💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 23/

• 43 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ако наистина Атеш изоставя Лейля пред олтара,  това е много брутално. Много грубо и отмъстително. Като искаш да я изобличиш като лъжкиня, защо  го правиш толкова унижаващо, пред толкова много хора. Да я беше разобличил преди това и да и посочи вратата на къщата, а не да  й предлага брак. Жалко, ако това е решението на Атеш да търси справедливост и реванш, че са го лъгали. Жалко и за децата. Жалко за всички. Rolling Eyes

Още от Хафса и Венеция Satisfied

# 136
# 137
Сърдечно благодаря ! ⚘

# 138
Flowers Herb Е, това е големия Керем, вече!
Играта с мимиката, отразяваща борещи се чувста, наслада от шока, търсещ, притискащ, циничен...
Момичета, Мики благодаря - светкавички Nature Zap

# 139
Мики, ти си по-бърза и от Гугъл преводача, че и субтитрите успя да сложиш! Машина си ти.
Благодаря!

# 140
Мики,

Ново от "Друг човек"
"Прокурор Лейла от снимачната площадка на Bamkazan Biri в новинарското студио"

Kenan Öztürk

# 141
Ако наистина Атеш изоставя Лейля пред олтара,  това е много брутално. Много грубо и отмъстително. Като искаш да я изобличиш като лъжкиня, защо  го правиш толкова унижаващо, пред толкова много хора. Да я беше разобличил преди това и да и посочи вратата на къщата, а не да  й предлага брак. Жалко, ако това е решението на Атеш да търси справедливост и реванш, че са го лъгали. Жалко и за децата. Жалко за всички. Rolling Eyes

Още от Хафса и Венеция Satisfied

Направо не ми се вярва ... Thinking

# 142
  • Dupnica
Уауу, флагът е шок. Харесва ми и чакам с нетърпение. Flowers Four Leaf Clover
Благодаря, момичета за всичко споделено! Heart
Керем е прекрасен, изглежда поне с 10 години по млад. Sparkling Heart

И за проекта ДЧ съм с добри очаквания. В каста познати имена от любими сериали /коментира ли сте/
След толкова чакане за проектите им получаваме нещо прекрасно.

До нови срещи! Heart Flowers Hibiscus Kiss

# 143
Много пишете,връщам се да чета
Очаквам с нетърпение сериала на Ханде и все пак имам едно на ум,че така чаках и сериала на Керем,пък то....
Лоша работа

# 144

Преди

Сега

# 145
  • София
Без думи: Disappointed Relieved

Ако обичаш... много...Cry

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 20:10 от Dilemi

# 146
"Ако обичаш... много...Някой май никак не обича..."

Иска ми се да стане точно обратното..
Помня в началото на първа серия,че Лейля зададе въпрос на Атеш,дали би простил,ако наистина много обича.
Той не знаеше какво да отговори,защото не знаеше какво е да обичаш до сега
Дано тя да го е променила така,както той нея
P.s.
Дали пък не го прави,защото си мисли,че тя може да го изостави така,както е правела преди?И,че е с него само заради парите /измамница/

# 147
  • София
"Ако обичаш... много...Някой май никак не обича..."

Иска ми се да стане точно обратното..
Помня в началото на първа серия,че Лейля зададе въпрос на Атеш,дали би простил,ако наистина много обича.
Той не знаеше какво да отговори,защото не знаеше какво е да обичаш до сега
Дано тя да го е променила така,както той нея
P.s.
Дали пък не го прави,защото си мисли,че тя може да го изостави така,както е правела преди?И,че е с него само заради парите /измамница/

Каквито и да са причините...
Лично за мен унижението е най-жестокото наказание за едно човешко същество. По жестоко от физическото наказание. А публичното унижение е обругаване, осмиване, потъпкване на достойнство, гордост, себеуважение. И то без да попиташ и да чуеш мотививи и причини за действията на човека, когото наказваш. Такова наказание не се забравя никога и ни би трябвало да бъде простено на този, който го е извършил. Дори да има основания да е сърдит и ядосан, че е бил лъган. Непростимо е да извършиш такова публично линчуване на човешко същество. Ядосана съм, много. Mask Дано да не е истина това, за което си мислим че се е случило.

# 148
Ех че красавец ...

# 149
Усмивка/Вал, със сигурност. Какво да си помисли за нея с тази биография. За тази една седмица скок, която имахме, ще е научил всичко за нея. Със сигурност в неговите очи е доста по-черна, отколкото е. Да видим как Лейля ще докаже искреността на чувствата си.

На мен ми е интересно и каква ще се окаже историята на майката на Лейля. Какво е оправданието да оставиш детето си (около 5 годишно) в парка и да не се върнеш повече? 🤔

П.П. Благи, свикнах вече с този сайт за субтитри. Можех и по-бързо, но заваля дъжд и трябваше екстремно да прибирам 2 деца, 2 колела и 1 тротинетка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт