💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 42 312
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Много е сладко детенцето на Нилайко, а за нея почивка няма. Пак ще е стилист на Ханде.

Дилеми , благодаря за информацията за синята луна. Реших да видя какво казват астролозите за събитието.
Скрит текст:
Краят на всички проблеми ще настъпи на 31 август, когато ще наблюдаваме Синя Луна.
Това разкри пред "България Днес" Богомила-Сандия, която се занимава с астрология и духовни практики от 23 години. Повод за изказването й е уникално явление, което се случва веднъж на две или три години в рамките на един месец, а именно две пълнолуния.
"Синята Луна, която ни предстои, не само ще ни даде разрешение на минали събития и проблеми, но и ще отвори вратите на нова енергия, която ще работи за нас до следващата серия от затъмнения", сподели Богомила. По думите й следващия път, когато ще имаме подобно явление, ще е 5 ноември 2025 г.
Честно казано не вярвам на подобни неща, но вярвам , че привличаме положителното към нас с положителни мисли. Всички имаме нужда от малко оптимизъм. Blush И както всеки път имаме усещане за ново начало с началото на календарната година, може от утре да рестартираме отново. Бонус рестарт. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 91
Да им е честито на туркините, нашите мацки отпаднаха снощи от Европейското по волейбол за жени...

Wink

# 92
Добра вечер!
Едно малко сладко бижу на Cartier Türkiye! Очакваме я на червения килим във Венеция!

Не е лошо да вземе и Керем, страхотна двойка  са ! Gift Heart

Началото на супер луната, от терасата ми в Банско!

Гледката на живо е зашеметяваща. Чакам луната да кацне над Пирина!
Спокойна нощ! Revolving Hearts

# 93
  • София

Началото на супер луната, от терасата ми в Банско!

Гледката на живо е зашеметяваща. Чакам луната да кацне над Пирина!
Спокойна нощ! Revolving Hearts

Браво, чудесен кадър, чакаме още снимки. И аз опитах, но снимките не са за показване Smirk
Ще си гледам Суперлуната на живо и ще чакам снимки от майсторите. Satisfied
Сигурно и над морето гледката е зашеметяваща! Satisfied

# 94
Ние сме в Жеравна в момента, ето Луната оттук:

И да не е спам Баръш и Берит 😀

# 95
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Страхотни постове прочетох тази вечер, много нови неща научих, за което безкрайно много ви благодаря!

Слънчице, Flowers Hibiscus снощи много късно ти видях поста с информацията за "Керем Бюрсин изглежда по-добре от всякога за септемврийския брой на Vanity Fair SPAIN." Тъкмо си мислех да потърся онлайн изданието след работа, но като отворих темата, разбрах, че е напълно излишно! Преведено интервю, богат снимков материал!
Много ти благодаря за инфото за филма на Скорсезе! "Скорсезе, въпреки че е напреднал с годините си, не спира да работи. Мечта е за всички актьори, да имат възможност да работят и да имат допир до него. В Кан тази година последният му филм направи световна премиера. “Убийците на цветната луна” се казва, участват Робърт де Ниро и Лео ди Каприо. Топ каст! За филмът четох, че се определя като шедьовър от критиците. Премиерата ще е на 20 октомври."

Мили момичета, Flowers Hibiscus журналистите трябва да си водят записки и да знаят как се отразява медийно събитие подобаващо от вашите постове! Сложихте ги в малкото си джобче!

