Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 348
  • 574
  •   1
Отговори
# 120
Някой опитен може ли простичко да обясни защо се чувствам по-добре житейски в края на годината, а не в началото на личната ми година?
Асц Везни съм
Сякаш всичко се презарежда есента, а не когато имам РД 🤔
Щом си с Асц Везни, когато идва есента и започва Везната, буквално Слънцето ти изгрява в 1 дом на хороскопа и ти светва. После минава през 2 - ценностна система, притежания и 3 дом - комуникация, и т.н. Личната година дали е добра или не зависи от соларната карта за конкретната година.

Благодаря!
Както влезна в 1 дом и отказах сладкото от раз, а се мъчих с ограничения и диети без никакъв успех цяла година, защото ми липсваше вътрешна мотивация.
Надявам се да продължа в този дух 🫶🏻

# 121
И аз забелязах, че изведнъж минах на диета, което отдавна трябваше да направя и не ми е трудно. А по принцип се чувствам безжизнена като спра въглехидрати. Сякаш ми стана по-лесно да спазвам режим без хляб и сладко.

Как се чувствате на последното пълнолуние ( в Овен) за годината?  В моята карта имам  Марс и Северен възел в пети дом в Овен.  Някой може ли накратко да каже какво да очаквам?

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 17:34 от •MERA•

# 122
На мен ми е в 7 дом и доста караници и напрегнато общуване като цяло

# 123
Мен това пълнолуние ме изтощи тотално
Нямам сили за Нищо, нищичко , едвам издържах днешния ден .. мен ми е в 8 дом по асц , по Слънце в 12д. Тепърва ми предстоят затъмнения там , ако така ще ме тормозят , не ми се мисли 🫣

# 124
Мен това пълнолуние ме изтощи тотално
Нямам сили за Нищо, нищичко , едвам издържах днешния ден .. мен ми е в 8 дом по асц , по Слънце в 12д. Тепърва ми предстоят затъмнения там , ако така ще ме тормозят , не ми се мисли 🫣
Как така Ви е в два дома едновременно?!?
Няма как Луната да се мултиплицира

Възможно ли е заради Пълнолунието да има леко завишена телесна температура и неразположение ?

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 10:18 от Twinklestar

# 125
Esmee какво стана с твоето начинание?
Доволна ли си?

Четох, че от утре започва Черна Луна (Лилит) в Дева. Моля за разяснения, ако някой има желание. Какво и къде да гледам, за да разбера кои сектори ще ми засегне
Това е част от наталната ми карта

# 126
Някой може ли да сподели продукти под Плутон ? 🙄
Литература  с такива описания също ще са от полза.

# 127
  • SF
Esmee какво стана с твоето начинание?
Доволна ли си?

Няма как да знам сега. Надявам се. На този въпрос ще мога да отговоря след години.

# 128

Всяко нещо, което се намира дълбоко под земята и под водата е под управлението на Плутон, напр. нефт. Още продукти, които се получават от преработка /трансформация/ на други продукти, напр. вино от грозде.

Черната Луна, Лилит, навлиза днес в Дева и ще даде на знака свръх амбиция, може и лукавост, нелоялност, изключителна скорпионска интуиция /Лилит е с характера на Скорпион/, още примамлив сексапил, с цел обсебване на партньор и още скорпионски похвати. Когато говорим за Лилит, задължително трябва да гледаме и Селена, Бялата луна /тя е с характер на Риби/. Сега тя е в съвпад със Северния лунен възел ок. 25-ия градус на Овен , а това ще ни донесе интуитивно прозрение за добри неща за бъдещето. Дали тези две транзитни Луни /Черната и Бялата/ ще въздействат на определен човек, трябва първо да видим как се проявяват в наталната му карта. И , ако те са активни в нея, тогава може да мислим и за влияние на транзитните.

# 129

Всяко нещо, което се намира дълбоко под земята и под водата е под управлението на Плутон, напр. нефт. Още продукти, които се получават от преработка /трансформация/ на други продукти, напр. вино от грозде.

Черната Луна, Лилит, навлиза днес в Дева и ще даде на знака свръх амбиция, може и лукавост, нелоялност, изключителна скорпионска интуиция /Лилит е с характера на Скорпион/, още примамлив сексапил, с цел обсебване на партньор и още скорпионски похвати. Когато говорим за Лилит, задължително трябва да гледаме и Селена, Бялата луна /тя е с характер на Риби/. Сега тя е в съвпад със Северния лунен възел ок. 25-ия градус на Овен , а това ще ни донесе интуитивно прозрение за добри неща за бъдещето. Дали тези две транзитни Луни /Черната и Бялата/ ще въздействат на определен човек, трябва първо да видим как се проявяват в наталната му карта. И , ако те са активни в нея, тогава може да мислим и за влияние на транзитните.

