💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • София
Чакам с нетърпение новият сериал на Ханде. Вътрешно усещам, че ще е интересен.

# 122
# 123
# 124
  • София
Ще има фрагман! Nature Zap

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 17:13 от Dilemi

# 125
Страхотна новина 😉

# 126

Ще очаквам фрагмана пак към 22ч, обичайно им е вече. Grinning

# 127
Атейла

ЛейКен

# 128
Фрагът:
/по-добре е да гледате от първия линк ( от профила на сериала), защото в Ютуб гледаемостта е много ниска/

и в Канал Д

# 129
Фрага излезе, даже с превод.
Драмата започна сериозно.
Атеш: Много хора не знаят, за кого се женят, но точно по тази причина аз съм най-щастливият човек на света, защото аз знам, че моята жена Лейла е лъжкиня!"
 Ваййй бе!

Гледам, че и новата актриса ще влиза, тази, която подозирате, че ще е майката на Лейла.
Оф, чак ми стана мъчно за горката Лейла. Може пък после речта на Атеш да продължи: Въпреки това аз няма да я оставя и т.н. Децата дали ще са и те на сватбата? Сигурно.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 18:44 от Бл@гуна

# 130
Очертава се интересен епизод 😉

# 131
Инфо:
Според данни на DigiLup "Ако обичаш силно" е на първо място за месеца

Gift Heart

Sparkling Heart

Накрая сватба ..... йок Stuck Out Tongue Winking Eye

# 132
Наистина ли няма да се оженят ??? 🙄

# 133
Хм, да. Накрая на фрага Лейла стои сама на подиума, служебното лице гледа шокирано, а нейните очи са пълни със сълзи, но пък дадоха, как го настъпва, а това по принцип се прави след като подпишеш. Поне при нас. Направо съм в шок, не за друго, но децата, къде са в цялата картинка, ако наистина няма сватба. Може нещо да подвеждат с фрага, но пък и в двата той говори за семейството й.
В първия й каза, че сега като се ожени може би ще се сдобри със семейството си, нали тя го лъжеше, че я омъжвали насила. А в този й казва, че може би ще покани и семейството си на сватбата, ясно му е нещо, дали е всичко обаче.
Заинтригува ме този фраг. Добре че събота е близо. Нали тази ще има? Да не го отложат за следващата като другият, който преместиха?

# 134
Благи, тази събота, 2 септември, ще излъчат 9 епизод. Малко остана Wink

Хафсанур в Инстаграм:

Общи условия

Активация на акаунт