Гости, Flowers Hibiscus разсмя ме с това срамуване в ъгъла! Искам да ти благодаря за книгите, които спомена, че харесваш, а аз не бях ги чела! Вече знам, че имаме еднакъв литературен вкус!

nrgmama, Flowers Hibiscus много благодаря за откровеното мнение за фотосесията на Керем Бюрсин и Хафсанур Санджактутан! Когато за първи път видях снимките, си помислих, че от нужда за оригиналност и привличане на интерес, са накарали актьорите да заемат изчанчени пози. Нестандартна, необикновена, странна и различна е тази фотосесия. Точно по този начин бих описала продукт на прекалено модерното изкуство, което не означава, че ми харесва. Опитах се да анализирам фотоса с "кацналата" Хафса на раменете на Керем. Тя е облечена с мъжко сако, а той с по-скоро дамско и държи чанта, която носят обикновено жените. Имаме преплитане на женските и мъжките качества в съвременните хора. Симбиозата, която ни превръща в унисекс личности. Може съвсем друго да е искал да каже поета, но с модерното изкуство е така - развихря въображението.

За роклите на Хафса + сватбената съм на същото мнение като за модерното изкуство. Актьорите нямат ли право на избор като им предлагат очевидно погрешни неща стилистите?

За темата като наркотик - идеално определение! Адмирации!

mi_si, Flowers Hibiscus след твоите постове сутрин, денят започва особено приятно и с приповдигнато настроение! Безкрайно ти благодаря!

За превода на интервюто на Керем, също! Какво ме впечатли от него:
„Да. Когато започнах да работя в моята страна, имах американски акцент и постоянно ми се говори за това (усмихва се). Но сега съм тук от 11 години и вече мисля на турски. мислиш на английски, забравяш дума и си мислиш: По дяволите. Каква е турската дума за това?" Случи се така, че моят език е много богат и мисля, че трябва да четете много, да го откриете сами, да научите нови думи. Работя върху това от няколко години и ми помага." - Точно така уча чужди езици и аз. Започвам с готови фрази, след това малко граматика и следва много четене на книги. Мозъкът свиква с лексиката и се запаметяват смислови комбинации, от които се състои речта ни.

"Разбира се, някои ще си помислят, че това са само думи, но аз мечтаех да направя нещо с Turkish Airlines, с тази световна марка, която винаги е носила престиж и с която можеш да отидеш навсякъде по света.
Второ, снимките отнеха над 40 дни, което е лудост за реклама. Отне повече от месец и половина за две минути и половина, но тези две минути ми позволиха да отида навсякъде, да обясня, че в тази страна има всичко, което сърцето ти желае, че тук можеш да изпиташ всичко. Това е един от най-хубавите моменти в моята кариера и един от проектите, които ми носят най-голяма радост, защото успях да съчетая работата със закъснялото откриване на моята страна. Имаше толкова много места, за които не знаех, така че се забавлявах двойно."

Алекс, Flowers Hibiscus Честит Имен Ден! Бъди все така всеотдайна, слънчева, прекрасна! Много здраве, любов и безброй сбъднати мечти ти желая от все сърце!

Dilemi, Flowers Hibiscus много благодаря за информацията за интервюиращата Керем в септемврийския брой на VF - Тони Гарсия. Много ми хареса мнението ти за Керем! Точно такъв го възприемам и аз! Благодаря и за Синята Луна!

Поли, Flowers Hibiscus финалът на интервюто ми хареса много и на мен: "Хареса ми финалът. Керем е съгласен, остава да питаме и Скорсезе и всичко е точно. Много хубаво го беше казал на Канарските острови, когато го питаха дали мисли за Холивуд - "А Холивуд мисли ли за мен?" Нека си поставя високи цели и мечти, в тази професия никога не знаеш откъде ще изскочи зайчето."

Бл@гуна, Flowers Hibiscus моята асоциация за сватбената рокля на Хафса беше също римска тога! Даже в Елада или Древна Гърция жените са били по-модерни:

Искам да ви споделя на каква статия попаднах преди известно време:
Скрит текст:
"Турският богаташ Хакан Сабанджъ предложи брак на актрисата от „Черната перла“ Ханде Ерчел. Предложението си 32-годишният милионер гарнира с пръстен с огромен диамант.

„В първия миг загубих ума и дума, а после извиках: „Да, да, да! Ще се омъжа за теб“ – разказва развълнувано актрисата. И добавя, че сватбата ще е още тази година.

