💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 029
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Ако е кошмар, не трябваше ли да се събуди от него още като се видя в роклята? Satisfied Ще ми избоде очите това перде. Безобразни са стилистите й, що се отнася до официални събития.

Днес май всички ги подкарах.

# 166
Интересно ми е речта на Атеш преди или след подписването е! Той казва "моята съпруга е лъжкиня".

Длъжностното лице държи книгата и се е отдръпнал от масата в последния кадър.

За да има причина Лейля да остане близо до Атеш, може би, вече са подписали и тогава Атеш взривява бомбата.

Не ми се мисли какво ще последва, ако това се случва наистина и как Лейля и Атеш ще могат спокойно да разговарят помежду си.

За децата нова травма ще бъде твърде прекалено и жестоко. Та те още не са се възстановили от преживения шок от загубата на родителите си.

Дилеми и Алекс, Flowers Hibiscus абсолютно сте прави! След това изпълнение на Атеш ще са напълно достойни един за друг с Лейля. Наистина е жестокост това, което причинява на Лейля и децата!

Но от друга страна няма как да има драма. Бях в командировка в Германия и една от колежките там се казва Мелек. Заговорихме се за турските сериали и тя каза - ние, турците, обичаме драмите!

# 167
Хипотетична ситуация:

По същия начин ли ще мислите ако Лейла беше ваша кандидат снаха, в реалния живот. Организирали сте всичко, развълнувани сте, поканили сте гости, всичко е по традиция и както трябва .. а накрая излиза, че това е най-голямата грешка в живота ви. Съсипва живота не само на вас, а и на синът ви. Ами неговата психика? Дали бихте били толкова благосклонни или бихте искали най-малкото да е в затвора за дълги години ( за самораправа няма да говорим).. Не вярвам някой да иска снаха като Лейла .. мила, нежна, ама ... гледа да те прекара ... и няма как да те накарат да правиш нещо, което не искаш, колкото и да нямаш избор ...

# 168
Благи, според мен няма шанс да е кошмар, трябва им раздвижване в сюжета, когато всичко е цветя и рози, никой не гледа. Joy

Мира, убедена съм, че са подписали. Тя го настъпа. Атеш имаше пръстен на снимките. Въпросът е какво са подписали? Дали е бил истински документ за брак или фалшив?(Организирано от Атеш) Залагам на второто. Просто не вярвам , че ще облекат така Лейля за истинската й сватба, на финала ще имаме друга сватба с хубава рокля. Логиката ми е убиец. Joy

П.П. А помните ли когато Еда и Дениз се женеха? Тя мислеше, че сватбата е фалшива, пък тя се оказа истинска. Да видим сега кой какво си мисли и какво ще се окаже на финала. Smirk Аз съм спокойна, защото знам, че ще имаме хепи енд на финала. При драмите това не е сигурно, не мога да гледам 50 серии по 2 часа и главният герой да ми умре в последната серия. Не са за мен такъв тип сериали.Joy

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 21:35 от mikipoli

# 169
Хипотетична ситуация:

По същия начин ли ще мислите ако Лейла беше ваша кандидат снаха, в реалния живот. Организирали сте всичко, развълнувани сте, поканили сте гости, всичко е по традиция и както трябва .. а накрая излиза, че това е най-голямата грешка в живота ви. Съсипва живота не само на вас, а и на синът ви. Ами неговата психика? Дали бихте били толкова благосклонни или бихте искали най-малкото да е в затвора за дълги години ( за самораправа няма да говорим).. Не вярвам някой да иска снаха като Лейла .. мила, нежна, ама ... гледа да те прекара ... и няма как да те накарат да правиш нещо, което не искаш, колкото и да нямаш избор ...

Тина, Flowers Hibiscus аз съм зодия везни, разбирай, справедливост. Напълно съм съгласна с теб! И да, Лейля отчаяно търси семейството си и има нужда от много пари за лечението на болния човек, но някои граници не трябва да бъдат преминавани. Защото рано или късно получаваш това, което заслужаваш!

Поли, Flowers Hibiscus с теб си четем мислите. Единственото оправдание за стилистите, че това не е истинската сватбена рокля на Лейля.

Продължава да е загадка майката на Лейля и как ще се впише в историята. Задължително ще бъде свързана със семейството на Атеш по някакъв начин и по стар сериален похват.

# 170
  • Кърджали
Мики, той Атеш казва жена ми (съпругата ми), значи са подписали ...
Аз лично никога не съм оправдавала Лейла. (независимо от подбудите ѝ). Но отбелязах че с това сега и Атеш става същия като нея. Вярно, с нейните камъни по нейната глава, но .... Не го одобрявам, не го приемам, но трябва да има драма...

# 171
И конкуренцията в събота вечер на "Ами ако много обичаш"

“Душата не слуша“   Fox
“Моите братя и сестри“  Atv
 “Планинско сърце“  TRT
Дано сериала да добута до 12-13 серии. Новият екип го раздвижи, за разлика от стария прехвален екип. 7 серии изкараха лятна сиеста, и след като се наспаха си тръгнаха. Керем вече, мисли за следващите проекти, има договори. Въпреки, че някой обърка според мен проекта, на мен ми харесва, защото вече не гледам драми и насилие!

Спокойна нощ! Flowers Hibiscus

# 172
И конкуренцията в събота вечер на "Ами ако много обичаш"

“Душата не слуша“   Fox
“Моите братя и сестри“  Atv
 “Планинско сърце“  TRT

Следя с интерес “Душата не слуша“ с Бурджу Йозберк и Шюкрю Йозйълдъз. Там също стана напрегнато и интересно. Освен това, последната серия имаше увеличение на рейтингите и в трите категории. Сценаристка там е "нашата" Айше Юнер Кутлу. Бурджу и Шюкрю се развихриха, както те си знаят и вече чакам следващата серия с голямо нетърпение. Това е последният кадър от последната.

Определено ще е трудно, но в повечето случаи конкуренцията стимулира творчеството.

# 173
  • София

Предполагам, че много симпатизират на Лейля за живота, който е била принудена да води, изоставена от майка си. И желанието й да открие истината за случилото се. И с умиление гледаме, как се грижи с любов за децата. И почти не се съмняваме в искреността на чувствата й към Атеш. Но...Едва ли някой оправдава действията на Лейля, въпреки подбудите и въпреки натиска и заплахите от страна на Якуп. Имаше възможност, много пъти, да каже поне част от истината на Атеш. Не се знае какво щеше да последва, вероятно нямаше да има предложение за брак. Но сега положението е още по - особено - щом са подписали и той я нарича съпруга, те вече са женени. И тогава Атеш пред всички присъстващи нарича съпругата си лъжкиня. Какво постига? Сладко  - горчиво отмъщение?  Урок за лъжкинята? Какво следва от това? Как ще продължи живота на всички замесени?

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 22:19 от Dilemi

# 174
От конкурентите гледам само Душата не слуша и ми харесва много.

Направо ме побърквате с тези предположения, сега пък Мики с фалшивата сватба. Чакрите ми са нестабилни се пак Joy
Но пък защо са тези демонстрации пред хората?
Каквото и да е намислил не мога да немеря оправдание за постъпката му спрямо децата. И да има някакви гениални планове за отмъщение към лелята или към Лейла, горките хлапенца. Тя и Илгаз се прави на много силна, но и нейната душа страда.

Ако е кошмар, не трябваше ли да се събуди от него още като се видя в роклята? Satisfied Ще ми избоде очите това перде. Безобразни са стилистите й, що се отнася до официални събития.

JoyJoyJoy
И теб с повишено внимание те чета!
Наистина стилистите й имат зъб. Не се сещам за по-грозна сватбена рокля честно казано. То това с много фантазия можеш да го наречеш рокля. А и Атеш фемили са големи дизайнери и накрая жената на боса се появява облечена като за Хелоуин.

Ако някоя като Лейла ми дойде снаха, първо ще набия сина ми, че е толкова смотан, та да не се усети, после и на себе си ще лепна един, как може да го отгледам такъв, а миличката Лейла дано има как да изчезне в дън гори тилилейски, защото лошо й се пише.

