ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 746
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Mars Hotel
Честит празник, Вампи! Здраве и успехи във всичко, с което се захванеш.

Щерката вече има 7 оценки от входни. Засега само петици и шестици, но утре предстои по физика, а докрая на седмицата и по химия, и очаквам да разнообрази. В четвъртък имаме родителска среща и с нетърпение чакам да попитам госпожата по математика защо намери за необходимо да пльосне класното точно на 4.01 - кой ще решава задачи по Коледа да се готви?

Ааа, да - и имат нова ученичка. Пак.

# 586
  • Разпиляна във въображението
Вампирче, честита да си!

Моята току-що ми се похвали, че по немски се е справила с краткия диалог. Може и да се случат нещата. Ще имат препитване по физика, разбирала задачите и може би ще вдига ръка.

# 587
  • София
Честита да си, Вампи! Бъди много здрава и обичана 🎉🍷🎂🎈🥂!

При нас входните предстоят...

# 588
  • София
Вампирче, да жива, здрава и много щастлива! Както се казва "да илядиш".

Браво за отличните резултати!
И моят има закъснение, за малко и две, но явно е било на границата или са се смилили.
От днес ще тръпна в очакване на резултатите от българския и химия . Нещо не е останал доволен от себе си, имало какво още да се желае .

# 589
Вамоирче, да си жива и здрава - физически и психически!
Аз вече съм на етап  "Оммммм...".

# 590
  • Майничка
Светлица, обикновено директорите определят със заповед в коя седмица по кой предмет се правят класни, като задължително оставят една или две резервни седмици. Така че учителите определят само деня от съответната седмица, в който имат час или двойка часове.

# 591
  • София
Благодаря за пожеланията!
При нас няма класни в първата седмица след ваканцията, но на 10.01 е по Мат, а на 11.01 е по БЕЛ. Не очаквам някакви бурни вълни от желание да се подготвя.
Може би седмиците с класните ги определя директорът, така че да се изпълнява изискването да са по едно на седмица. В старото училище държаха на тези неща. Тук май не се престарават. Когато си му е реда, тогава си го правят. Някак по-академично е така. Но до края на септември почти всички контролни вече са обявени, изпитванията са сведени до минимум и всичко е тихо и спокойно.

# 592
  • Майничка
Датите на всички класни и контролни (писмени изпитвания с продължителност един учебен час) следва да бъдат обявени малко след началото на учебната година, точно с цел да няма дублиране в ден /седмица (последното за класните).

# 593
На нашия сайт винаги има публикуван график за провеждане на класните и контролните. Като там е упоменато в коя седмица ще бъдат, а учителят фиксира деня. Което ми напомни да го погледна. За октомври има контролно само по математика между 16-20, но за ноември... Леле, свят ми се зави! От 03 до 05 януари нищо не е вписано. Нооо на 10 клас, да!
Също така отново не съм разбрала, пощадени са от входни по неизучаваните миналата година предмети. Само правят преговор по тях.

# 594
  • София
Вамп, честита да си! Емоциите - само в сферата на позитивния спектър, здравето - на макс!

Моята днес си остана в къщи. Снощи не можеше да диша от секрети, през нощта започна и да кашля. Няма температура, но не се чувствала добре, а има входно по физика днес. Дойде да се гушне при мен да ме пита аз какво бих направила на нейно място - да ида да си направя входното, за да не го правя после сама, или да си остана, пък после може да е по-лесно или да ми се размине. Казах ѝ истината - аз щях да отида самоотвержено да правя входно, въпреки че ми е лошо, а после да се окаже, че е било глупаво решение. А и физиката е последен блок (6-7час), не е като да отиде за първи-втори и да си тръгне. Поиска да остане при мен в леглото, да се гушкаме, докато стане време да тръгвам. Ма много ясно! Закъснях, но си я нагушкаш. И без това рядко е в гушливо състояние, обичайно е сърдита някому за нещо или най-малкото, недоразбрана.
Днес трябва да отиде до личната и вече се чудя дали да не ида с нея, че личната е много зле с техниката и всякакви новости ги приема с буйни протести и дълги негативни слова, сякаш точно ние сме тези, дето ги измисляме и натрапваме на нещастните лекари. Кой-знае какви перипетии ще срещне жената сега с електронните бележки, а щерката няма да се осмели да поиска добрата стара хартия.

# 595
Вампи,много здраве и успехи🎉
На болните-бързо оздравяване.
Всички входни минаха,оценките са малко(все още тръпна в очакване)и пъстри-3,6,4...Сутрин е бърз и точен за часовете,но прибирайки се от работа вече трети път го заварвам да спи,кога ще учи се пита.....

# 596
Школо постоянно звънка, ту за единия, ту за другия. Всички учители ударно нанасят дати за контролни и класни. Тъй де, положението е кой превари, които се замитат, ще се задоволят с оставащите свободни дати 🤣
Радостен е, че е хванал 5 на входното по БЕЛ. На ръба бил. Една точка надолу и щяло да е четворка. Така че, както се изразяват в АК, има ниска петица. Чака още резултати. Засега не се е засилил да учи, още кара по тъча. Не били започнали нов материал.

# 597
Изчетох ви, на едни ви се радвам, на други още повече. Обаче да ви кажа, на оценки от входни, хич не им се впрягайте. Въпроса е после какви ще ги сътворят.

Разбрахме първата от входно по АЕ, за сега мойто е с най високият успех ( 4,95 ), 2 - ки няма, 6 - ци също, имало 4 - ри деца дето не са правили теста, сега го правели. Но едното ( онуй дет не го слуша тиквата ), пак го нямало, защото уж нясоя госпожа го задържала. Като провери и тях тримата, ще се разбере дали ще има по - висока оценка от на мойта.
Другото което е, теста им беше само с - а, б, в и г, обаче госпожата им казала така - имаше уловка, дадох ви думи за по - високо ниво, после пък уж - че ги били учили в 8 клас. Мойта пък вика, ние такива думи изобщо не сме учили. Миии, учили, не учили, по - високо, по - ниско, все тая, колкото толкова. После пък вдигнала сърдитка на дъската, направила упражнението вярно и толкоз. В края на часа им казала също - че който иска да си повиши оценката, може да си направи домашната или да го изпита на дъската. Учебниците по АЕ, все още ги няма, чакала ги чак от Варна да и ги доставят. По РЕ учебниците, мойта ми вика, че са пристигнали, да видим. По Мат. уж проверени, но тъй като пак има такива дето не са го правили, още ще чакаме за резултата.
Пускам ви едно фото от единия кабинет където е мойта, преди малко ми я прати снимката.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 12:27 от Тони🍀

# 598
Здравейте. Вампирче честит празник,  с пожелания за здраве и щастие! 😘
Аз нямам с какво да се похваля. 🤭
Направени тестове по математика,  химия,  бел. По бел въпросите били само по литература,  като някой били от текст който са прескочили миналата година.  Казали на госпожата,  но не я интересувало. Каквото такова. По мат предполага 5-ца . Нито една оценка в админа. Хич, не го харесвам тоя админ и започва с ад...😂
Иначе от брюнетка станах блондинка. 😁
Ма не мога повече да се занимавам през седмица с боядисване а се оказа, че косата ми е не сива или прошарена а снежно бяла. 😀

# 599
  • София
Вампи,честит празник
На малката мандаринка бързо да и минава.
И да питам. Има ли значение с колко минути си закъснял,да ти пишат закъснението в дневника.
Вчера моята предупредила учителя,че отива в тоалетната,закъсняла 2 мин. и той и го написал в дневника.

Общи условия

Активация на акаунт