Звездата от „Почукай на вратата ми“, „Дъщерите на Гюнеш“ и „Черната перла“ е интимна с баровеца Хакан едва от 3 месеца, а двамата вече успяха да обиколят заедно половината свят. Богатият турчин заведе г-ца Ерчел в някои от най-екзотичните и скъпарски курорти, а също в Париж, Рим и Кан. Именно в Кан 29-годишната Ханде премина по червения килим и остави без дъх репортерите, отразяващи кинофестивала. „Каква женственост от Босфора“ – възкликнаха френските журналисти, когато дългокраката Ханде мина покрай тях, а свежите й гърди напираха да изскочат с цялата си прелест от деколтето на марковата й червена рокля.

Но уви, Ханде вече не е сред свободните жени и вероятно много от нейните почитатели страдат за това.

Бъдещият съпруг на Ханде Ерчел е член на борда на директорите на семейния „Денса холдинг“. Той е четвъртото поколение на могъщата фамилия Сабанджъ, която притежава 21 кораба и десетки фабрики в югоизточната ни съседка. Младият мъж има две висши образования и владее отлично 4 чужди езика."

В момента, в който я прочетох, си помислих за нашите драми в темата заради раздялата на Ханде и Керем.

Побързах да проверя достоверността на информацията за предстоящата сватба и разбрах, че журналистът доста е избързал с нея. Изказването му за Хакан Сабанджъ ме впечатли обаче: "Бъдещият съпруг на Ханде Ерчел е член на борда на директорите на семейния „Денса холдинг“. Той е четвъртото поколение на могъщата фамилия Сабанджъ, която притежава 21 кораба и десетки фабрики в югоизточната ни съседка. Младият мъж има две висши образования и владее отлично 4 чужди езика."

Един от основателите на прочутата фамилия - "Sakip Sabanci основава университета Sabancı през 1999 г. Неговите колекции от повече от 320 османски и турски картини, статуи и повече от 400 примера на османска калиграфия са изложени в Atlı Köşk (Конната вила) в Босфора в Емирган, Истанбул, където той и неговите семейство е живяло години наред и който е превърнат в музей Sakıp Sabancı през 2002 г."

За този музей разбрах от сериала на Туба и Къванч, в който бяха снимани запомнящи се сцени:

Скрит текст:
Първите собственици на имението, което е построено от италианския архитект Едуард де Нари през 1927 г., са египетското семейство Хедив . Вилата, която дълги години е била използвана като лятна резиденция, за кратко е служила като посолство на Черна гора. Имението, което е закупено от Hacı Ömer Sabancı през 1950 г., започва да бъде известно като „Имението на конника“ заради скулптурата на кон от 1864 г., направена от френския скулптор Луи Дума, която е поставена в градината същата година. Втората статуя на коня в двора на имението е взета от площад Султанахмет в Истанбул , който е бил плячкосан от кръстоносците по време на 4-ия кръстоносен поход през 1204 г. и е взета от венецианската църква Сан Марко. Това е отливката на един от 4-те коня, поставени пред него.

Sakıp Sabancı , който живее в имението от 1966 г., предоставя имението с неговата богата колекция от калиграфия и живопис на университета Sabancı през 1998 г., за да бъде превърнато в музей. Експозиционните площи на музея, който беше отворен за посетители през 2002 г. с добавянето на модерна галерия, бяха разширени с подредбата през 2005 г. и достигнаха международните стандарти на техническо ниво.

Колекцията от османска калиграфия, която се състои от важни произведения на османската калиграфия и е изложена на горния етаж на Atlı Köşk, също включва редки ръкописи на Корана . В допълнение, 96 произведения, избрани от колекцията, която включва строфи, мураккаа, плочи, хилие, едикти , берати и мензури и калиграфски инструменти, бяха изложени през 2008 г. в Real Academia de Bellas Artes de San Fernando в Мадрид , Испания . Колекцията е изложена в двореца Real Alcázar в Севиля между 4 април и 15 юни 2008 г.

