин да се правят тестовете. Е, много оплаквания имаше от него де, ама това и лекар да дава неадекватни съвети за нещо толкова банално ми идва в повече….

# 283
В последните часове на днешния ден-
Честит рожден ден, Кактус! Желая ти от сърце: здраве, радост и пухкаво бебче!
🌹🌹🌹

# 284
Много ви благодаря, момичета 🫶☀️❤️
Sonityy, пикът на хормона и съответно положителен тест за овулация, можеш да очакваш 48-36ч преди самата овулация. Както са ти казали, този тест е отрицателен и тестването се прави следобед(след 16ч до 20ч), преди това 2 часа не трябва да си ходила по малка нужда и да се въздържаш от прием на течности. Ако нямаш някакви проблеми и спазваш всички условия, би трябвало да хванете овулацията с лентички. (например при СПКЯ, овулацията се доказва само с фоликулометрия, поради висок LH).

Общи условия

Активация на акаунт