ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 746
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Честита да си Валя, здраве и щастие! Ей октомври е страхотен и родените в него! Направи си снимка, макар да не мисля, че ще е нещо необичайно и после!
При щерката ритъмът е хаотичен с тая втора смяна, стои вечер до късно, вместо да става рано и да си учи, ама като е нощна птица, какво да я правя. По природните и разказвателните ще видят бая зор тази година, че и по БЕЛ имат пропуски. Плюс и школите по език дето взимат от времето за учене, положението е още по засукано. Обаче да не се впрягаме, хубава есен, да си я караме без стрес. 9 клас - хем още деца, хем здраво в тийна, в интересен преход са. 
Болните да оздравяват, при нас имаше еднодневен вирус тип чревен края на септември, но явно вече други неща по типични тръгват, надявам се всички да ни подминават!

# 571
Честит празник, Вампирче!

Тази година направих снимка Smiley и му я изпратих по вайбър. Тази седмица падна на второ място.

# 572
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здрава и честита да си Валя! Направи си снимка за спомен.
Ние с набора се отправихме, но ММ е по-зле и от нас - четвърти ден не става от леглото. Ама те мъжете са така.
Набора днес прави входно по най-трудния предмет от 8-ми клас.... философия. Смята, че се е справил минимум за тройка. Дано.
Нашия дневник още не работи, защото течали още поправителни сесии.

# 573
  • София
Честит празник, Вампирче!

# 574
  • Бургас
Честит празник,Вампи!🍀

# 575
Жива и здрава да си, Вампирче !

# 576
  • в очите на дъщеря ми
Да илядиш Вампи💐

# 577
  • София
Честита да си Вампи.

Аз хич няма да правя никакви снимки... хубостника стартира с 3 и 2 (надявам се да не влизат в срочните).

# 578
Жива и здрава да си, Вампирче!

Текат входни при нас още. Положението е 6 за момента.
Прибра се обаче подсмърчащ преди малко. Надявам се да му се размине само с подсмърчане.

# 579
Вампирче честито, живи и здрави, ако има купон - викай с все гърло да тъ чуя. Тортето е супер, мятай още, че само на мен нема да стигне.
А стимки прай колкото и каквито можеш, все ще са спомен.

Все още няма оценки, пък и не бързам да ги видя. Има по още някои да прави входни. Утре май - май и по ИИ, така им казала мин. седмица, писмено изпитване. Да видим, тя забрави, но ся ша и подпаля чергата като и припомня. Гаднярка съм си 🤣, туй то. Днес по История, два часа със заместващи, единия с класната, втория с уч - ка на малките.

# 580
Честита да си Вампирче! Здрава, щастлива и обичана! 🎉🍾💐
Супер идея за снимката! Чак и аз погледнах, ама такъв троен удар, няма как да ни се случи, с две оценки е първи в класа, но не и във випуска и училището. 😁

Яко в джаза е моят младеж! Стана му мило за осми клас, само немски и това е! Сега имат 100 предмета и още не може да свикне с учителите и да се ориентира с изискванията! Казвам му Споко! Само 2 седмици са минали, всичко ще се нареди. И от входните не очаквам високи резултати, а и той се впряга, свикнал е винаги да е направил всичко. Ама 2 години не сте го учили това, сега как да е?! Имат и нови учители по предметите, които са изучавани миналата година и там е един хаус! Но аз вярвам, че ще се справи! Като започнат да си преподават и да си изпитват по новия материал, ще влезе в час.

# 581
  • Майничка
Честито, Вампирче!💐
Здраве и само хубави емоции да се завъртат около теб!

Момата нареди почи пълна серия оценки входни, от 3 до 6. Плюс 3 закъснения дотук, направо влезе в джаза.

# 582
  • Бургас
Аз като ви казвам,че ,,жална ни майка,, тази година,не ми вярвате 😂😢😂

# 583
Вампирче, честита бъди! Здраве и щастие ти желая!

Минаха повечето входни при нас. За сега оценките биват, да видим тези които не са излезли като резултати.

# 584
  • Майничка
Аз като ви казвам,че ,,жална ни майка,, тази година,не ми вярвате 😂😢😂
Да бе, жална ни майка! Щях да пиша жална им майка на тях, ама то пак същото.😁
Ич ми не дре', както се изразяваха едни калпазани, дето рЕзко им придре', като им запари под опашката.
Кой каквото си надроби, това да сърба! Ако продължи да закъснява, ще се прости със стипендията, така че да си опича акъла.

Общи условия

Активация на акаунт