Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 38 326
  • 567
  •   1
Отговори
# 480
  • SF
Ами не е по темата Какво ни казват звездите за тази седмица.

От къде разполагате с информация, че последната година-две (??!) са зачестили? Това ваши наблюдения и усещания ли са или разполагате със статистика? Защото въздухоплаването определено е доста по-развито отколкото е било преди 20-30-40 години. Но и аз не разполагам със статистика и официални данни, така че няма как да правя подобни заключения.
Може би вие сте започнали да следите темата със самолетите по-изкъсо и да се впечатлявате, може би пътувате повече, сравнено с 1-2 години назад.
Сама се сещате, че положението на летище с 10 полета дневно и 1000 души пътникопоток е различно от това на летище, от което излита самолет на всяка една минута (летището на Франкфурт) и минават над 5000 пътника на всеки час.
Преди време е имало по-малко полети, самолетните пътувания са били лукс и е възможно закъсненията да са били минимални, но надали.
Да се съдят авиокомпании за закъснение, пък съвсем не е било популярна мярка.
Колкото повече летим и ползваме авиацията, толкова повече ситуации ще създаваме.

# 481
  • София
Да не е по темата. Забавяне със полети е имало винаги, и не е в последните години само. То си е правило да има забавяне ако пътувате с ниско тарифните авиокомпании,  както си е и правило да има стачка на летищата. Blush

# 482
На 1-ви Август ще има съвпад на Слънцето с Меркурий. Някъде прочетох, че 3 дни преди и след тази дата трябва да внимаваме какво мислим и изричаме защото всичко ще се реализира много бързо. По - вещите да кажат така ли е .
Проблемите със самолетите и пътуването като цяло може да се дължат и на ретроградния Меркурий.

# 483
  • София
Слушах прогнозата на Мира Кунева за тази седмица. Ще бъде напрегната. Трябва да се внимава във всичко. Когато е съвпад на Слънцето с Меркурий се  получава "изгаряне" и силата на планетата отслабва. Възможни са инциденти.  Утре, 29.7 не е хубав ден. Трябва да се внимава в общуването, в семейството.... Възможно е напрежение в работата. Вариантите са два или мълчиш и се съгласяваш или влизаш в неприятен спор. Аз както работя с много хора май ще си сложа лепенка на устата. Simple Smile

# 484
  • SF
На 1-ви Август ще има съвпад на Слънцето с Меркурий. Някъде прочетох, че 3 дни преди и след тази дата трябва да внимаваме какво мислим и изричаме защото всичко ще се реализира много бързо. По - вещите да кажат така ли е .
Проблемите със самолетите и пътуването като цяло може да се дължат и на ретроградния Меркурий.

Такъв съвпад имаме всеки месец. 6 дни са му много на Меркурий, за да се съобразяваме с него.
Това е бърза планета с кратки транзити.
По принцип трябва да внимаваме какво си мислим и какво приказваме.
В момента Меркурий е ретрограден и меркурианските теми са доста чувствителни.

Например аз вече седмица не мога да стигна до офис на Еконт и да си взема пратката. За утре сутринта съм си обещала. Да видим!

# 485
Нали в момента стари любови се връщат? Сънувах бившия без даже да съм си помисляла за него. Ей така, от нищото и неканен дойде в съня ми

# 486
  • SF
Не, не е характерно за периода.
Меркурий е ретрограден, не Венера. Прочетете за бог Хермес (Меркурий), който даже не е и полово определен.  Меркурий не е много любовно настроен. Венера отмята шала си и той й дава нара си.
Преглеждайте документите, пазете си техниката, подгответе се за забавени поръчки, препрочитайте си по 5 пъти договорите и т.н.
При ретроградна Венера  се появяват от нищото стари приятелства, но не е задължително. Много зависи какво ви управлява планетата в картата и как е поставена.

# 487
Дали е характерно преждевременно прекратена почивка с 9 дни, от 11 😄 и загуба на парите? Като няма една конкретна причина, по-скоро много малки и двамата с мъжа ми усещахме супер тягостно време и тежест.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 17:14 от Americana_

# 488
И нашата почивка се наложи да бъде скъсена с два дни и направихме доста непредвидени разходи .

# 489
  • SF
О, да! Класическа проява на Меркурий, който отговаря за пътуванията ни.
Ние останахме без рентакар за нашата. Или може да имаме рентакар, разбира се, но на тройна цена.

# 490
13,14 и 15 август ги определят като най - късметлийските дни заради съвпада на Юпитер и Венера . Професионалистите да кажат на аматьорите така ли е , моля 😊

# 491
Само за 2025 година ли са такива тези дати или по принцип?

# 492
  • София
Ама предните няколко дни има неприятни транзити на Сатурн/Марс.

# 493
13,14 и 15 август ги определят като най - късметлийските дни заради съвпада на Юпитер и Венера . Професионалистите да кажат на аматьорите така ли е , моля 😊

И след 11-ти Меркурий тръгва напред.

# 494
Обаче Хирон тръгва назад в Овен, където транзитира и Сатурн. На 1-ви Август Венера прави квадрати със Сатурн и Нептун. На 5-ти Слънцето прави квадратура с Лилит.

Общи условия

Активация на акаунт