Мъж в женска енергия...

• 16 739
  • 354
  •   1
Отговори
# 255
  • Далечният изток
Е, от къде логиката, че точно този ще си гледа детето?!

# 256
точно тази дама едва ли ще може да го обработи на доскорошния девственик иначе защо не. еуфорията и 'любовта'  могат да го държат бая време

# 257
Логиката и фокусът е, че тя не иска грижовен мъж. За нея това не е мъжко. Дали този конкретно ще гледа дете не знам, знам, че сега той си поддържа жилището и това я дразни и го смята, отново, за немъжко. Пък го знам, защото тя го е писала.

# 258
  • Далечният изток
Леле, леле.... Що не вземеш да ѝ влезеш в публикациите и да ги прочетеш, но без излишни интерпретации, а само това, което е писала. Не темата, само нейните публикации, само 17 са, бързо се четат. Щото ми се струва, че четем различни неща.

# 259
Именно, и на мен ми се струва, че четем различни неща, даже някои не четете. Имаше за пореден път цитирано и болднато какво е писала, но някои пак интерпретирате мъжът да е виновен, а не селската клюкарка, която се възмущава от позитиви.

# 260
Не знам той доколко е мекичък и нежен, но се наблюдава, че тя всячески опитва да го иазкара такъв.
Сякаш сама на себе си да докаже, че не го харесва.
И търси валидации през хиперболизиране на поведения и навици.
Ей затова е добре човек някой път да е честен сам пред себе си. Когато остане насаме да извади собствените си карти пред себе си и да си помисли – абе, аджеба, мен какво ме дразни, какво искам аз и защо пък да не го искам, от този или от друг човек.
Привидното мазане и гласене, че трябва да го харесва, но не иска и не го харесва е вид самозалъгване за пред нея.
Ок, лошо няма. Но това не променя ситуацията.

# 261
В този раздел СО- винаги, ама винаги питащият е виновен. Каквото и както и да се пусне, макар и на фона на много градивно-критични мнения,  накрая все се стига  до размазваща критика и в мнозинството от случаите темите са ключ по молба на автора. Имам чувството, че често се избиват лични комплекси и някак садистично се дълбае в болки.
Абсолютно подкрепям. Просто често темите се превръщат в чатове между спорещите, измества се фокуса на темата и вместо да получи подкрепа, авторът се сдобива с диагнози и обидни квалификации. Някои дами наистина няма с какво по-градивно да запълнят ежедневието си.
И аз познавам такъв тип мъже - неуверени, хипохондрични, нерешителни и с ниска  жизнена енергия. И мен такъв тип човек, който твърде много прилича на мен самата би ме дразнил, хехе. А какво остава за жена със силен и енергичен характер.

# 262

И аз познавам такъв тип мъже - неуверени, хипохондрични, нерешителни и с ниска  жизнена енергия. И мен такъв тип човек, който твърде много прилича на мен самата би ме дразнил, хехе. А какво остава за жена със силен и енергичен характер.

Ето, това е най- точното описание на такива мъже, неуверени,нерешителни и слабо характерни и жената е права да се чувства, повече мъж, с такъв.

# 263
Авторката според мен търси потвърждение на собственото си усещане отвън, за да вземе решение.
Без значение дали е през нейна призма характерът на този  мъж или не, ако тя го вижда така е съвсем в правото си да не иска да бъде с него.

Не разбирам защо коментиращите толкова се дразнят, че някаква жена не харесва характера на някакъв мъж.
Като не харесваш някого, може да е най-желания и прекрасен мъж на света и пак връзката ще е кофти.

# 264
  • Далечният изток
Ами тя жената си го каза - незрял, неуверен, притеснителен, твърде чувствителен и нежен, мекушав... Вие се хванахте за чистенето и подредеността му. Тя не казва, че това, че е чистник е лошо. Другите неща не са ѝ окей за нея. Плюс това тя е взела решение да се раздели с него, въобще не чака на лелите да ѝ вземат решението. Чуди се има ли такива мъже, някоя има ли опит с такъв, чуди се дали пък този мъж не е супер всъщност, пък само тя да го вижда сбъркан. Ей такива неща.

