💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 025
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
С Лейла се отнасят така, както тя се отнесе към Хасан и неговото семейство. Тяхното публично унижение защо не го вземате впредвид. Как мислите се е чувствал Хасан след постъпката на Лейла?
Каквото посееш, това ще пожънеш.. ( те старите хора са го казали) 😉

# 151
Добра вечер! Flowers Four Leaf Clover

Уааау! Страхотни сладури!  CupidКаква двойка, прекрасни!  Sparkling HeartЕх ,тоя Керем фантастичен, визия, игра, мимики и тази красавица до него, ама ........ Broken Heart чакаме 9-та серия!

Gift Heart

Cupid

Revolving Hearts

Flowers Hibiscus

Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 20:24 от didi54

# 152
"Ако обичаш... много...Някой май никак не обича..."

Иска ми се да стане точно обратното..
Помня в началото на първа серия,че Лейля зададе въпрос на Атеш,дали би простил,ако наистина много обича.
Той не знаеше какво да отговори,защото не знаеше какво е да обичаш до сега
Дано тя да го е променила така,както той нея
P.s.
Дали пък не го прави,защото си мисли,че тя може да го изостави така,както е правела преди?И,че е с него само заради парите /измамница/

Каквито и да са причините...
Лично за мен унижението е най-жестокото наказание за едно човешко същество. По жестоко от физическото наказание. А публичното унижение е обругаване, осмиване, потъпкване на достойнство, гордост, себеуважение. И то без да попиташ и да чуеш мотививи и причини за действията на човека, когото наказваш. Такова наказание не се забравя никога и ни би трябвало да бъде простено на този, който го е извършил. Дори да има основания да е сърдит и ядосан, че е бил лъган. Непростимо е да извършиш такова публично линчуване на човешко същество. Ядосана съм, много. Mask Дано да не е истина това, за което си мислим че се е случило.

Знаете, че има и врътки в сериалите... Един от похватите е мислено героят да си представи определена ситуация по един начин,  а в действителност да постъпи по друг... С други думи, има надежда това да не се случи точно така... Ще видим след няколко дни със сигурност...

# 153
Мики, благодаря за превода. Flowers Hibiscus

Мисля, че Лейля ще си опита от собственото лекарство. То не е по-различно да се омъжиш, да откраднеш и да избягаш след церемонията, без значение с колко добри намерения го правиш. Добри за кого? Animal Monkey Face
А на следващия ден младоженеца и фамилията му? Satisfied

За мен това е нереално да се случи в действителност. Да искаш да накажеш някого, да му дадеш урок и да организираш сватбата си с него, за да го направиш. Satisfied Атеш не мисли за децата, мисли за себе си, че е излъган. А да си го представя само, ме съмнява. Все пак се гони и рейтинг, въпреки че най-вероятно така ще свърши епизода в събота и ние ще чакаме до другата за развръзката. Ще нарани много децата Атеш, ще съжалява след това, но филм да става.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 09:12 от midnight__sun

# 154
Малкият сладур:

Yellow Heart

Лайк за Хафсанур от Керем Simple Smile

Purple Heart

# 155
  • София
С Лейла се отнасят така, както тя се отнесе към Хасан и неговото семейство. Тяхното публично унижение защо не го вземате впредвид. Как мислите се е чувствал Хасан след постъпката на Лейла?

Тина,  по принцип си права, но има и малка разлика. Лейля и Хасан се ожениха, получиха си подаръцие от сватбарите, повеселиха се, понапиха се...сватбарите си тръгнаха, а Лейля избяга от младоженеца и ПБН. Никой не разбра случилото се, освен мама и тате и служители от хотела. А тук тържеството е организирано, за да бъде унижена лъжкинята Лейля, като преди това седмици прегръщаш и целуваш тази жена, сваляш й звезди от небето, говориш й сладки приказки! Какъв е тогава  Атеш, не е ли и той лъжец?! Ако искаш и се бориш за истината, действай и се бори открито и честно. Ама ... както mury9 писа, това е сериал, може да очакваме всичко! Може пък да каже, че е лъжкиня, защото му е казала, че е  е скарана със семейството си и...да доведе майка й. Satisfied