Колекцията от живопис на музея се състои от образци на ранната турска живопис и произведения на чуждестранни художници като Фаусто Зонаро и Иван Айвазовски , които са работили в Истанбул през последния период на Османската империя . Сред местните художници, чиито творби са в колекцията, са имена като Осман Хамди Бей , Шекер Ахмед Паша , Сюлейман Сейид , Фикрет Муалла и Ибрахим Чалъ .

Три стаи на приземния етаж на Atlı Köşk, използвани от семейство Sabancı, когато са живели в имението, 18-19. декоративно изкуство и мебели от век. В градината на музея са изложени археологически и каменни артефакти от римския , византийския и османския период.

Университетът Sabancı Sakıp Sabancı Museum е музей на изкуствата , който съхранява богата колекция от калиграфия и живопис и е домакин на творбите на много известни художници чрез своите временни изложби . Музеят, който беше отворен за посетители през 2002 г., служи в Atlı Köşk, разположен в Emirgan , едно от най-старите селища на Босфора в Истанбул .

През последните години успя да привлече вниманието на международната сцена с изложбите „ Пикасо е в Истанбул “ и „ Великият майстор на скулптурата Роден е в Истанбул “. Тези и подобни изложби донесоха на директора на музея Назан Олчер наградата за туризъм в Истанбул в категорията за събития .

Решила съм при следващото ми пътуване до Истанбул непременно да посетя този музей.

Мисля си, че няма как Хакан Сабанджъ да не е наследил малко от гените на невероятните си роднини или да не е попил от културната среда, в която е отрасъл. Постовете на майка му в Инстаграм определено ме впечатлиха. Много красива и интелигентна жена, с която имаме еднакви вкусове за класическа музика и пътешествия. Един път не я видях зле облечена Арзу Сабанджъ.

Най-важното за Ханде Ерчел е да бъде обичана и щастлива. Тя го заслужава! Ако се чувства така със своя любим, значи това е правилния избор за нея. Двамата изглеждат много хармонично един до друг:

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 01:37 от Mira07

# 96

Май ще има сватба или затвор?

# 97
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Sparkling Heart

Sparkling Heart

Мира, Hug

# 98
  • София
Привет!

# 99
Здравейте, 🌞

Лейла нали се представя с фалшива фамилия, как се омъжва тогава или и тази сватба е фалшива?
Хубав ден на всички!

# 100
Здравейте Animal Bee

Мира Hug

Доколкото си спомням за фалшивата сватба в 1 епизод, длъжностното лице , което сключваше брака, също беше техен човек, Якуп за него отдели голяма част от парите. Ще видим сега кой кого ще изиграе, според мен Атеш е уредил сватбата, ако Атеш иска да е фалшива , ще е фалшива, ако иска да е истинска, ще е истинска. Ще го видим какво е намислил.

Хубав ден! Hug

П.П. При нас беше облачно и никаква луна не се видя снощи. Rolling Eyes Благодаря за вашите снимки. Blush

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 10:33 от mikipoli

# 101
  • София
"За моето семейство славата няма значение, защото за тях аз все още съм малкото момче, което живее у дома с тях и което те вземат със себе си във всяка страна. Аз съм на 36, но се отнасят с мен както винаги."
#TheBursinxVanityFair

