💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 061
  • 736
  •   1
Отговори
# 555

Лейля и Кенан Heart

# 556
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 557
Слънчева, ти уж днес нямаше да имаш възможност, а донесе най-интересните новини.
Най-накрая нещо за ДЧ. За мен образите им и историята звучи супер интригуващо. Нямам търпение вече за понеделник!

Дилеми, благодаря ти за тази приказка в картинки, благодарение на която аз излгелдах втори сезон на този филм. Благодаря ти за трудa  Hug

# 558
Дилеми, благодаря ти! Flowers Hibiscus

Благи, нямам наистина, но за новините намирам. Не обичам, когато работата ми пречи на темата. 🤣

# 559
# 560
  • София
Дилеми огромно Благодаря!  Благодаря ти за целият този огромен труд, за да ни върнеш към онези незабравими дни. Благодарение на този сериал вече повече от 3 години не спираме да се събираме тук и да си припомняме онази неповторима любов. Не случайно този сериал обра повечето награди. Бяха невероятни дни.

Това ме накара да се поразровя в моя огромен архив от спомени, за да потърся снимки от този период. И случайно попаднах на една снимка на Ханде. Тя е част от онези много сладки снимки, които Керем правеше на Бамби в кола. Точно по повод на тази снимка Ханде се опита да ни подхлъзне, като каза, че в нейните очила е отразена ръката на Дилара. Но никой не й повярва. Защото идеално се виждат прекрасните бицепси на Керем. Това е периода, когато се предизвикваха, кой от двамата ще направи по-добра поза в колата.

Ех, какви прекрасни времена бяха. Е, как може да се забрави това? Ако тази любов е била PR, както много упорито се опитват да твърдят доста хора, дали и родителите на Керем са участвали в този PR. Знам, че тези хора истински обичаха Ханде и тя тях. До последно мама Чийдем и татко Памир следваха Бамби в инстаграм. Много ще се радвам, ако родителите на Хакан направят същото, с което да покажат своето уважение.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 20:12 от БлагаВест

# 561
  • Dupnica
Дилеми, благодаря ти и респект за целия труд през тези години. Преговор в картинки, но и велики спомени от времето, когато с нетърпение чакахме и тръпнехме от всяка новина, живеехме във филма. Heart

Чакаме новите проекти, да ни зареждат с този оптимизъм и любов!

Честит Празник на всички, Бъдете здрави и благословени! Flowers Four Leaf Clover

# 562
Още от каста на "Друг човек"

Purple Heart

П.С.
Дилеми, Hug

# 563
Тези двамата от Денсинг старс всеки път като ги видя на някой плакат и ми остават очите. Толкова да са ми хубави.
Интересни са и другите герои. На първо четене бащата на Кенан ми харесва много. Майката и брата на лейла изобщо. Брата съм го гледала някъде, но не помня къде, обаче съм сигурна, че и там играеше нерпиятен на мен герой.

От новите снимки на Обичащите се гледам, че Лейла е легнала в леглото с Берит и Атеш и е със същата блуза, с която е във фрага, когато му крещи. Сигурно ще се жертва заради Берит. Ако е истина, че имат сигурни 26 епизода, хем не е зле, хем не мога да си представя още 16 какво ще дават толкова.
Ако не ми беше толкова приятна темата и вие, пишещите в нея, отдавна да съм го зарязала този сериал Grinning но пораздвижиха го малко, да видим, какви ще ги свършат.

# 564
Керем е подновил договора с БМВ

( не мога да прикача сторито)
Дано някоя дама успее 😉

# 565
Добра вечер! Gift Heart
Остава 1 ден до новия епизод ! Cupid
Нека се срещнем утре вечер в 20:00!

От няколко източника чета, че са договорени 26 епизода на"Ами ако много обичаш!
Прекрасна новина, на мен сериала ми харесва много, очаквам го с интерес и горещо го подкрепям! Revolving Hearts
Има няколко сериала от турската индустрия , които достигнаха 0 рейтинг , но продължиха да ги дават заради продажбите и рейтинга в чужбина. Така, че не се учудвам от новината. Успех на проекта! Gift Heart

Хубава вечер! Flowers Four Leaf CloverRevolving Hearts Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 20:57 от didi54

# 566
  • София
https://twitter.com/i/status/1700195121713516706

Kerem Bürsin и  Sevil Yiğitler. Севил е от кантората на Гюнфер, обикновено се занимава с Хектор, когато и той е на сета! Animal Poodle

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 21:24 от Dilemi

# 567
  • София
2 години от тази лудост...Още не е преодоляна...

# 568
# 569
Идвам да я повторя.
Чудесни са!

"Актрисата Гюлчин Хатъхан, която играе ролята на Шахинде Гениз сподели на стори: „Друг човек започва своето пътуване“.

https://twitter.com/bambaskabirinew/status/1700179620300218527

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 21:32 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт