Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 428
  • 574
  •   1
Отговори
# 465
  • София-в сърцата на моите деца
На 27 април новолунието в Телец в 22:31 ч. настъпва!

# 466
  • София
Но понеже е вечерта, мисля да пиша на другия ден сутринта.

# 467
  • SF
Не, защото 2 часа след Новолунието луната е без курс.
По принцип винаги, всеки ден може да си пишем желания, да си ги четем, да ги визуализираме. Модерната дума за това е манифестиране.
Нищо не пречи да го правим ежедневно, но казват, че новолунието подсилва енергията.
Важното е желанията да касаят само и единствено нас, да не пожелаваме нищо за друг човек. "Искам синът ми да учи медицина, да избере Ани за съпруга, да замине за Китай...." - не пишете желания, които са част от пътя на другите, било то син, сестра, други много близки до вас хора, за които сте убедени, че знаете кое е най-доброто и подходящото за тях.
Може да напишете, че искате да бъдете доволни и удовлетворени от изборите, които правят вашите деца, но не и да ги насочвате чрез желания и енергии към изборите им.
И така нататък... Simple Smile Всеки път уточняваме как да изглеждат желанията ни. Едни препоръчват да се пишат като вече сбъднали се, други препоръчват да се пишат в сегашно време: "Аз съм в Китай и пътуването ми минава успешно и ползотворно..."
Трети препоръчват последната дума от всяко желание да е "благодаря", или "амин", или "да бъде!".
Аз ви препоръчвам да ги пишете така, както ги усещате. Телецът управлява материалните теми, но ако вие нямате нужда от повече финансови постъпления или допълнителни покупки, а от здраве и концентрация в този момент, пожелайте си здраве и концентрация.
Следва новолуние в Близнаци. Не е задължително да си пожелавате успешна рекламна кампания, ако не се занимавате с рекламни кампании. Simple Smile
Имате пълната свобода да си изберете теми "по близнаци", но и теми, които истински ви вълнуват. Иначе писатели, PR, маркетингови специалисти имат чудесен шанс да си пожелаят нещо, свързано с дейността, но не само.
Пишете желанията така, както си ги чувствате и да се сбъднат така, както си ги желаете.
И може би по-конкретно.

# 468
Писахте ли желания днес?

# 469
  • При децата ми
Сега ще пиша.

# 470
Написах ✍🏻
Пожелавам сбъдване на всички 🍀

# 471
И аз написах няколко. Да бъде 💫💫💫💫

# 472
Добре, че писахте
Забравих съвсем.... 🙂

# 473
Писах и аз! Вярвам, че ще се сбъднат!

# 474
  • SF
Темата все повече заприличва на отчетна.
И аз написах, но Луната вече беше преминала в Рак.

# 475
Днес след 13.30ч ще пишете ли желания?😜

# 476
  • При децата ми
Разбира се! Smile

# 477
Оооо да 🧚♀
Пожелавам бързо сбъдване на всички!

# 478
  • SF
Днес цял ден можете да ги пишете. Луната не е без курс и е в рак през целия ден. Наслаждавайте се!

# 479
Надявам се това да е точната тема, но някой знае ли защо в последните година-две има толкова забавяния, аварии и проблеми със самолети? Особено в последните месеци. Дали просто повече ги съобщават, от колкото преди, или има някакво звездно събитие?

https://fakti.bg/world/989077-pojar-v-spirachnata-sistema-naloji … -samolet-v-denvar

Също така кои домове и планети отговарят за пътуването със самолет в наталната карта и изобщо? Може би 9-ти дом? Може ли по рожденната карта само да се разбере дали човек е по-добре да избягва да пътува със самолет (и изобщо за проблеми с пътуване на дълги разстояния) или повече зависи от текущите транзити?

Аз например при последното летене преди вече две седмици имах забавяне и на самолета, и на абсолютно всеки влак и автобус. Никога досега не ми се е случвало почти всяко превозно средство, което ми трябва да закъснява, явно има някакви транзити.

Общи условия

Активация на акаунт