🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 551
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Такава спокойна и уютна вечеря , без стрес и напрежение , отдавна не бях гледала.

# 106
Приятна вечер, личи си отношението към готвенето и храната !!

# 107
Тези лели, които изглеждат като от димитровградския пазар, наистина ли са дипломати, които представляват България в чужбина?

# 108
🤣🤣🤣😂🤣🤣😂🤣

# 109
Айде сега, лелки 😏.

Хареса ми храната, вечерята и атмосфера.

# 110
  • Буркина Фасо
това ядене ли е? за мен е мъка.

# 111
Не гледах, но дочух някакъв дебелак да говори глупости за културата ни на хранене.

# 112

Кое е мъка ? Не ядете подобни неща или като количество ?

# 113
Много добра идея да направят седмица с тези участници. Със сигурност и интересни истории ще имат, и непознати храни ще сготвят.

Аз изпуснах началото и не разбрах другите кои държави ще представляват, докато разбера за жената на Кофе Бобоне, през цялото време се опитвах да си спомня от къде ми е позната. Наскоро гледах интервю със семейството им по Нова, мисля в "Ничия земя". Ако наистина е консул на/в Гана, това е интересно.

# 114
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Наистина приятна седмица се очертава.
Хареса ми вечерята на Италия.Приятен домакин и мъж ми се стори.
Очаквам цяла седмица да валят 10ки.

# 115
  • Буркина Фасо

Кое е мъка ? Не ядете подобни неща или като количество ?
и двете Smiley

# 116
  • ВАРНА
Не съм съгласна с чичето,че нямаме култура на храненето.Той явно я кара през просото,но традиционните принципи на българската кухня са много балансирана консумация на месо за сметка на растителната храна.Постите в календара са изпъстрени с гладувания.В оригиналните пости присъстват дни без сол и олио.И сега в семействата се цени сготвената,домашна храна.

# 117
Не съм съгласна с чичето,че нямаме култура на храненето.Той явно я кара през просото,но традиционните принципи на българската кухня са много балансирана консумация на месо за сметка на растителната храна.Постите в календара са изпъстрени с гладувания.В оригиналните пости присъстват дни без сол и олио.И сега в семействата се цени сготвената,домашна храна.

То традициите са едно ,но на практика- съвсем друго нещо.
Затова сме и с този огромен брой затлъстяващи .
Пиенето  също допринася за това.

# 118
Напротив, имаме отлични традиции, а и в повечето семейства около мен се спазват. Всеки готви, всеки гледа домашно и здравословно. Дебели няма.
Отделно сегашните световни  моди у нас се спазват от десетилетия.
Умерено пиене на качествен домашен алкохол също е полезно.

# 119
Храната у нас не е особено качествена. Много хора се изхранват с кофти купешки хляб, колбаси и наденици и т.н. Просто ни е такава покупателната способност плюс не особено голям контрол върху храните - сто мандри за млечни продукти и повечето ползват сухи субстнации и т.н.
Това, че някой готви вкъщи не слага автоматично знак за равенство със здравословно. Като съм виждала какви бъркочи се сервират, а и показват тук в някои теми - не, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт