Мами с термин Март 2024

• 58 597
  • 817
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, ще се включа с едно друго питане. Бях чела, а и са ми казвали, че по време на бременността, много бъдещи майки забелязват голямо подобрение на състоянието на косата си. При мен от няколко седмици насам /може би 2/ съм със страшен косопад, чак започнах да си мисля дали няма да остана без особено след баня, когато я измия и изсуша пада с шепи.
Как е при Вас? Disappointed Relieved

# 436
  • София
Моята коса си капе колкото обичайно при смяна на сезоните, а я и измивам веднъж в седмица от много години, за да е по- здрава. При ресане пак не виждам увеличен косопад за сега. Виж за кожата на лицето съм уау, по- свежа и без грам петънце не е била никога Grinning

# 437
Момичета ,никоя ли няма проблеми със киселини и ако да как се справяте защото ,моите са ацки гадни и незнам какво да правя

# 438
Момичета ,никоя ли няма проблеми със киселини и ако да как се справяте защото ,моите са ацки гадни и незнам какво да правя

На мен ми помага сода / газирана вода ☺

# 439
И аз съм 17та седмица без 1ден и върви голямкоо 210грама. Иначе и аз пия фолиева киселина мета и отделно прегнакеър плюс.

# 440
Аз малко по малко стартирам с покупките, взехме количка сайбекс от промоцията в айко и съм впечатлена колко е лека и маневрена. Поради това, че трябва да си полягвам повече, не съм имала възможност да обикалям магазини, затова поръчах онлайн и съм много доволна от покупката.
Взех и спално бельо, а майка ми изрови някакви мои дрехи и одеалца, които е запазила от мен, а те не са мръднали. Явно едно време наистина всичко е правено качествено. Мисля да си ги ползвам с кеф Heart

Момичета, вие хапвате ли луканка?

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 21:48 от Misha11

# 441
Моята си капеше, сега малко повече и за капак и пърхот, а челото ми пъпчаса а аз никога не съм имала преди дори и в пубертета.
Момичета, ще се включа с едно друго питане. Бях чела, а и са ми казвали, че по време на бременността, много бъдещи майки забелязват голямо подобрение на състоянието на косата си. При мен от няколко седмици насам /може би 2/ съм със страшен косопад, чак започнах да си мисля дали няма да остана без особено след баня, когато я измия и изсуша пада с шепи.
Как е при Вас? Disappointed Relieved

# 442
Аз нямам проблеми с косопад, но мога да очаквам след като родя. А лицето ми е пъпчасало, особено покрай брадичката, като тинейджър съм. 😅

# 443
И моята коса много пада надявам се да ми остане до раждането 😀😀😀Но и кръста не спира да ме боли въпреки че само лежа незнам да ли е нормално а съм на преглед в Петък

# 444
За косопада вижте как са ви витамините желязо, витамин Д и В. При мен косопада понамаля след прием на желязо и витамин Д, но пък започна и малко преди да забременея заради упойка от операция месец преди да забременея и това вече довърши нещата.

# 445
  • София
При мен пък спането става все по- трудно. Събуждане по 2-3 пъти за тоалетна, трудно обръщане и се чудя как да лягам, че да ме боли по- малко кръста. От малкото които спят изцяло по корем съм и в момента се подпирам на една голяма възглавница, уж да ме спира..док каза изобщо да не се притеснявам с лежането по корем за сега, така или иначе скоро няма изобщо да мога Grinning ако има някоя от вас, която все още си спи нормално моля ви споделете какво ви помага.

# 446
Здравейте на всички. След микробиология ми се установи бактерия стрептокок от група Б, в 18 г.с съм. Оказа се, че проследяващата ме лекарка не ми е пуснала антибиограма и на сляпо ми изписа глобули Силвержин, които слагах 10 дена без успех. Ще се наложи да приемам антибиотик. Сега ще давам отново вагинален секрет и ще пусна антибиограма, за да видя на какъв медикамент съм податлива за лечение. Има ли някоя от вас със същата гадинка? Ако да, какво ви изписаха?  Хич не ми се пият антибиотици точно сега, но като чета за тази бактерия май това е по-малкото зло, надявам се да няма проблем за плода ( от АБ). До сега не съм имала проблеми с бактерии, но си има и пръв път Grinning

# 447
Здравейте на всички. След микробиология ми се установи бактерия стрептокок от група Б, в 18 г.с съм. Оказа се, че проследяващата ме лекарка не ми е пуснала антибиограма и на сляпо ми изписа глобули Силвержин, които слагах 10 дена без успех. Ще се наложи да приемам антибиотик. Сега ще давам отново вагинален секрет и ще пусна антибиограма, за да видя на какъв медикамент съм податлива за лечение. Има ли някоя от вас със същата гадинка? Ако да, какво ви изписаха?  Хич не ми се пият антибиотици точно сега, но като чета за тази бактерия май това е по-малкото зло, надявам се да няма проблем за плода ( от АБ). До сега не съм имала проблеми с бактерии, но си има и пръв път Grinning

Здравей, имах същия проблем 16г.с. След 10 дни антибиотик вече всичко е чисто. Нямам някакви оплаквания.

# 448
Като гледам доста от вас приемат няколко, вида лекарства а аз пия нош-па и фолиева киселина само макар че не съм си правила вит.Д и желязо защото АГ не ми е казала незнам да ли сама да не си направя

# 449
Пуснете си - витамин Д, б12 , жск , желязо , феритин ,фолиева киселина също може да си пуснете,ако не пиете . Сега не се сещам друго, но тези са ви доста важни и кръвна картина,ако не е пускана, за да се следят показатели хемоглобин и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт