Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 456
  • 574
  •   1
Отговори
# 435
е и, ти не прочете поста, или не забеляза фън-шуи?

# 436
  • Далечният изток
Забелязах.
Имах предвид, че се прави в овенско новолуние. Няма смесване.

# 437
  • SF
Нека всеки си направи, каквото си усеща. Рисунки, колажи, дървета или в табличен вид. В някакъв руски сайт го пише така, в немски по друг начин. От къде пък се появиха строги правила как да си пожелаваме желания. Сто про някои хора си направиха дърветата като карти. Аз не съм правила дърво.

# 438
  • Далечният изток
Ма няма строги правила. Така съм чела, така го пиша...
Питат - отговарям. Може и да не съм права. Пиша каквото знам.

# 439
  • SF
Да.
За тези карти, дървета на желания и т.н. знаят 5 процента от населението на планетата. Simple Smile Simple Smile Simple Smile И е като при вицовете - тоя го знам, но по друг начин. Simple Smile
Казвам го без грам упрек. Важното е да си пожелаваме хубави неща и да работим за тяхното сбъдване.
Миналата година си обещах/пожелах в рамките на годината да посетя 2 държави. Още не съм. Бях на други места, но не и в тях. В едната ще ходя през септември, което на практика са 6 месеца след  периода. Значи все пак някъде нещо се закодира.

# 440
А може ли в събота вместо карти и дървета да си напишем 21желания?

# 441
Голяма дилема се заформила.
Това с дървото при равноденствие беше коментирано преди няколко години още като пишеха vihrogonhe и Титания.
Всеки си пише когато иска и колкото повече Blush

# 442
А може ли в събота вместо карти и дървета да си напишем 21желания?
Не може. Дървото се прави на равноденствието, защото тогава започва астрономическата нова година. Желанията на новолуние са нещо друго и са до 10

# 443
А не е ли противопоказно да се пишат желания на затъмнение? Събота, новолунието в Овен, ще е затъмнение, което не е момент за манифестиране.

# 444
  • Далечният изток
Не е.

Пускам публикация от една страница, която следя във фейсбук, с изричното уточнение, че на никого не налагам какво, кога и как да пише, нито ще ви следя, още по-малко пък да влизам в ролята на вселенска полиция

# 445
  • София
При Новолуние в Овен в 12 дом какви желания бихте препоръчали за писане? Изглежда ми доста сложно ново начало във домът където няма ново начало на нещата и е последният от домовете на всичко отгоре.

# 446
Аз написах желанията си по знак, не толкова по дом, но с такава лекота и така конкретни за първи път 🥰 даже с кеф си ги препрочетох няколко пъти.

Пожелавам сбъдване на всички 🍀

# 447
Как се започваха желанията?

Благодаря, че.....

# 448
Аз си направих дърво с дългосрочни желания 🙂
Мой много скъп човек е рожденик днес точно на новолунието и затъмнението . Чудя се какво ли е , вероятно нова страница му предстои.

# 449
Писах желания, при мен новолунието със затъмнение е в точна опозиция с Плутон 9°Везни

Общи условия

Активация на акаунт