Провокира ме поста на Мира. Семейство Сабанджъ са едно от най-влиятелните семейства в Турция. Мама Арзу е наистина една хубава жена, жена със стил. Но знаем, какво правят парите. Щом Ханде смята, че това е нейната среда, добре! Но дали тя ще бъде приета като равностойна в техните среди. Защото тя не е от "сой", както се казва. Сега е известна, но утре, когато спре с кариерата, когато започнат малко по малко хората да я забравят? Винаги ще и напомнят от къде е произлязла. Валиде султан Арзу е тази, която избира бъдещите снахи. Назлъ Кая, жената на първородният й син Хаджи, също е от доста заможно семейство, което живее в Лондон. А Ханде е от едно съвсем обикновено семейство от Бандърма, вилает Балъкесир. В средите на такива като семейство Сабанджъ това е от значение.
За сметка на фамилия Сабанджъ, семейството на Керем е съвсем нормално семейство. Не е от висшите слоеве. Но пък  е успяло да изгради ценности в децата си. Не се главозамайват от славата на сина им. Работят и с честен труд са се препитавали. Не позират и не парадират от това, че са обиколили света. И двете им деца са учили и владеят езици. Керем по никакъв начин не е по-долу от Хакан. Знае перфектен английски. Сам постига всичко в живота си. Обичан е по света. Не разчита на семейните пари и власт. Знае цената на парите. Да, няма наследствена къща-музей. Но дали това прави щастието. Зависи от интересите на човека, от неговите възгледи за живота. Защото човек може да бъде щастлив и без яхти, къща-музей, демонстрации на охолство и пари. Достатъчно е да имаш своят уютен дом и един влюбен в теб човек. Да знаеш, че неговото семейство те приема такава, каквато си, без условности и предрасъдъци. Така, както Ханде беше приета от семейство Бюрсин. Чакаме да видим такова отношение  и от семеството на Хакан.
Относно сватбите на Ханде, нека да не бързаме. Защото всички бяхме много сигурни, че Ханде и Керем ще завършат пред олтара, но...стана друго. Журналистите непрекъснато пишеха, че са сгодени и предстои сватба. Ханде може и има правото да си избира, с кого да продължи в живота. А дали ще направи най-правилният избор, тепърва ще разберем. Аз лично й желая най-голямото щастие в живота. Дано обаче не направи най-голямата грешка. Защото дори й да успее да се омъжи за Хакан, не съм убедена, че този мъж ще я направи щастлива. Живота ще покаже. Дано греша.

Чакам една такава снимка на Ханде с послание от Арзу Сабанджъ, каквото слагаше мама Чийдем.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 23:45 от БлагаВест

# 102
"Фотографът @lupedelavallina  сподели пълното изображение с Керем по време на фотосесията за интервюто за Vanity Fair, като му благодари за такава забавна сесия в неговия град."

Sunglasses
#DilanÇiçekDeniz  и #HafsanurSançaktutan пътуват към Венеция

# 103
Хафса и Дилан Чичек Дениз пътуват заедно за фестивала във Венеция. Дилан ще е посланик на Армани. Ако помните имаше слухове, че известна марка бижута са отказали да работят с нея заради корекциите по лицето й , затова са предпочели Хафсанур. Дали е било вярно не знам, но Хафса показва, че са си в чудесни отношения с Дилан? Какво по - ясно пресичане на слухове от една снимка. Така се прави. Вместо да слушат истории за себе си от 1001 нощ , пускат 1 снимка и готово. Stuck Out Tongue Winking Eye Ханде и Керем да се учат от тях. След раздялата голямо криене, голямо мълчание, още съм им сърдита. Joy

# 104
Излязоха първите кадри от очаквания с нетърпение нов сериал на FOX #BamkazanBiri, който обединява #HandeErçel и #BurakDeniz.

TİMS&B Productions, продуцентът на турски сериали, излъчвани в много страни по света, продуцирани от Тимур Савджъ и Бурак Сагиашар, и след представянето на Bam Başka Biri, който ще се срещне с публиката на екраните на FOX, привлече голямо внимание със своите поставени кадри.

Обединявайки Бурак Дениз и Ханде Ерчел след много години, дългоочакваният „Bam Başka Biri“ се превърна в една от най-обсъжданите продукции, с повече от 5 милиона гледания във всички акаунти в социалните медии за кратко време с публикуваната си промоция.

Общи условия

Активация на акаунт