Ще ми избоде очите това перде. Безобразни са стилистите й, що се отнася до официални събития.Днес май всички ги подкарах.
Ще ми избоде очите това перде. Безобразни са стилистите й, що се отнася до официални събития.
абсолютно сте прави! След това изпълнение на Атеш ще са напълно достойни един за друг с Лейля. Наистина е жестокост това, което причинява на Лейля и децата!

Аз съм спокойна, защото знам, че ще имаме хепи енд на финала. При драмите това не е сигурно, не мога да гледам 50 серии по 2 часа и главният герой да ми умре в последната серия. Не са за мен такъв тип сериали.
аз съм зодия везни, разбирай, справедливост. Напълно съм съгласна с теб! И да, Лейля отчаяно търси семейството си и има нужда от много пари за лечението на болния човек, но някои граници не трябва да бъдат преминавани. Защото рано или късно получаваш това, което заслужаваш!
с теб си четем мислите. Единственото оправдание за стилистите, че това не е истинската сватбена рокля на Лейля.

Ще ми избоде очите това перде. Безобразни са стилистите й, що се отнася до официални събития.

Добро утро, прекрасни момичета! 

Препоръчани теми