# 175
  • София
Хубава двойка са! Nature ZapNature SparklesNature Zap

# 176
Проблемът е, че Лейля не е лъгала Атеш за чувствата си към него и е съвсем искрена с децата. Това означава, че той се нагърбва с мисията да защитава  всички лъгани мъже преди него, т.е. за миналото й. А за миналото й той едва ли знае всичко, знае факти, но не знае причини. И самият той няма право да я наказва за миналото й. "Лъжкиня" си е тежка присъда, а Лейля хем е впрегната и използвана от мошеници, хем се бори да излезе от блатото.
"Аз зная за кого се женя, женя се за лъжкиня", след като бракът е вече сключен - предстои някаква инквизиция и за двамата. Така си мисля аз.

# 177
  • София
Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Август изтече като пясък между пръстите ми, бързо, шеметно, горещо, точно като всеки минал и всеки бъдещ август!  Защото август е солени пръски по кожата, безспирен шепот на море, игриви побелели от пяната морски вълни, догонващи се стъпки по мокрия пясък, полет и крясък на реещи се в простора чайки, безкрайна тишина на планинско утро, спокойствие сред зелени гори, дъхави поляни скрити между дърветата, кристално чиста вода на реки и езера! Август е мечта за вечна идилия, август е обещание, август е красив спомен от лятото! Тази нощ посрещаме Септември! Nature Sunrise

Септември, който носи със себе си първия есенен повей на вятъра! Защото септември е пъстър, шарен, красив и богат, с първите пожълтели по дърветата листа, с натежалите от зрели есенни плодове клони, с почернелите от накацали лястовици готови за своя далечен полет жици! Защото септември е усмихнато дете захапало сочна червена ябълка подскачащо на един крак, вкусно и ароматно сладко от смокини носещо със себе си спомени от детството, трепетни вълнения на първокласници преди първия учебен ден, първи училищен звънец!  Защото септември носи нещо ново и различно, носи пъстрата, красива и весела есен внасяща аромати, радост и настроение в домовете и душите ни! Nature Sunny

И отново ви оставям по повод настъпването на месец септември едно прекрасно стихотворение от любимата ми българска поетеса Мира Дойчинова (Irini):

Точно колкото
Моля се на август да остане,
ако може, да не тръгва още...
Сякаш ми е много, много рано
да изпратя топлите си нощи...

Имам си пътеки непребродени,
сини сънища, недосънувани...
Август да не бърза да си ходи!
Време искам, да се налудувам...

Да запомня на щурците песните,
също да си скътам морски вятър,
после да повярвам, колко лесно е
да съм себе си. Да бъда лято...

Да запазвам мигове в сърцето си –
с дъх на август... Да не си отива!
Нека да остане малка вечност.
Точно колкото да съм щастлива...
Автор: Мира Дойчинова - irini

Обещах ви, че един прекрасен ден или една вълшебна нощ ще споделя с вас какво за мен е Дания! Защо точно Дания? Историята за тези, които не са чели последната Тема 22 за причините и резултата от едно предизвикателство:
Скрит текст:
В пост # 33 от 12 август 2023 год. Яси ми честити рождения ден и написа следното:
 „Предизвикателство от мен ... Коя е страната от снимката?

Моят отговор в пост # 38 от 13 август 2023 год. :
„ Внимателното анализиране на видяното на снимката ми даде възможността да направя следните изводи: 1) в тази държава цветове на къщите са преобладаващо в наситени цветове (в наситено червено или наситена охра са оцветени четири от тях); 2) всички къщи от дясната страна на снимката (тези от ляво не се виждат) имат т. нар. dormer windows/капандура (покривна конструкция съдържаща прозорец, която се издава вертикално извън равнината на скатен покрив); 3) наличие на прозорци със специфични первази, използвани често за поставяне на тях на свещи/фенери; 4) улицата e сравнително тясна и с много характерна настилка, която е паваж/калдъръм.
От направените наблюдения моят отговор на предизвикателството на Яси е, че според мен тази снимка е направена в: ДАНИЯ.
А ако съм отговорила правилно на предизвикателството на Яси ви обещавам кратък разказ и малко снимки от мен за въпросната все още неизвестна държава. “, тук съм пропуснала да отбележа, че това би било възможно само ако съм посещавала вече тази страна, за която аз не бях напълно сигурно. В крайна сметка се оказа, че съм отговорила правилно и затова сега изпълнявам обещанието си.  