# 265
А защо твърдите, че тя го изкарва някакъв си?Ей сега пак й прочетох поста - просто изброява факти за него и казва, че за нея те не са мъжествени.

И за мен честно казано да следиш за дрешки в сайтовете не е.Нито да знаеш коя чанта е Прада .
Страст няма в секса - доста голям проблем. Ако мъжа при всяка болежка мрънка също не е много привлекателно.
Много настоятелно е почнал от третия месец - още един проблем.

Не е казала реално нищо чак толкова лошо за него, аз оплюване не виждам тук

Освен ако не си е съчинила всичко, си е в правото си на мнение.

Не виждам тук връзка с нейния характер и какви проблеми има - да не би мъжа да е станал такъв от нейните проблеми? Не разбира се.

# 266
Аз пък не разбирам конкретно за пазаруването през сайтове. Защо да  е мъжко или женско?
За мен е просто прагматично.Не се съобразяваш с работното време на магазина, не е необходимо физическото ти присъствие там, можеш да го правиш по всяко време на денонощието...
Това е съвременната реалност, както социалните мрежи, интернета и т.н
Че те , хората, вече почнаха да правят онлайн интервюта, обучения, а вие изкарвате нещо прагматично и улеснено като не знам какво си...

# 267
Питам пореден път, кое е мъжествено? Защото както пишете, наистина мъжественото е питек, който пие и бие. Казвате, че не е - добре, де, обяснете кое е тогава.
Асоциирането на изброеното в темата с пола не е адекватно, независимо кой се разпознава и го приема лично.

# 268
Аз пък не разбирам конкретно за пазаруването през сайтове. Защо да  е мъжко или женско?
За мен е просто прагматично.Не се съобразяваш с работното време на магазина, не е необходимо физическото ти присъствие там, можеш да го правиш по всяко време на денонощието...
Това е съвременната реалност, както социалните мрежи, интернета и т.н
Че те , хората, вече почнаха да правят онлайн интервюта, обучения, а вие изкарвате нещо прагматично и улеснено като не знам какво си...

Едно е пазаруване през сайтове.
Друго да се абонираш за нюзлетъра на Фешън Дейс, Модиво, Ансуеър и т.н и през ден да преглеждаш какво има да си купиш.
(Аз го правя… виновата)

# 269
Нито съм в мъжка енергия, нито пък се опитвам да изкарам положителните качества в недостатъци. Обаче някои тук упорито се опитат да ме диагностицират, то чак вече ми е смешно...
Споделям какво в него не приемам за мъжко. Разбира се, че е в плюс да е подреден, мил, грижовен, с внимание към външния вид, просто при него е в повече. И околните също го забелязват, не съм си го измислила, защото така ми е удобно.
Нормално да ми излизат още неща в съзнанието, не мога да обобщя целия му характер в две изречения и не го правя, за да го обиждам, а да се добие по-ясна представа.
Когато на главата си имам да свърша една камара неща, няма как да не се напрегна, когато някой мъж ми каже, че е изморен, защото за целия ден е трябвало да изхвърли един стар диван. Пък вие ме наричайте каквато пожелаете Simple Smile
Аз не мога да се проявя като нежната половинка, защото никой не ме оставя да бъда такава. Аз трябва да взимам решенията кога, как и защо, но пък картичките да ги избира той ...Трябва да оценявам, че е съгласен с всичко, че си променя едва ли не живота и навиците, неща, които дори не съм изисквала от него. Да, явно харесвам по-разтропани мъже, които ще дойдат, ще вдигнат нещо тежко, ще ти помогнат физически, ще ти позволят да се облегнеш вечерта на тяхното рамо, да се отпуснеш като жена в мъжки обятия, а не обратното. Не да ми се казва, че не се чувства комфортно в новата си кухня, защото там не му идвало да си приготви нещо ... А тя да е нова, функционална и за мен е лигавщина да я правиш наново, защото не я УСЕЩАШ! Е, съжалявам, но други неща как ги усещаш....

Общи условия

Активация на акаунт