Моята е в 1 дом, но как да разбера дали е активна ? Трябва да има аспекти ли?

# 130
Сега чета за тази Луна, пише за нея , че има три нива на развитие на индивида и ако преодолееш негативното й влияние лесно получаваш положителното от знака в дома, в който се намира. Това вярно ли е, защото малко противоречи със "съдбата, всичко е писано, нямаме свободна воля ".
Как точно се работи с енергията и се преодолява и израства?

https://www.jenatadnes.com/shesto-chuvstvo/cherna-luna-lilit-v-d … va-po-tova-vreme/

# 131
Добро утро момичета и малко момчета! Настъпи десетдневката на промените ! Първа беше Лилит: на 03.10 премина в знака Дева и ще го зареди със свръхамбиция, настоятелност, нелоялност, обсебващи желания, свръх подозрителност, но и изключителна скорпионска интуиция и за добро и за зло. Ще стои в знака до края на м. юни 2024 г. Може би скромните и предпазливи рождени планети в Дева ще станат доста предизвикателни за учудване на околните. Втори - Меркурий, който на 05.10 ингресира във Везни и всички негови теми /начин на мислене, общуване и комуникации, обучение, пътуване, дребен бизнес и т.н/ ще придобият характера на знака - дипломация, спазване на правилата и законите, търсене на консенсус и компромис, както и на стари, изпитани патрньори и съдружници. Третата планета, която ще навлезе в нов знак е прекрасницата Венера - на 09.10 ще скочи смело от Лъв  в Дева /при Лилит/ и ще даде на девишките планети от своята мекота, любов, пари, удобства, красота и др. Само, че тук тя е в падение и по-скоро ще стане капризна, по-срамежлива и затворена, ще се цупи почти на всичко, ще подлага под лупа всяко ново нещо и ще му намира кусури. Но пък във финансите ще е строг пазител на парите ни, ако нещо е останало след 4-месечния й престой в Лъв. Венера в Дева трупа по малко, за да събере достатъчно за това, което е необходимо.Най-добре ще се чувстват рождените планети в Телец и Козирог. Следващата планета, която ще прави промени в своя статут е Плутон: на 11.10 вече ще е директен, но ще стои неподвижен до 20.10 /стационарна фаза/. Това ще ни даде възможност да вдигнем глава, да осмислим правилно какво ни е тежало през последните 5,5  месеца и да намерим волевия си център. Още повече, че и Марс прави ингресия в своя знак Скорпион на 12.10 и отново ще имаме хъс за действие, ще търсим силата в себе си. И накрая: на 14.10 в 20ч и 56 мин е точното Новолуние с пръстеновидно Слънчево затъмнение в 22-ия градус на Везни. Слънцето, Луната, Меркурий и Марс са се струпали около Южния лунен възел и вероятно неща от миналото ще изскочат и ще трябва да ги оправим. Всичко зависи от рождената карта, къде , в кой дом попада това явление и какви аспекти прави с рождените планети. Принципно навлизаме в коридора на затъмненията до 28.10, когато ще е Лунното в 5-ия гр. на Телец. Нищо страшно, вероятно ще се отпочиваме от задачи, няма да се товарим с нови, защото периодът е с Уранов характер и нищо не е предвидимо и вървящо по план.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 09:25 от Титания

# 132
Здравейте, бихте ли ми казали дали е удачно преместване в нов дом сега на 11,12.10, преди да е настъпило Затъмнението?

# 133
Здравейте, бихте ли ми казали дали е удачно преместване в нов дом сега на 11,12.10, преди да е настъпило Затъмнението?

Вие сте задействали идеята преди да започне влиянието на коридора на затъмненията, така, че няма от какво да се притеснявате, принципно.

# 134

Валенс настоятелно препоръчва да не се започва нищо ново, когато Луната е в съвпад, квадрат и опозиция  с Възходящия Лунен Възел. Той казва „новите неща, които се започват когато Луната преминава над местата на затъмненията, няма да бъдат завършени, или резултата ще донесе проблеми, разрушения…“

Направете преместването преди затъмненията до 13. 10, или след затъмненията, 01.11.

Общи условия

Активация на акаунт