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 20:37 от Dilemi

# 156
Не съм съгласна.  За да се стигне до сватба явно Хасан и Лейла са били заедно от известно време. Поне няколко седмици. Също има организация, гости- приятели и роднини. Унижението е еднакво. Какво ще обяснят хората пред роднини, приятели,  съседи... ами булката излезе измамничка и ни ограби.. сега е неин ред да усети какво причинява на хората и да си научи урока, ако трябва и по трудния начин.

Тина,  по принцип си права, но има и малка разлика. Лейля и Хасан се ожениха, получиха си подаръцие от сватбарите, повеселиха се, понапиха се...сватбарите си тръгнаха, а Лейля избяга от младоженеца и ПБН. Никой не разбра случилото се, освен мама и тате и служители от хотела. А тук тържеството е организирано, за да бъде унижена лъжкинята Лейля, като преди това седмици прегръщаш и целуваш тази жена, говориш й сладки приказки! Какъв е тогава  Атеш, не е ли и той лъжец?! Ако се бориш за истината, действай и се бори открито и честно. Ама ... както миру писа, това е сериал, може да очакваме всичко!

# 157

Тина,  по принцип си права, но има и малка разлика. Лейля и Хасан се ожениха, получиха си подаръцие от сватбарите, повеселиха се, понапиха се...сватбарите си тръгнаха, а Лейля избяга от младоженеца и ПБН. Никой не разбра случилото се, освен мама и тате и служители от хотела. А тук тържеството е организирано, за да бъде унижена лъжкинята Лейля, като преди това седмици прегръщаш и целуваш тази жена, говориш й сладки приказки! Какъв е тогава  Атеш, не е ли и той лъжец?! Ако се бориш за истината, действай и се бори открито и честно. Ама ... както миру писа, това е сериал, може да очакваме всичко!
Атеш не се ли пробва честно? Колко пъти я пита за семейството й, дали го лъже, дали крие нещо от него.
То не е една фалшива сватба, за да си кажеш...е какво пък толкова, сигурно си има причина за нея.. Satisfied

На мен ми харесва, че раздвижиха, нали затова мърморим, обаче не ми харесва, че го направиха някак нереалистично. Не одобрявам методите на Атеш за наказание.
Сценаристите са ми малко калпави, но не толкова колкото предните. Satisfied

Но пък съм доволна. За пръв път дискутираме толкова фрагман. Satisfied

# 158
Аз да си призная изобщо не се бях замисляла за жертвите на Лейла и бригада, но сега като го споменахте, спомняте ли си горкият Хасан, какви сълзи ронеше и как лежеше на леглото от любовна мъка. Ами и той е бил влюбен, и неговите роднини са разбрали, че булката е изчезнала в ПБН.
Признавам си, че не мога да повярвам този лек и приятен сериал, изведнъж да го забият в таква тежка драма. Защото за мен сцената с оставянето на булката в сватбения ден, с роклята, пред гостите, граничи с безумна жестокост.
Да, знам, че не е ромком, че е семейна драма ли беше, да, засяга важни въпроси свързани с децата и семейството, ама!
Размърдаха се сценаристите и нас размърдаха, много съм доволна.
От както е започнал сериала, само вашите интересни постове ме провокираха да пиша, за сефте фрага ме активира.
Сигурна съм, че нещата няма да са такива, каквито изглеждат на пръв поглед, сигурна съм и обаче, че това, кеото виждаме ще е края на епизода и ще се чудим и маем до следващата събота.
Абсурд Атеш да причини това на децата. Абсурд! Ако го направи, ще го наплюя виртулано. Атеш, не Керем. Да се знае, че да не стане беля Joy

# 159
Да се чудим и да се маем най-добре, защото на 9-ти идва конкуренцията. И ако някой си мисли, че Канал Д преместиха сериала, за да си пусне предложенията за новия сезон, а не заради падащия рейтинг, да не се лъже. Никой канал няма да смени деня на излъчване, ако е доволен от резултатите.

