Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 38 313
  • 567
  •   1
Отговори
# 495
Обаче Хирон тръгва назад в Овен

Ще лекуваме раните, ще се учим да се обичаме повече, ще преработим болките и старите разочарования.

# 496
3ти август реално е най-конвенционално добрия ден.

(Не съм специалист, но плащам на такъв за хубавите дати).

Съвпадът на Венера и Юпитер е прекрасен, но се случва на фона на мощния сблъсък на Марс и Сатурн, които са и във взаимна рецепция по екзалтация и трон. На всичкото отгоре в Марсовите градуси. Със специалното участие на Нептун. Не е прекрасно положението.

По-скоро ако имате някакви конкретни планове трябва да гледате как вървят тези неща и към личните хороскопи.

От средата на август определено 14ти е най-добрия ден, с Луната в Телец.

После Марс тръгва към квадрат с Юпитер и пак не е супер.

# 497
Искам само да се оплача, че транзитният Плутон продължава да е в точна опозиция на наталния ми Юпитер (1 градус в Лъв) в 10 дом ☹ Всичко е батак просто. Но не смея да си мечтая да прескочи 5 градус, защото тогава ще е на квадрат с наталното Слънце 😫

# 498
Почвам да си мисля ( понеже не съм специалист ), че където е намесен Нептун, междупланетната политика се втвърдява. Беше ми симпатичен навремето, но почнах да чета тук и съм силно разколебана в чувствата си към него. Този пакостник ли е виновен за несгодите човешки?

# 499
Твърде е общо да се обвинява една планета. "Пакости вършат" и Сатурн, Плутон, Марс, че и Юпитер. Зависи от позицията и аспектите. Както казва Борхес, цитирайки Омир "Боговете плетат неудачи за хората, за да има идните поколения за какво да пеят."

# 500
Можем доста лични впечатления да споделяме, и най-вероятно ще варират от хороскоп до хороскоп.

Виждала съм как Марс в една карта има един ефект, в друга - друг, все при "напрегнати" аспекти. Може да е мотивиращ, може и да е жесток.

Също сигурно зависи и в какъв момент от живота се сблъскваме с тези транзити.

# 501
Така е, моят е в Овен и когато транзитира в огнени и въздушни знаци съм много добре, при все че имам Слънце в Телец. Съвсем на едро, най-напрегнати са ми всякакви транзити във водни знаци. Може би защото имам водна Луна и воден юлв.

# 502
От 31 Юли до 2 Август да внимаваме какво и къде ядем и пием. Да се стремим към отбягване на ескалиране на конфликти от всякакъв тип ⚡
💥 Месец Август започва с опозиции на Венера със Сатурн и Нептун. Да не се доверяваме сляпо и да бъдем предпазливи.
🌪 Ретроградната фаза Меркурий продължава до 11 август.
☄На 7 август Марс преминава във Везни. На същия ден Слънцето прави квадратура с Лилит.
✨На 8 август Марс прави тригон с Уран.
🪐На 9 август Марс прави опозиция със Сатурн.
🌕 9 август - Пълнолуние във Водолей
💥На 10 август Марс прави опозиция с Нептун и тригон с Плутон.
💫На 12 август Венера съвпад с Юпитер в Рак.
Активност + следващите 3 дни. Приключваме и с ретроградността на Меркурий.
🪷На 16 август Венера прави тригон със Северния Лунен възел.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 21:54 от •MERA•

# 503
Някой може ли да даде хороскоп за месец август за Водолей? 16.02.1977г

# 504
Здравейте! От скоро започнах да се заглеждам по астрология и по натални карти, но все още не разбирам нищо. Днес си извадих моята, но тя е такъв хаус, че нищо не можах да и разбера. Дали ще има някой който може да я погледне и да каже малко повече за нея.

# 505
Някой да се похвали с нещо по повод съвпада на Венера с Юпитер?

# 506
Нищо, а са ми в знака на едното светило. Но не са ми хронократори за периода, тъй че нищо не намазвам. ))

# 507
При мен съвпада се случва в осми дом в Рак и тръгна най-после строежа по един наш наследствен имот, който чакахме две години. Имаме раздвижване и по репродуктивна тема. Меркурий тръгна напред, дай Боже да има повече хубави новини за всички ни .

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 20:38 от •MERA•

# 508
На мен ми е в съвпад с медиум цели и Марс. Засега имам приятни семейни поводи и бременея(не е лесна работа, честно казано 😀). Предвид, че съм с кардинален кръст, гледам да не съм във възторг, често минаването на Юпитер през ъгъл е свързан с неприятности / напрежения за мен. В моята натална карта двете планети са си в опозиция на линия асцендент - десцендент.

Иначе, в момента Меркурий ми е хронократор и тези стационарни фази доста силно ги усетих, въпреки, ме нямам нищо в в напрегнат аспект близко до градусите, по които премина.

# 509
Хронократора по Whole sign или Placidius го изчислявате ? По Placidius ми е Сатурн, който в момента ми транзитира в пети дом. Лека бременност до термин Libraing. Тази ретроградна фаза на Меркурий и аз я усетих по- интензивно. И лото играх ама нищо не спечелих 😆 .

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 20:29 от •MERA•

Общи условия

Активация на акаунт