💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 032
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро! Flowers Hibiscus 😄

Енерджи Flowers Hibiscus

Много изморена нашата, от сет на мач. 😄

Много ми хареса колажа.

13 - та страница, хич не я обичам. 😄

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 09:26 от midnight__sun

# 181
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

nrgmama/ Енерджи,
красиво поетично и леко носталгично изпращане на Август и приветстване на Септември. Благодаря! Flowers Cherry Blossom

13 - та страница, хич не я обичам. 😄

И аз, Слънце. Smirk  да я изписваме по-бързо! Smile

Лек ден ви желая! Flowers Sunflower

# 182
Flowers Herb Изпъстрен с багри, благодат и тънка нишка носталгия по отминаващото лято...СЕПТЕМВРИ!
Благодатен да е за всички ни момичета, наситен с емоции от изявите на любимците ни...

Тези цветя са за прекрасно поднесените слова за Дания от nrgmama, свързвам я винаги с вълшебството от приказките на Х.К.Андересен, за това и те предизвиках ...

Септемрийското море за мен е част от приказката...

# 183

Обещаната луна над Пирина от рано тази сутрин, вчера имаше облаци!

Прекрасен ден! Gift Heart Слънчев и усмихнат! Cupid С нашите любимци! Flowers Four Leaf Clover

# 184
  • София
ДОБРЕ ДОШЪЛ СЕПТЕМВРИ!
"През септември има странно усещане във въздуха, което съпътства чакането. И ни прави щастливи и меланхолични. Идея за край, идея за начало." (Фабрицио Караманя)

Един красавец и една красавица за настроение.

# 185
Още нови снимки от предстоящия 9 еп. Simple Smile

# 186
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да помогна за 13 страница Stuck Out Tongue Winking Eye

# 187
Още нови снимки от епизода

# 188
Здравейте Animal Bee

Енерджи Hug, благодаря за прекрасното начало на новия месец.

Нося ви и аз един цитат за септември от книгата "Проверка по име" на Алесандро Д'Авеня:
Септември е привидно приятен месец, но в глъбините си е жесток, защото, докато дарява, отнема: през септември нощта си съперничи с деня, казваха моите дядовци. На границата между лятото и есента желанията се колебаят между притежание и загуба, септември оставя двете състояния в очакване, слива ги заедно и затова ни обърква, като скрива най-неудобната от истините: можем да притежаваме само онова, което се научим да губим. Листата стават по-красиви точно докато съхнат. ... Септември е най-комплицираният от месеците, защото съдържа края на много истории, започнали през пролетта, и началото на също толкова, на които ще са нужни още три сезона, за да узреят. ... Не вярвам, че училището започва през септември случайно, нищо не символизира по-добре докосването на началото и на края.

От снимките са епизода вече съм убедена, че със сватбата ще приключим и ще имаме цяла седмица за теории какво ще стане след това. Grinning Фрагманът снощи донесе много приятно вълнение в темата, и аз получих дежавю. След всеки фрагман на SCK бяхме така развълнувани и се почваха едни теории на конспирацията. Grinning Поздравления , че успяха да ни "събудят" с този фрагман снощи. Да продължават в същия дух. Харесва ни. Grinning

# 189
ново от Ханде

# 190
Ново видео на #KeremBürsin зад кулисите на "Ако обичаш силно"
https://twitter.com/yacokseversenbr/status/1697553698484846671

Инфо:
Обявено е официалното лого на поредицата #BamkazanBiri!

Purple Heart

# 191
Днес ще пуснат плаката на сериала с Ханде и Бурак. Така пишат рускините.
Нямам търпение вече 😀

# 192
Прекрасна

Мелиса на корицата на списание Gardirop

# 193
  • София
От сета:

полицейска кола Thinking  възможно ли е Атеш да е извикал полиция и да отвеждат Лейля?

Атеш Арджалъ... човекът, който прие да изпълни волята на баща си, за да отмъсти за майка си, човекът, който мрази всички лъжи и лъжци.. човекът, който се влюби за първи път, който се довери за първи път в живота си и беше измамен...
Разбрал е, че момичето, в което се е влюбил е измамница и лъжкиня. Когато, противно на мнението за себе си, започна  да се опитва и да вярва, че е възможно и си струва да се доверява отново и че е готов да обича и да бъде обичан. Подозираше, че нещо около Лейля не е ясно, не му харесваха и не беше задоволен от неясните и уклончиви отговори, много пъти й даде шанс да каже истината, да сподели, ако има проблеми, но Лейля, страхувайки се, че ще го загуби завинаги, продължаваше отново и отново да лъже.
Можеше да се очаква да бъде преди всичко много огорчен, разочарован, да се чувства предаден и много, много ядосан.
И въпреки това си мисля, че можеше да постъпи по друг начин, ако се окаже, че наистина на сватбата, пред всички, е разказал за измамите, в които е участвала. Cry

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 14:45 от Dilemi

# 194
  • Плевен / София

Общи условия

Активация на акаунт