ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 705
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Всяко закъснение е половин отсъствие вече. От няколко години в така. Преди беше 1/3. Вече, дали учителят ще го напише или ще си затвори очите, е отделен въпрос.

# 601
  • София
Да, половин отсъстие.Но ме интересуваше дали 2 мин. се смята за закъснение.

# 602
Натуся аз пък се замислих, след като е предупредила  учителя защо и е писал отсъствие? Не, че не може ама...  🤔

# 603
    Засега не се е засилил да учи, още кара по тъча. Не били започнали нов материал.

Ей това чувам и аз всеки ден. Спокойно, мамо, не сме започнали с новия материал. Ммммммм.
    Сутрин вече е тъмно и хладно и ме обзема есенната депресия. Искам си лятото!

Болните да оздравяват. Моето продължава да подсмърча, дано с това се размине.

# 604
    • София
    Натуся аз пък се замислих, след като е предупредила  учителя защо и е писал отсъствие? Не, че не може ама...  🤔
      И мен това ме дразни,че е предупреден.Ми може да има опашка(все пак момичета са по-бавни в това отношение) или да има разстроство(например) и трябва да остане там по-дълго.

# 605
      • София
      Баткото така преди години беше получил отсъствие за няма и 1мин закъснение. Това в средата на часове-блок, в които има 5мин междучасие - ходил да си пусне чай от машината в края на коридора и влезал след госпожата, с чая. На всичкото отгоре му беше обяснено, че закъснение се пишело само за 1 учебен час, от втори нататък си било цяло отсъствие.
      Е, той тогава си взел чая и тетрадките и напуснал класната стая - като така или иначе имал отсъствие, нямало смисъл да седи да слуша безинтересни неща Scream Боже, колко е хубаво, че завърши! Joy

tatatuni, и аз наскоро направих същата трансформация, по същите причини Joy Е, на мен ми расте сивкава коса, но преди на черната лъсваха едни бели корени има-няма седмица след боядисване, ама не само на слепоочията, амо повсеместно. Сега е съвсем по-приемливо Sunglasses

# 606
      Мандаринчето да оздравява веднагически, за да не изпуска хубавите моменти.

За закъснението, ако закъснееш до 5 - тата не се пише, след това половин или цяло според ситуацията. Относно това, че е предупреден учителят, би следвало да се съобрази, но ако се закелеши, ще го пише па ако ще и след него буквално да влезне ученикът. Нека да не забравяме, че при женския пол си има още един фактор, който е всеки месец, и при всяко е относително.

Тататунчеее, от сменяш тъй резко цвета бре моме, предателка ли си, от единия отбор веднага се прехвърли в другия.

Ха, и Мандаринка, и тя в другия отбор. Мноу убаво, браво на вас.

Мойто щели да правят в четвъртък 10 мин. тест, и не, че в нета няма да открия, но ми се ще ако някоя от вас има тест по РЕ, за начинаещи, ама баш начинаещи, да ми метне един поне.
      В петък ще правят входно по Философия, и точно тогава ще отсъства, та ся се чудя, дали да говорим с учителя, и, да и го даде на нея утре или вдругиден.

# 607
      Мандаринка косата ми не е сива а абсолютно цялата е чисто бяла 😂
      Сега като израства нищо не се забелязва 😁
      Тони, от ковида ми изгърмя едното ухо та и апаратче трябва да слагам 😂 Направо съм си бабишкера от всякъде . 😁  Поне като ми кажат нещо което не ми е угодно се правя, че не съм чула 🤪

# 608
      • Майничка
      Няма такова нещо, че до 5 мин. не се пише. То, принципно и вторият звънец е за учителя, учениците след първи звънец трябва да са на местата си и да се подготвят за часа - навремето така ни казваха в училище.
      Тататуни, тайничко завиждам за бялата коса, мечтая си и аз, но съм петниста хиена, на места белееща, на места - кафеникаква, та вапцвам по неволя.

# 609
      Тататунче, значи туй си има и предимство, и ти го ползваш на макс. На мен пък ще ми се налага да съ прая. Шегата на страна, много гадно тъй, заради едно нещо дето си преживял, да ти останат последици от него за цял живот.
      Сега пак шегичка, значиии, ако съ сберем, ша сме топ тандем, има с ко да допълня признаците за старост.

