ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Вампи, жива и здрава да си, само хубави работи да ти се случват, навсякъде. И вкъщи, и с деца, и със семейство, и работа и.....всичко и навсякъде!
Да се водим ли заедно на родителската утре?

# 616
  • Mars Hotel
НПМГ-ска среща преди родителската среща? Хайде всички!

# 617
  • София
Ей, че хубаво - среща преди родителската среща! Grinning

За косите - и аз вече съм тъмно руса. Ама слепоочията са ужасно издайни. Cold Sweat Ще минавам в блонд скоро. Cold Sweat

Да се похваля! Ама, не с оценки! Stuck Out Tongue Winking Eye Най-после приключих с пазаруването на учебни тетрадки. Joy То си е за смях с какво се хваля, но много обикаляне ми костваше учебната тетрадка по ИТ на Домино. Не беше упомената  в списъка , та се наложи допълнително да издирвам туй животно. В големите книжарници имаха само учебника. Най- накрая, в малка сладка книжарница за учебници , открих толкова търсената тетрадка. Казаха, че имат абсолютно всичко,  така че догодина отивам направо там.

# 618
  • София
Форумни училищни сбирки се правя след родителската среща, не преди. Как ще идеш на родителска на бутилка розе Wine Glass Joy
Ей, имаше традиции училището на батково в това отношение, прииждат родители от различни класове според това, кой кога е приключил. И нямаш търпение да минат там някакви учители, та да се замъкнеш на по-приятната среща. Дори ковид не успя да развали напълно тази практика Joy С наборката сега няма с кого да обсъдя положението в отсрещната кръчма Rolling Eyes

# 619
  • Mars Hotel
След родителската ще ми се прибира и прилягва. Satisfied
Я да ви питам нещо странично - оставяли ли сте наборите сами за през нощта вече? Основно питам за тези, които нямат по-големи братя и сестри, разбира се. Налага ми се да пътувам следващия уикенд и трябва да правя някакви гимнастики, за да не остава моята сама. Питах я дали иска да я оставя за една нощ, но тя каза, че съм луда и въобще да не си го помислям.

# 620
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Мандарин ако съвпадение РС с 12 клас се предлагам Joy
Категорично вече това през което минава семейството последните 14 дена е Ковид. Сега е на ред каката, която се жертва и направи тест. Набора, който го довлече вече и добре, но ние с ММ още се мъчим.
Днес правили входно по Химия. Първия час преговор, втория контролното. Важно е да се отбележи, че всичко си останало написано на дъската 😁 Вчера пък по МАТ - много е щастлив, че било само геометрия и решил всичко.
Светлица, набора почти не е оставал сам. Просто сме се прибирали към 3,4,5. Тази година на каката й се случи за 3 нощи и не иска никога повече да се повтаря.

# 621
А защо да не спретнете тройна, преди РС, на РС и след РС, ако преди РС не сте успели да си кажете всичко, то след нея хем ще продължите, хем ще допълните.

Мойта за през нощта е била сама като по - малка, но пък тя беше заспала вече, чак сутринта като се прибрах без баба и, разбра какво се е случило, тва беше, когато беше в 3 или 4 клас. За през деня е оставала за по няколко часа, но през нощта не е, ако остане, гаранция ша ореве орталъка от шубе, да не кажа другото.

Нинка, дано не сте прихванали това нещо, дано е нещо безобидно, и бързо да оздравявате.

# 622
  • София
И в колко часа е срещата утре? Аз не съм много сигурна дали мога да стигна в 17:30, но мога да опитам. За преди това вече ще ми е трудно.

# 623
  • Майничка
Моята много би желала да остане сама, еле пък ако разреша да си повика дружки за женско парти, но няма да я огрее. Ако се налага, пращаме я при сестра й.

# 624
Честит рожден ден на патерица и от мен - здрава, щастлива, благословена!
Не съм писала, да не досаждам, че съм нова, но редовно ви чета.
Болничките да оздравяват бързо. Е, и  ние сме със  запушен нос. Входните минават, заминават,но....имам чувство , че младежът още е ваканция. Телефонът  е постоянно в ръцете, за разлика от учебниците. Предчувствам, че ще воюваме тази година

# 625
Моят е оставал сам. Миналото лято за 5 дни. Ние бяхме в Родопите с брат му. Той не пожела баба му да дойде вкъщи през тези дни. И двете баби обаче живеят в града, едната на 5 минути пеша от къщи, така че имаше на кого да се обади при нужда. Големият беше шести клас, когато остана за два дена сам.

# 626
Честита да си Вампи! Болните да оздровяват!
Входните вървят, последното е по математика в петък. Засега две 5ци по история и физика. Все още не сме имали РС, очаквам я, че да видя учителите, по всичко са нови освен философия и ИТ. Нищо интересно, има организация за екскурзия, от класа последни разпали та чакаме да кажат дали ще има свободни места. Иначе би било хубаво малко да се сближат, че нещо момчетата уж се разбират, но някак си не излизат извън училище. При момичетата е доста различно и аз гледайки от женската перспектива, много им се дразня , все разпитвам за детайли, но уви , само едносрични отговори :/ Аз съм много за една форумска среща, че не успях да се присъединя на миналата.

# 627
По - добре да си покани приятелка/и за компания, за да не я страх.
Ако трябва да бъда честна и мен ме е страх ако остана сама 🫣

# 628
Моят човек май не е оставал сам, но си го  представям колко ще е щастлив. Винаги сме се прибирали, макар и много късно. Предполагам, че има значение - момче е и живеем в блок.

Родителската мина, видях новата класна. За другите учители трябваше да се ходи по кабинетите. Отказах се, какво биха ми казали, като не познават детето.

За входното по ИТ, голям смях. 🤣 От целия випуск само една петица, другото 4,3,2.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 01:09 от krasi78

# 629
  • София
Благодаря ви, момичета, за пожеланията!

Краси, и ние имахме такава емоция в 6 клас. Вече не помня наборчето с каква оценка беше. Но беше с верни отговори, а шматката дори не беше разбрала (цялото контролно показваше колко тя не разбира от предмета си).. Но целта й беше да им напише 2 и 3 на входните, защото в 5 клас им е преподавала друга учителка, а после да им пише шестици, за да се види колко мноооого ги е научила. Истината е, че децата доста научиха при нея, но определено им бяха неприятни тези часове.

Да се похваля! Ама, не с оценки! Stuck Out Tongue Winking Eye Най-после приключих с пазаруването на учебни тетрадки. Joy То си е за смях с какво се хваля, но много обикаляне ми костваше учебната тетрадка по ИТ на Домино.
В първия момент реших да премълча това, ама понеже стана дума, предполагам това е поредната иновация - ИТ на тетрадка. Вътре с перо ли ще пишете или с въгленче? Ако сега някой ме попита, в коя сграда на “Екзарх Йосиф” биха поискали учебна тетрадка по ИТ (УТ - какво съвпадение на инициали с ТУ), първосигнално бих избрала сградата на номер 59.

Ина, не досаждаш, пиши спокойно.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 06:33 от Вампирче

Общи условия

Активация на акаунт