Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 338
  • 574
  •   1
Отговори
# 135
Планирам важна среща и обсъждане на разни бъдещи професионални неща, точно след новолунието, изобщо не се бях сетила, че има затъмнения. Така или иначе не мисля, че мога да отлагам повече ,а идеята за този разговор е от месеци и касае в общи линии бъдещето ми във фирмата.
В същия период мисля  малкото дете да започва целодневно градина, да се захвана с разни обучения и т.н.

Така или иначе ще е нов етап, каквото и да се случи трябва да е за добро.
Кардинални промени ли да очаквам след този разговор?

# 136
Нали знаете, че всичко ЗАВИСИ от наталната карта. И още за самото Слънчево затъмнение на 14.10 /цитирам от книгата на Бернадет Брейди "Орелът и чучулигата"/: " Индивидът, ... ще установи, че големите пречки ще се разчистят лесно или , ако влиянието е негативно, нерешените проблеми внезапно ще се проявят и ще нахлуят в ...живота. Друг начин на проявление е индивидът да има чувството ,че всичко протича с бясна скорост".  Не всяко затъмнение е негативно, особено около Южния лунен възел, каквото е предстоящото. Вероятно, то ще попречи на тези, които не прилагат в живота си основните принципи на знака Везни - толерантност, търсене на разумен компромис , склонност към партниране, спазване на установените писани и неписани правила /не случайно Сатурн е в екзалтация във Везни/ и т.н.

# 137

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 10:53 от welcometoheaven

# 138
Титания, благодаря!
Имам още да уча астрология,за да си отговоря сама как ще е отрази на моята карта, 😂 но пък съм с хубаво усещане и много оптимизъм.
Все някой ден и това ще стане 😊

# 139
От четене и учене на астрология вече сънувам карти и транзити, планети и тълкувам на сън 🤭
Искам да споделя , че съм Козирог с асцендент скорпион  и имам Плутон в 12 дом. Плутон е в козирог от 2008 година и скоро ще навлезе окончателно във Водолей. Искам да ви кажа, че определено много неща се случиха през този период и аз се чувствам трансформирана на енергийно и ментални ниво . Енергийно май се върнах около 18 години назад и най-после се чувствам позитивна и заредена с увереност. Астрологията ме изумява с точността си .

Титания, много ми харесват статиите ти и благодаря, че пишеш тук ❤🙏

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 12:50 от •MERA•

# 140
  • При децата ми
От четене и учене на астрология вече сънувам карти и транзити, планети и тълкувам на сън 🤭
Искам да споделя , че съм Козирог с асцендент скорпион  и имам Плутон в 12 дом. Плутон е в козирог от 2008 година и скоро ще навлезе окончателно във Водолей. Искам да ви кажа, че определено много неща се случиха през този период и аз се чувствам трансформирана на енергийно и ментални ниво . Енергийно май се върнах около 18 години назад и най-после се чувствам позитивна и заредена с увереност. Астрологията ме изумява с точността си .

Аз съм Скорпион с Асцендент Козирог и Венера в 12 дом. Simple Smile Трансформация определено има. Никога не съм била по-позитивна! Grinning

# 141
  • SF

За такъв дълъг период, събития и случки определено трябва да има и те не се дължат на транзитите на Плутон. Това е достатъчно дълъг период, човек да порасне или да остарее. Няма как от 2008 досега да не е имало събития в личен план, както и в обществен.
Транзитите на Плутон се усещат, когато докосне лична планета или направи ингрес в дом, но дори и те продължават около 2 години и половина - период, достатъчно дълъг, за да преживеем поне едно по-значимо събитие - дали ще забременеем, или ще ни се роди внук, дали ще сменим среда или ще си намерим ново хоби, нов партньор, или ще променим нещо значимо със стария, може да поизпаднем в депресия, в безисходица, а може и да се освободим от стари навици - едно или няколко неща могат да се случат за такъв период. Да не говорим за пътувания, срещи и раздели колко можем да навържем.

# 142
Аз мисля, че който е усетил същото ме разбра. Все едно станах изведнъж друг човек, цялата ми същност се промени, честота на енергията ми се пренастрои сякаш. И не защото се е случило нещо конкретно, събитие или промяна. Да, ожених се това лято, но това не промени нищо , защото живеехме като женени от доста години.

@Hrispa76 и аз 🥰 и аз !

# 143
  • SF
Всички сме усетили същото от 2008 година насам.

# 144
По време на ретро Венерата знаех, че не трябва да пазарувам скъпи стоки, тогава друго се случи, което не можех да контролирам и едва ли не мислих, че желанието да купуваш неща може да се контролира - просто казваш не и готово! Обаче след като мина тази Венера и ето колко много време след нея, дори след Меркурий.... не мога да спра, просто не мога да се спра да пазарувам! Постоянно купувам скъпи парфюми, обувки, дрехи....... и искам още Frowning . Явно като се въздържах толкова и сега се отприщи вълната, нали уж влизаше в Дева и щеше да е сдържана откъм пазар?

# 145
Не знам Венера ли е затъмнения ли са
Плутон директен ли
За една седмица такива харчове непредвидени и големи излезнаха и все свързани с неприятни неща 🤯

# 146
Аз чакам развръзка на ситуациите, които се заплетоха. Венера вече е в Дева, ама май е забравила, че чакам, а душа не ми остана

# 147
Как сте ? Как ви се отразява натоварения астрологичен трафик?

Това слънчево затъмнение и новолуние във Везни инициират шестмесечен цикъл на динамичен растеж, представен в изненадващ пакет, опакован в най-дивата опаковъчна хартия.
Имаме шанс да направим трайни промени в живота си, но в истинския стил на Везни това създава фин балансиращ акт на сортиране и интегриране на позитивите и негативите от миналото към настоящето.

Утвърдете визията си, освободете пространство, направете инвентаризация на живота си и бъдете честни за това, което не искате. Това е необходимо, за да реализирате вашата визия, заедно с ангажимента и усилията, необходими, за да се случи това. Това е част от ребалансирането, което е неизбежно.
През това време може да виждате партньорствата много по-различно. Запазете спокойствие и бъдете уверени. Казвам това, защото енергията на Везни ни подтиква да видим нашата истинска красота и тази на другите. Оставете на нещата да се случват, знаейки че всичко се случва за Ваше добро.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 11:18 от •MERA•

# 148
Мера, публикувала си в 11.11 Simple Smile
Колкото до затъмненията - При мен ще бъде в последния градус на 1дом в съвпад с Плутон.Не съм много наясно какво значи,но ми звучи неприятно. Тази нощ сънувах много ясно- зъб ми се счупи и си го изплюх в шепата.
Очаквам гости по-късно днес,от далеко и ще пътувам да ги посрещам точно след затъмнението.Вероятно заради затъмнението не усещам вълнение,а напрежение.

# 149
Как се разбира в кой дом ми попада затъмнението?

Общи условия

Активация на акаунт