ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Аз сънувам с отворени очи вече. Лошото е, че тийнчето хич не се трогва. А аз като пълен отличник като ученик, тежко преглъщам и вече си говоря сама. Ще рече човек, че някой друг го възпитавал това дете. Що така се получи грешка в централния компютър и аз не знам.

# 556
  • Бургас
Оохххх,като ви чета момичета....май яко ще се вайкаме тази година!🤔😂
Наборите не им пука,а ние берем душа 😂
Работата е ,,майка плаче,,!

# 557
А, моят е решил много здраво да учи тази година. Така се бил зарекъл 🤣 А с момчето, с което седи на един чин по български, си обещали, че тази година ще внимават в час, вместо да си бъбрят, както правели миналата. 🤣
Ще видим кога ще му се изпари ентусиазмът. Учи една вечер за входните по физика и химия. И сигурно цели 30 минути е отделил за двете общо.
Май само по география и по английски още не са правили входни. Сигурен е единствено за математиката, че се е справил с всичко, за физиката - може би, за останалите ще е изненада как ще светне Школо.

# 558
Ми аз първо прогнозирах, при вас да са само хубави, Стон уж засуркаха крак, но явно не са, или поне не както трябва. После казах, че съм приготвила дряновите клонки, ама виййй, сакън недей. Мииии, сяяяя, който си е приготвил, ще сурвака предновогодишно, който не е, не е късно да се сдобие. Моля ви само, не си хабете точилките, ша съ скършат на две, и после хем няма да има с кво да точите, хем ще трябва нови да си купите. Аз май - май, ще ги подаря моите, смятам да не ги ползвам, няма и да врякам, и без туй немам глас за таквоз упражнение. Да си блъска главата, като не ще да ме чуе и да се възползва от способностите ми.

Не знам, ама нещо тая година сякаш не я усещам някак си, почна на училище, а аз все едно е ваканция. Много ми едно страно такова, все едно на ДГ ходи.

Анра, при теб от е на яве, а при мен тепърва предстои да го видя на живо, резултата де. Па и офертата важи, от преди няколко дена ( седмици ). Само казваш, събираме ги на едно място, и да съ оправят както си знаят.

Карзче, хич нема да рева, при мен ша е „ майка се радва ", а за вайкането, то ще е в друго направление - дека ми са банбоните, пастите, тортите. Купон и веселба да има, друго не сакам, да не е малка, колкава мома е станала за женене, а аз да и одя подир гъ..., ай съ оправя сама вече.

Моята пък с голямо отвращение ми разправяше снощи, как едната от класа се мляскала, а няква друга в рейса ( непозната девойка ), била седнала в скута на един и те се мляскали. Викам и,ти ся тъй говориш и се отвращаваш, да мине време, и твоето ще дойде, ша тъ питам тогава ти къде съ млящиш. А тя - аз няма, щот не щъ да се занимавам с момчета, викам и - не бързай, има време, сега така, утре друго. А то - що ги защитаваш, явно и ти съ се целувала по улиците като тях или в училището. Отговорих и - че дори и така да е било, не ги защитавам, а просто и казвам да потърпи още малко, докато дойде и нейното време.
Туй дете да не са го сменили в болницата нещо, понякога и туй си се чудя, но няма как, от през цялото време ми беше пред погледа.

# 559
  • Бургас
Абе,Тони 🤔😱аз що разбрах,че две девойки са се мляскали 🤔?
КАжи ми,че съм разбрала грешно!?

# 560
  • София
Ама всички ли сте били отличнички в училище? Я ги оставете децата да дишат! Сега им е времето да се опарят, че да си знаят за после, че те си носят отговорност.

# 561
Карзче, едната и била съученичка и с нейвото гадже са се мляскотили, другата във рейса с нейното, но не и е съученичка, тя пък в скута на нейното гадже. Не една със друга ако туй си се сетила. Всяка с нейното си момче. 🤣🤣🤣 Голяма си скица.

Вампирче, точно тъй. Всяка жаба да си знае гьола.

Щом тя не ще да готви, аз пък не искам да я натискам да учи. Нека да види, че гроздето е кисело. Няма да е за сефте, тъй чеее, да съ оправя сама.
Аз ще си клатя краката, ще щракам с пръсти, и ша си правя купончетаааа.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 03:02 от Тони🍀

# 562
  • Бургас
😂Голяма съм бяла птица 😂

# 563
Да се похваля, има 6 на входното по математика. Бях споменала, че е с нова госпожа. Строга, но добра - така я определя. 😃

# 564
Карзче, лошо няма, рядко срещан екземпляр е.

Краси, все тъй да му върви.

Да видим аз кога ша пиша за плод - зелунчука. Приготвила съм тенджерето за доматена супа тип гаспачо, оти от нарчетата салатка нема дъ ям. Ако е нещо друго по може.
Интересно, кога направихте входните, кога ви ги провериха, че и сте с оценки. Добре е, че не бързам за резултатите, тя цяло лято учеше и преговаряше върху това, как да счупи собствените си рекорди по спане и мързел. Определено счупи няколко бройки, брояча.

# 565
  • Пловдив
Аз нали казах, че входни по неучените миналата година няма да има.
Ще има контролни на преговорния материал. Ще се въздържа от коментар.

# 566
А при нас е сериозно учене. Оправи се момчето в петък и седна да пише.
А аз като отличник в училище, пък гледам да не го юркам много, много. Знам колко ми беше гадно, като съм учила, но нещо не съм се представила добре и нямам отлична оценка и се почваше едно дуднене. Моята майка и и за 6 -, мрънкаше за минуса. А за 5½ наставаше война. За друга оценка изобщо да не говорим. И това си е едно напрежение голямо. Не искам и моето дете така да чувства. Той достатъчно се старае и е прилежен.

# 567
  • София
Момичета, нямаше ме известно време, но хвърлях по едно оченце в групата.
Скиорче, пожелавам леко възстановяване на малкото скиорче!
Болните да оздравяват бързо, бързо!
И моят хубосник е със силна хрема, кихане и за сега без температура. Лекувахме се уикенда. Дано се оправи до утре, че има 2 входни по БЕЛ и Химия.
При нас само по някои предмети правят входни. По останалите започнаха новия материал, дори са започнали и да изпитват.
Успешна нова учебна седмица на децата и на нас.

# 568
Рениии, от съ учудваш, то входни няма, но като направят един галоп по уроците, и хоп - контролно за проверка върху тях в лек тръс. При нас по някой от тези предмети тъй го писаха.

Първи час мина, казано им беше, че ще се изпитва, обачеее, не са ги изпитали, но пък тактиката за да са тихи била - ако говорите ще ви изпитам. Пълна тишина било, явно не са учили.
Ние си чакаме резултатите по Мат. и БЕЛ, сега има Мат., но не очаквам да са проверени, по БЕЛ има време до сряда. А тепърва ще има още доста тестове и изпитвания. Тестовете са почти всяка седмица, така чеее, сърдитка - мързеливка, ще трябва да е все в нисък старт. То всички деца реално, та да си учат редовно, за да няма изненади.

# 569
  • София
Спомням си миналата година някой каза, че ще си направи снимка на школо след първата оценка, защото наборчето е на първо място в класа, випуска и училището. Та се чудя дали ако си направя тази снимка няма да му е уроки. Явно много нямам какво да правя, щом за такива глупости мисля.
Скрит текст:
Хайде днес аз черпя

Много ви обичам!

Общи условия

Активация на акаунт