Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 449
  • 574
  •   1
Отговори
# 450
Писах и аз желания, за пръв път ми е.

# 451
  • SF
Пишете си желанията, както си ги чувствате и от каквото имате нужда. Ако нямате проблеми с кръвно, няма нужда да си пожелавате да ви се нормализира кръвното, ако не отивате на състезания, няма нужда да си пожелавате успехи в спорта (това са примерни желания по темите на овен). Пожелавате си нова рокля, разходка в природата, ако имате желание за това, въпреки че не са по овен.
Аз не успях да се включа в осемте часа. Бях навън през цялото време и даже бях забравила за тези желания, въпреки че предупредих доста хора да го направят.

# 452
Повтаряте ли си желанията в друга фаза на Луната?

# 453
Да. Винаги първо пиша най- големите си желания, а другите според знака, в който се пада Новолунието.
Esmee, в сайта на Мишел прочетох, че и днес може да пишеш желания.

# 454
Да. Винаги първо пиша най- големите си желания, а другите според знака, в който се пада Новолунието.

Но пишеш ли ги отново в друга фаза - растяща, когато вече не е в знака на Новолунието?

# 455
  • SF
Е, не. Но по принцип не пречи и всеки ден да си пожелаваш всичко, за което си мечтаеш. Кой ще те спре! Наричат го манифестиране.
Астрологията не се занимава точно с тези науки и правила кога да си пожелаеш нещо.
Човек може от сутрин до вечер да си пожелава хубави неща. Част от тях ще се сбъднат бързо, други по-трудно във времето, а ще има и такива, които никога няма да се случат или поне не в този вид, в който са си го пожелали.

# 456
  • При децата ми

Така процедирам и аз. Първо пиша най-важните си желания, после по знак и по дом.

# 457
  • София
Някъде четох, че за това Новолуние няма смисъл да се пишат желания, заради всичките тези ретроградния. 🤔
Но при мен се случва нещо много странно тези седмици. Много Вселенски знаци, много послания! Всичко започна от едно клипче и желанието да посетя отново дадено място с усещането, че нещо ще се промени за мен коренно, през това да намеря свой втори дом там и се стигна до това да направя малки крачки към стартирането на собствен бизнес. Чудя се дали това е временен плам. Според някои астролози, сега ще стартираме неща, които сме искали да направим още преди години.

# 458
  • SF
Ами този стелиум около асцендента дава такива пориви. Какво ще се започне, какъв е бизнеса, колко е устойчив и какъв потенциал имаме за него, вече си е тема на по-задълбочени прогностики. Най-хубавото е, ако след като премине този стелиум и отпусне асцендента дали идеята ще се запази и развие. Темата не е за седмична прогностика.
По принцип всички имаме транзити, които ни "карат" да започнем нещо - бизнес, спорт, ремонт. Знаем, че понякога са по-продължителни и успешни, друг път само пробваме и се оказва, че не сме за тая работа.

# 459
Писах желания по традиция, но имам порив и решителност точно сега да правя неща,  за които назад във времето не се вземах в ръце.
Мисля, че оста 10 дом в Овен срещу Плутон 9° в 4 дом, принудена съм да се стегна

# 460
  • София
Esmee, всякаш вече усещам отпускане, но може да се каже, че направих поне донякъде първата, макар и малка крачица, която се надявам да ми помогне, защото това го искам от много години. А и след сегашната ми работа, мисля, че това е единствената крачка напред за мен.

# 461
  • SF
Това е чудесно! Прави планове, обмисляй, а за договорите и текстовете със ситните буквички изчакай да се обърнат планетите. Пожелавам ти много успех. Ако трябва да избираш дата за старта, казвай и ще я изберем заедно. Прави се елективна карта.

# 462
Ще пишете ли желания?

Аз се чувствам окрилена, ще пиша с голяма благодарност и яснота 😌

# 463
  • София
Утре сутрин нали?

# 464
Какви желания пишем утре?
Имам конкретно, свързано с работа.
И от колко часа сутринта?

Общи условия

Активация на акаунт