Мами с термин Март 2024

• 58 415
  • 817
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, аз не се сдържах и от Бебино Бебе Борса поръчах Cybex Balios S lux 2в1 беше само с 100лв намалена. Висока съм 1.66 и мога да кажа за количката, че е страхотна. Имаше и коментар, че balios била зимна количка и за какво ми е? Но напълно съм съгласна с горното мнение до 6 месечна възраст бебето да няма да стои изправено. Smile

# 631
Казвала съм и преди, но аз нямам 160см 🤣🤣

# 632
  • София
Ние за момента единодушно се спряхме на кошара от сгъваемите на две нива и с падаща преграда, идеална ще е за транспортиране с кола. Количка още не съм харесала, но искам да е модел 3в1. Момичета, ще приготвяте ли бебешки стаи или според вас може и на по- късен етап?

# 633
Много ми се иска, но нашият апартамент е само с 1 спалня, та в следващите 2 години няма да има детска стая, а след това- силно се надяваме! ❤️

# 634
Привет, и ние сме в търсене на колички имам чувството, че това ще е най - трудно. Днес влязохме във visit vitalis и nikol baby ми нищо не ми хвана окото...🤣
В 5 месец съм но май ще купуваме след Коледа. Още ми е рано.🤣
В nikol baby нищо не ни обясняваха

# 635
Боли ли ви корем? Аз имам почти постоянно неразположения ниско в корема. Седнала, станала, легнала, няма зн...

# 636
Момичета, ще приготвяте ли бебешки стаи или според вас може и на по- късен етап?

Нашата стая за бебето е почти готова. Липсват дървена кошара и някои довършителни - килим, етажерки, кош за играчки и пране и т.н.
А за леглото - в нашата спалня ще имаме второ легло тип нект ту ми. 😊

# 637
И нашата детска е почти готова.

# 638
Да, корема ме боли почти постоянно Sad
Не знам какво е това чудо още от сега ,но явно този път ще е така....

Според мен толкова пари за количка е чисто и просто разхищение, но това е мое мнение Simple Smile
Пак ви казвам в чуждите сайтове най-вече в Англия и Германия бебешките стоки са в пъти по евтини дори и със доставката до БГ.

С първото ни дете ползвахме количка Jane Muum 3в1 (взехме я втора употреба и смятам че това ми е най-доброто попадение буквално като нова ) супер маневрена и удобна,  после минахме на лятна Move on ,сега ще си ги ползваме пак Simple Smile
Купихме сгъваема кошара на две нива - Киндеркрафт , като  детето спа в нея до 1,8г и сега си е в легло.
Ако има кой да ви предостави за временно ползване е най-добре , не се чудиш какви марки да гледаш и после къде да ги буташ , а предаваш нататък

# 639
Аз също ще взема Cybex Balios S Lux, още не съм решила за цвета само, чакам я да я намалят на черния петък или друго намаление. За мен е малка, лека и много маневрена и за тази цена е перфектна. Една приятелка я има и аз постоянно бутам нейното бебе и ми е супер удобна , а и е много красива. На намаление ще бъде около 750 лева, мисля че цената и е супер разумна, зимен кош ще ми даде моята приятелка и няма да купувам. Рая тойс са основния вносител на Cybex.

# 640
И на мене много неща ми донесоха приятелки. Отделно и майка ми пазарувала. За мене почти нищо не остана да купувам.
Но зависи кой как го възприема. Някой искат всичко да е съвсем новичко. На други не им е проблем че кошче или количка са били ползвани.

# 641
Аз приех няколко чувала с дрехи, но след като ги разгледах-  просто не ставаха. И сега си купувам.
Аааа, да ви кажа, дойде ми наскоро едва поръчка от Shein, реших тестово да поръчам едно розово боди и бях приятно изненадана. 😁 Много сладки неща имат там.

# 642
Момичета как се справяте с настинките , трети ден съм с болки в гърлото , хрема ,запушен нос , кихане . Притеснявам се за бебка .

# 643
Момичета как се справяте с настинките , трети ден съм с болки в гърлото , хрема ,запушен нос , кихане . Притеснявам се за бебка .
Преди 1 месец бях така, Биозин мама, Стодал сироп за кашлица и настинка пиех някакъв хомеопатичен, парацетамол и си взех капки за нос някакви с евкалипт и не съм си слагала, носа си го търпях, но най-много ми помогна за болките в гърлото гулиа актив, лютите бонбони-черните, от нищо друго не ми минаваше, а и са толкова люти и ментови , че ми отпушваха и носа. Все пак ти препоръчвам да отидеш по личния лекар да те преслуша за евентуално усложнение, ако се наложи антибиотик, можеш да пиеш Аугментин без притеснения. Единственото нещо е, че не можем да си правим рентгенова снимка, така че трябва да се лекуваме. Бебоците не са толкова крехки, имаме изградена напълно плацента, която ги предпазва. Даже някъде четох , че на този етап от бременноста, въобще настинката не стига до тях. А за кихането и кашлянето се поинтерсувах дали не им създава дискомфорт и поне от това , което намерих, амниотичната течност изолира плода толкова добре, че той даже и не помръдва докато кихаме, имаше и видеа по темата.

# 644
Ританки и блузки май лесно се заносват заради честото пране. Но кошчета, колички, столчета за кола, одеалца, чаршавчета, якенца и гащеризончета, корито и даже и бебешки басейн ни дадоха.
Майка пазарувала от промоции разни ританки, блузки и чорапчета. Дюшечета и възглавнички... Кошара втора ръка, но абсолютно нова, с неразопакован дюшек. А е и големичка и ще може доста да се ползва.
Майка пое отговорност за пердетата. И за мене остана да пазарувам някой дрешки и килим.
Стерилизатори за шишета ми додоха 2 бр и уред за пюрета за после.
Шишета, памперси, помпа за кърма, чай за кърма, крем за подготовка на зърната, тампони за сутиен.... Докато аз повръщах по цял ден, мама пазарувала Joy
Голям мерак има да пазарува за беба. Първо внуче, вероятно и единствено, и дълго чакано... Вече се обмисля къде ще следва висшо Joy

Общи условия

Активация на акаунт