Точно тази нощ е въпросната вълшебна нощ, когато изпращам месец август, когато се сбогувам с лятото, когато съм в очакване на есента, а кошницата в килера е пълна с едри, сочни, благоуханни плодове, носещи свежестта и уханието на лятото, старата смокиня в двора е натежала от узрели, едри и ароматните смокини очакващи да бъдат приготвени на вкусно сладко с орехи, в което заедно с дъхавите смокини ще затворя част от отиващото си лято, за да му се радваме през студените зимни дни!  И точно тази нощ имам време е настроение да ви разкажа моето усещане за държавата Дания. За тези които проявяват интерес обещаните текст и снимки в спойлер:
Скрит текст:
Когато някой спомене Дания или прочета името на страната моите хаотични мисли препускайки минават покрай величествени замъци, приказните дворци, внушителни катедрали, старинни църкви, масивни манастири и други културни и исторически забележителности, които съм посетила и с които страната изобилства! Нито пък се спират край невероятното природно наследство на Дания, състоящо се от огромни морени, омагьосващи синьо-зелени  ледникови езера, бързотечащи реки и прекрасни водопади, безкрайни зелени паркове и гори! Забързаните ми ми разбъркани мисли достигат до Одензе и hygge, където спират и замират! Защото за мен Дания е именно това, родного място на най-гениалния разказвач на приказки Ханс Кристиян Андерсен и душевността на датчаните, събрана в една простичка дума, наречена hygge! Heart

1)   Не мога да мисля за тази страна без  споменаването й да ме пренесе в един приказен свят! Пред погледа ми изскачат като анимирани образи превъзходните герои от приказките на най-големия разказвач, поета и писателя Х. К. Андерсен с изключителните илюстрации на един друг гений в лицето на италиански художник Либико Марайа! Виждам ги, чувам ги! Болката и плача на Малката Русалка, мъката и надеждата на Малката кибритопродавачка, ехидните подигравки на хората към управниците в Новите дрехи на царя, иронията към Принцесата и граховото зърно... Защото Дания за мен е неразривно свързана с тези омайващи, вълшебни, незабравими приказките! Приказките с които всяко едно щастливо дете по света е заспивало, сгушено усмихнато под завивките и унасящо се в прекрасия свят на детските сънища! Приказки, които ни учат от деца да сме силни за да побеждаваме, да се осланяме винаги на доброто си сърце (Храбрият оловен войник), да разчитаме на доверието и обичта към хората около нас (малката Палечка), да вярваме в себе си за да посрещнем предизвикателствата по дългия път на живота (Грозното патенце), да не се отчайваме и да се борим до край (Войника с огнивото), да бъдем добри и позитивни хора! Приказки, които ни показват как да поднесеш безкористно най-ценния дар в живота,  любовта и след това да се хвърлиш в морето и да се превърнеш в морска пяна, затова символа на Дания е Малката русалка! Затова за мен Дания е приказка и усещането, докато спирам пред родната му къща,

крача уверено по стъпките на Х. К. Андерсен в родния му град Одензе,

усмихвам се широко и радостно на малката Палечка,

кимам за поздрав на Храбрия оловен войник,

възкликвам възхитена пред монументалната статуя на Дивите лебеди (11 братя и тяхната сестра Елиза)

и спирам за поклон пред гения на приказните разкази Х. К. Андерсен в Градината на приказките, който е загледан в лодката плаваща в езерото, то това моето разтърсено от емоции усещане е неописуемо, незабравимо, незаменимо!  