Гери, аз така го знам,щот така са ни казвали. Но туй със звънеца много не важи в това училище. При заключени кабинети, няма как да са в стаята, изчакват да дойде учител или леличка, за да се отключи.

Оказа се, че и учебника по РЕ език все още го няма. Щели да ги получат днес следобед. Сега да видим дали в четвъртък ще им ги даде. То срока ще мине докато си ги получат, ще има да попълват уч. тетрадки, та пушек ще се вдига.
      Днес правили теста по ИИ, очаква поне 5 - ца, а и уч - ката им подсказала отговорите на доста от въпросите, били са около 10 - тина въпроса. Ми колкото, толкова, какво пък, и без това после ще им нащрака все шестици, както при Философията.

# 610
      Болничните да оздравяват бързо. Набора на входните се оля да не кажа и нещо друго, ама здраве дае.Поне двойки няма. Има време да влезне в ритъм. Толкова го мързи че не знам как ходи на тренировки. Като е в къщи яде и лежи с телефона. Ще се активирам с наказанията май.

# 611
      • Сф
      Привет!
       Вампирче ЧРД на патерица , да си жива и здрава!
      Леле , сега отворих школо и гледам закъснение от вчера за първи час. Ще я дера. При нас е много строго с тия закъснения ...пфу..
      И при нас текат входни. Някои ще пишат оценките, други не. . Положението е Халифакс Simple Smile
      Разписвам се с един банан 🍌 от входното по физика ...😬

# 612
      • София
      Честита прическа Тататуни!
      Ама да си знаеш, че ако те подмина по улицата, не е нарочно. Заради прическата ще да е.

и да си помрънкам малко...
      Скрит текст:
      На моето класната му беше написала закъснение, защото влязъл буквално след нея. Наистина е бил закъснял с няколко минути, ама на нея никой не е написал отсъствие, а отрочето го е отнесло. При това в тяхното училище отсъствията коригират класирането за стипендия и размера на стипендията.

Утре съм на родителска среща и отсега ме тресе. Наборчето ми е забранило да говоря там, та само ще слушам. На първата родителска среща дете беше залепило плакат на певец и това беше голямооо прегрешение - политическа агитация. На втората дете си беше позволило да изкаже собствено мнение и съответно обявено за асоциално. Дано сега някое не си е позволило да убие насекомо, че очаквам да го обвинят в престъпление срещу човечеството, срещу планетата или в разрушаване на околната среда. А може някое да изхвърлило коричка хляб или настъпило солета и да го обвинят за световния глад - горкото човечество!

# 613
      Пюрче, екстра си е бананчето, ама от ша го дереш дятето, случва се да закъснеят, и то за първи час, докато се придвижат си е зор, при вас още повече.

Вампи, ама то при вас веселба било, аз ако съм, хич нема да мълча, ще си задам въпросите, ако не на съответния учител то към класния. Но пък ти си знаеш найййй - добре как трябва да подходиш.

Аз пък съм малко издразнена, същите 4 деца, одеве правят входното по БЕЛ. Както по Мат., нака и по БЕЛ, уж проверени, но оценките не им ги казват, нито в школо ги пишат. Поне едно от двете да направят, по късно да им ги раздадат, за да си ги видят. Входните не ми са приоритет, просто ми се ще да видя резултатите, ама не, мълчанието на агнетата. Ся ще чакаме сигурно още седмица, за да разберем какви ги е сътворила сърдитка - мързеливка, след като цяло лято само това правеше - мързел, мързел и пак мързел.
      Ииии, поредната седмица която си отлита като миг.

# 614
      • София
      Вампи, ама то при вас веселба било, аз ако съм, хич нема да мълча, ще си задам въпросите, ако не на съответния учител то към класния.
      Ама нали съм обещала да си мълча. А и какви въпроси още да задавам?
      Скрит текст:
      Цитат
      Точно в тези случаи е добре не се забравя за патешкия тест. Ако в Зоопарка видите клетка, в която нещо изглежда като патица, плува като патица и квака като патица, но на табелата на клетката пише „тигър-людоед“, може би все пак е по-добре да се доверите на здравия разум. Още повече пък, ако, обратно, в клетката изглежда да има много гладен тигър, но на табелата пише „безобидна патица – погалете я“.

И дай да сменим темата, че да не се окаже, че психиатрите са ме прочели и освидетелствали дистанционно.

Общи условия

Активация на акаунт