Благи, днес си в норма. Още 9 дни само. Satisfied

# 160
  • София
Аз мисля, че Атеш е подготвил разгром за лелята, замислил е коварен план за нея, не случайно проучваше Лейля,  без да разбере никой...Знаем, че няма да навреди на децата...

# 161
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Слънчице, Flowers Hibiscus с тези твои мисли съм напълно съгласна!
"На мен ми харесва, че раздвижиха, нали затова мърморим, обаче не ми харесва, че го направиха някак нереалистично. Не одобрявам методите на Атеш за наказание.
Сценаристите са ми малко калпави, но не толкова колкото предните.

Но пък съм доволна. За пръв път дискутираме толкова фрагман."

Вижте как се раздвижи дискусията след като вкараха неочакван обрат и напрежение сценаристите!

Точно това исках да коментирам за сериала на Керем, че липсва и сценаристите ми прочетоха мислите.

Нямаше достатъчно интрига, бързо предвидими бяха събитията, нямаше подобни изненади, с които да задвижят действието и затова зрителите губеха интерес.

Сега, обаче, всички сме втрещени и искаме да бъдем справедливи.

Знам, че всеки трябва да си получи заслуженото - карма, но Лейля също е жертва на алчния и безскрупулен Якуп и на мен много ми е жал за нея!

Тина, Flowers Hibiscus и за Хасан ми е жал! На мен също ми е много симпатичен!

Атеш е пострадал от лъжите и измамите на баща му и леля му към майка му. Имал е безрадостно детство и обвинява подлостта на близките му за основен виновник. Той възприема Лейля като лъжкиня и измамница, която иска да го нарани. Атеш не може да се довери на чувствата си към нея, защото се страхува, че отново ще страда.

# 162
Аз от самото начало си мисля, че епизодите на сериала са си договорени, Керем си има и друг проект, който е поставен на изчакване, така че не го мисля. Без работа няма да остане. Просто дано има някакъв логичен финал цялата история, която изобщо не беше лоша, просто нещо не я разказаха като хората.

Лейля предупреди Атеш, че ще го нарани още в 7ма серия, когато той й се обясни в любов. Преди това пък той й каза, че наранява всички жени в живота си, така че да не се правят и двамата на две и половина - предупредени бяха. Grinning

За децата - Айдос и Берит ще страдат много. Миличката Берит, само като си помисля какво предстои за нея и ми се свива сърцето. Ългаз няма да страда за Лейля, но предупреди Атеш, че ще се разправя с него, ако нарани брат й и сестра й, отново ще имаме сблъсък там.

П.П. Видяхме, че децата ще са на сватбата, но се надявам , че няма да присъстват точно в този момент, когато Атеш унижава Лейля.

# 163
  • Кърджали
Всъщност, ако сериала е с намерението да се бори за оставане в новия сезон ще навлезе в драмата. При налична конкуренция, трябва да имат с какво да задържат вниманието на зрителите и да привлекат нови.
При ниски рейтинги никой няма да държи сериала дълго време в ефир и да търпи загуби.

Видях фрага, не знам какво е замислил Атеш, но правейки това постъпва по същия начин като Лейла. И от "жертва" се превръща в измамник.
Сега предполагам ще има резил за Лейла, Лейла оставена сама, после Атеш ще разбере причините, ще съжали, ще я гони да се извинява, Лейла ще се дърпа...

# 164
А има ли вероятност това да е кошмар, който сънува Лейла? Все пак тя е измамница и за първи път е влюбена и иска да се омъжи наистина. Та може и най-големият й страх да е това, че ще я изоставят "пред олтара".

Слънце, така ме разсмя със заклинанието за наместване на чакрите, та гледай, колко съм изпълнителна. Даже кредит за утре ще имам Joy

Общи условия

Активация на акаунт