Е, няма да престана да го цитирам, защото на него се основава вярата ми.Аз поне знам в какво и в кого точно вярвам , за разлика от тебе.Сега да не вземеш пак да се засягаш.Като си имаш мнение си го кажи , но само не прави свободни съчинения и не обяснявай на хората какво е християнство, защото си мноооого далеч от истината.Това са някакви твои фантазии

Дааа,звучиш ми като "истинска християнка,добра,с голямо сърце и много мила". ...Ти наистина ли се мислиш за добър човек след това което си написала сега,и как се чувстваш ?Удовлетворена ли си?...Много те дразни че съм различна

А откъде това злорадтсво....в такава"добра християнска душа" като тебе?

Да...приела си "Бог с цялото си сърце,както виждам...
Как така другите ме разбират(Krivondela,Mama_Nаnа;Reni,Malina-m,Lilyana...) а ти не можеш.,ми то е ясно за6то...
я прочети кои постинги провокират пове4е въпроси у невярва6тите...твоите или моите?!
Я слез по-надолу и виж какво ти отговарят и другите...ама нещо подминаваш постингите им...не ти отърва ли...или нямаш достатъчен IQ капацитет за да разбереш какво ти пишат??!!

Явно нервичките са ти слабички...

Жалка картинка...

Успех ти желя от все сърце....
Роза, само едно ще те попитам. На предишната страница ти обвини християните, че те съдят и че нямат право. Въпросът ми е: а ти защо съдиш и слагаш диагнози? Ти имаш ли право? На теб никой не ти е казал, че не си добър човек. Ако някой те критикува за нещо, то това е заради идеите ти, които поддържаш по отношение на тази тема и в това няма нищо лошо - нали и идеите на християните също са подложени на критика от атеистите. Никой не те критикува като човек и не ти слага квалификации дали си добра или не, дали си злорада, дали си жалка, дали си достатъчно интелигентна и прочие. Моля те, не го прави и ти! Нека се придържаме към добрия тон! Вземи пример от Рени и Лили - колкото и да се разминават вижданията ни, никога не се подиграват на вярващите, не ги обиждат - умеят да отстояват позицията си, без да се впускат в лични нападки, и уважават това, което е свято за нас.