Мами с термин Март 2024

• 58 416
  • 817
  •   1
Отговори
# 615
Точно като напомпана се усещам. Ама при мене е от няколко дена и е доста затормозяващо вече. Надявам се да ме поотпусне вече. Ама май оттук нататък все по нещо ще ни тежи и опъва с големите томбаци. Joy

# 616
  • София
Аз също се чувствам като напомпана и като хапна все едно ще се пръсна буквално. Днес бях на втората фетална и докторът каза, че ми е много твърд коремът и трябва да увелича магнезия. Та не знам дали има нещо общо усещането с липсата на магнезий.
Точно като напомпана се усещам. Ама при мене е от няколко дена и е доста затормозяващо вече. Надявам се да ме поотпусне вече. Ама май оттук нататък все по нещо ще ни тежи и опъва с големите томбаци. Joy

# 617
Благодаря че сподели.
Ще звънна на док да го питам дали трябва да взема нещо допълнително.

# 618
Аз от няколко дни като се събудя от сън краката и коремът ми са схванати като се завъртам и ставам от леглото. Потреперват като при мускулна треска и като стана от леглото и се раздвижа, се оправят. И това е само като съм спала. Явно и при мен магнезият е нужен в по-голяма доза.
Иначе и аз съм издута като плондер особено в горната част. Имам чувството,че така са хората в 8 месец 🤣

# 619
Момичета, в кои детски магазини ще има предстоящи намаления? Какви се очаква да са намаленията? Нищо не ми е излизало като реклама. Единствено съм си харесала количка на Cybex Balios S 2 в 1. Ще чакам дали ще я намалят до края на месеца, ако не-направо я купувам. 😅

# 620
Аз съм харесала същата balios lux S . Ходих до магазина да я видя на живо, а сега дебна ли дебна ,къде ще е с най-добра цена. Може и по Коледа да има по-големи намаления,имаме време Grinning

# 621
И аз следя за сайтове с намаление. Ние дебнем столче за кола.

# 622
  • София
За столче за кола препоръчвам да се ориентирате от UK сайтове. Дори и с доставката от там излиза много по-евтино. Има нещо общо с по-ниските им данъци за бебешки стоки. Аз понеже за стол харесах Besafe Izi turn B. Тук струва 1550лв. От там го поръчах за £440 и смятам, че доставката ще ми излезе около 100лв с GGBG
И аз следя за сайтове с намаление. Ние дебнем столче за кола.

# 623
По принцип предстои черен петък. Но може би по немските и английските сайтове ще е по-реален 🤣 А по мои наблюдения януари месец винаги има големи намаления след празниците.

# 624
Аз гледах немските сайтове и четох ревюта. Има колички по 500-600 лв, но не всички са доволни от тях. Харесах една на Kindercraft, но за 200 лв. разлика от тези тук в България не си заслужава, предвид че ми искат и 50 евро за пътни от там до тук. Но ще видя черния петък и там и вече ще решавам. 😅

# 625
Предпочитам да не пазарувам от немски сайтове с джи джи биджи 🙂

# 626
А на какви модели и марки колички сте се спрели? И за леглата също да питам, че събирам информация.
Една приятелка ми препоръча да не е зимна количка, защото както ще се роди края на март, нямало смисъл за 2-3 месеца, а после щяло да е вече голямо за нея...
  Решихме, че ще пазаруваме скъпите неща от януари, но ми се струва супер скъпо всичко... най-вече количките. Леглата са сравнително добре, там има доста голям избор откъм магазини, марки и т.н и не са чак толкова скъпи. Обаче с тези колички съм в потрес. Та аз кола мога да му купя на това бебе за толкова пари. Направо се отчаях супер много. Ясно е, че ще се дебнат промоции...  И вече не знам... за това питам на какво сте се спрели вие.

# 627
Зимна количка?!
Вероятно имате предвид т.нар. зимен кош. Той не се използва зимата, а до 6-месечна възраст на детето. Не виждам как бебе на 2 месеца ще се вози в друго, освен в такъв. Приятелката ми роди юни и цяло лято си използва този т.нар. зимен кош. Той е изцяло лежащ и прилича на легло Simple Smile

Ние взехме изключително бюджетна количка. Писала съм... аз съм много ниска и дребна жена и колички от типа на Cybex, колкото и добри да са, не са подходящи за мен, защото са за по-високи жени. Нашата количка e Кика Бу. Евтина, но е ниска, прибрана, лека и на външен вид ми харесва. Онлайн едва ли ще си изберете правилна. Аз бях харесала Kinderkraft, Buba и какви ли още не. На живо се оказаха голяма греда за мен и моите размери. 😄😄😄

# 628
  • София
За количката, това със зимните и летните кошове са само така наречени. Т.нар. зимен кош е просто кош, който е с пълно легнало положение. Бебето до 6тия месец трябва така да лежи и затова, освен ако не вземете летен кош, който има напълно легнало положение, не препоръчвам да пропускате зимния. Той реално може и се ползва и през лятото. Аз съм избрала Харви 5 на Easywalker, но чакам да я намалят.
А на какви модели и марки колички сте се спрели? И за леглата също да питам, че събирам информация.
Една приятелка ми препоръча да не е зимна количка, защото както ще се роди края на март, нямало смисъл за 2-3 месеца, а после щяло да е вече голямо за нея...
  Решихме, че ще пазаруваме скъпите неща от януари, но ми се струва супер скъпо всичко... най-вече количките. Леглата са сравнително добре, там има доста голям избор откъм магазини, марки и т.н и не са чак толкова скъпи. Обаче с тези колички съм в потрес. Та аз кола мога да му купя на това бебе за толкова пари. Направо се отчаях супер много. Ясно е, че ще се дебнат промоции...  И вече не знам... за това питам на какво сте се спрели вие.

# 629
Ние сме се спрели на кошара от Lorelli, която може на стане и легло после. А както казах за количка- Cybex Balios S, пробвала съм я, удобна ми е. Аз съм 162 висока.

Общи условия

Активация на акаунт