2)   hygge По същество hygge означава създаване на топла атмосфера и наслаждаване на добрите неща в живота с добри хора. И с дълбокия смисъл вложен в една дума hygge стигащ далеч от значението за осветяване на датската душа! Топлият блясък на светлината на свещите е hygge. Уютът с любим човек докато гледате филм, това също е hygge. И няма нищо по-hygge от това да седите с приятели и семейство, обсъждайки големите и малките житейски събития и проблеми. През целия си съзнателен живот неволно съм се стремила към всичко това, без да знам преди да посетя Дания за първи път, че цялата тази атмосфера от светлина, топлина, уют, радост и щастие с любими хора била събрана в една единствена дума! Сега съм още по-удовлетворена и напълно разбирам  защо датчаните са едни от най-щастливите хора в света! Защото и аз като тях вече знам, какво символизира hygge и какво чувства душата ми!

Това е Дания за мен, усмихнати и весели деца слушащи приказките на Х.К. Андерсен в центъра на гр. Одензе, свещник на прозореца, който носи светлина и топлина в дома и едни много щастливи хора с тяхното си собствено hygge !

Текстът по-долу написах минути преди края на 31 август, но докато го запазя беше минало вече полунощ, т.е. беше след 12.00 часа, но тъй като никой не беше писал след мен до настоящия момент тази сутрин, когато седнах да пиша поста посветен на месец септември се наложи сама да се редактирам, като оставя този текст след текста посветен на настъпващия нов месец! Sparkling Heart

Цитат
Цитат на: mikipoli в пт, 25 авг 2023, 12:03
Щях да ви казвам за тези, които не са гледали "Любовта не разбира от думи" - там също имахме подобен сюжет. Главната героиня лъжеше героя за името си, представяше се под чуждо име, с чужда биография, когато главният героя разбра , той .... й предложи да се оженят. Grinning Ожениха се и след това й каза, че е знаел всичко и имаше мъки и страдания 7-8 серии, докато й прости. Накрая толкова лошо се отнесе с нея, че тя трябваше да му прощава, не той на нея. Joy С всичко това не исках да обвинявам сценаристите в плагиатство, а да ви покажа, че е често срещан такъв тип сюжет.
Ще бъде добър урок за Лейля, ако се оженят и той я изостави, сватбата да се окаже фалшива,  но по-забавно е, когато остават да живеят заедно и се тормозят взаимно. Grinning

Цитирам поста на Поли от Тема 22, защото след прочетеното тази вечер и вашите вълнения съм напълно съгласна с нея! Определено кадрите показват, че брака е сключен (халката на младоженеца, кадъра с настъпването на младоженеца), т.е. подписите са положени. От тук нататък има два варианта, първия е брака да е недействителен (подкупено длъжностно лице) или да повторят в някакъв вариант сценария от сериала "Любовта не разбира от думи". Но всъщност се включих в темата, защото вашите емоции тази вечер, когато най-сетне ми остана време да ви прочета ме върнаха три години назад през онази толкова вълнуваща 2020 година, когато подобни емоции и вълнения бяха често срещани в темата! Подробно не мога да се изкажа, защото не гледам сериала, т.е. не съм напълно наясно с подробностите! Ще се въздържам и от коментари по отношение облеклото на главната героиня в този сериал! Вчера написах мнението си за двете официални рокли, те днес я "издокараха" във фрагмана в сатинирана бяла рокля с привкус на древногръцката мода, често използвана от най-добрите световни дизайнери, но защо на мен тази рокля не ми изглежда като да е от световно или какъвто и да е известен дизайнер измайсторена! Знам че, големите имена в турската дизи-индустрия имат свободата да избират стилистити, фризьори, гримьори и т.н., т.е. целия си екип по персонална грижа и поддръжка, но как стои въпроса при актьори от ранга на Хафсанур Санджактутан аз не съм наясно Sunglasses

Една прекрасна, усмихната, обикновена и много земна,  но и елегантна в домашна обстановка Ханде Ерчел:

А сега вместо спокойни и красиви сънища ви казвам "Добро утро момичета, здравей септември"!  Nature Full Moon

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 04:03 от nrgmama

# 178
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Yellow Heart

Gift Heart

# 179
Здравейте,🌞
снощи Ханде и Хакан са били на мача Бешикташ - Динамо Киев

и една снимка на прокурор Лейла

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт