Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 346
  • 574
  •   1
Отговори
# 165
Тук важи ли същото правило като при ретроградните Венера и Меркурий, че е по-добре да не започваме нова връзка?

# 166
Тук важи ли същото правило като при ретроградните Венера и Меркурий, че е по-добре да не започваме нова връзка?

Ако се съобразяваш с всичко кога ще живееш? Simple Smile

# 167

Ако в рождената си карта имате показатели за кармични брачни отношения, коридорът на затъмненията е подходящ за нова връзка.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 13:07 от Титания

# 168
Много странно се получава при мен. От месеци планирам работна среща, за която споменах и тук. Точно тази седмица мисля за всичко друго, но не и за нея и не намирам подходяща настройка и момент да напиша меил, с който да инициирам разговор. А миналата седмица, преди затъмнението беше основна мисъл в главата ми. Занимавам се основно с домашни и битови неща, които  всъщност са ми омръзнали и идеята е за промяна, но някак тази седмица не ми тежат и даже с желание си ги правя. Странно нещо е този период.
Мъжът пък спомена за преместване в друга държава в близките години. Преди съм отваряла темата и все е казвал че няма причина да го правим.
Интересно се очертава, при мен е активиран 4 дом.

# 169
  • SF
И аз сега съм се заела с преподреждане на дома. Друго не предприемам. Днес са ме поканили на една работна среща и сега се приготвям. Нямам никакви очаквания, но не исках да съветвам хората да я отлагаме за след 10 дни. Отивам, пък каквото стане!

# 170
При мен лунните възли са по оста овен (5 дом) - везни (11 дом) . Скорпион асцендент и в 12 дом- Плутон. Изплува на повърхността това , което трябва да отработя във взаимоотношенията(11 дом)  и което все отлагах . Също така обмисляме да предприемем 3 опит за инвитро (5 дом) .

Успех във всички начинания , мили дами.

Може ли някой да погледне и изкаже мнение относно йод- а в картата ми?

Марс (риби) - 4 дом
Северен лунен възел (овен) - 5 дом
Плутон (скорпион) - 12 дом
Луна (дева) - 10 дом

# 171
При мен лунните възли са по оста овен (5 дом) - везни (11 дом) . Скорпион асцендент и в 12 дом- Плутон. Изплува на повърхността това , което трябва да отработя във взаимоотношенията(11 дом)  и което все отлагах . Също така обмисляме да предприемем 3 опит за инвитро (5 дом) .

Успех във всички начинания , мили дами.

Може ли някой да погледне и изкаже мнение относно йод- а в картата ми?

Марс (риби) - 4 дом
Северен лунен възел (овен) - 5 дом
Плутон (скорпион) - 12 дом
Луна (дева) - 10 дом

Натално или транзит имате СЛВ в 5 дом ?!

# 172
Натално , twinklestar.

# 173

Питам защото с това разположение да имаш деца е цел на хороскопа. Учудвам се, че се е стигнало до инвитро.

# 174
Току що официално ни съобщиха за работата, спроед вас по-добре ли е да се изчака да мине коридорът на затъмненията, за да се търси нова работа?

# 175
  • SF
По-добре чакай. Аз днес ходих на среща - абсолютна загуба на време и пари.
Но и нагласата ми беше такава.

# 176
Дом 5 ми е във Везни, но в дома ми е и Скорпион, със Слънце и стелиум там, заедно със СЛВ.
На 18.10. имах страхотна първа среща, да видим какво ще бъде. Пак е Дева, като като БММ. Чакам продължение с интерес.

# 177
До тук всичко върви добре при мен. Чукам на дърво и се моля все така да е. Едно желание ми остана и все се надявах(и все още се надявам) през този кармичен период да се реализира.

Лунното затъмнение и пълнолунието в Телец се падат на 28 октомври 2023 г. Затъмненията винаги носят силно трансформираща енергия.

Върнете се назад към  2021 г. Какви теми и какви неща бяха актуални за Вас по това време? С какви ситуации или енергии се сблъскахте ?
Каквото и да се е случвало тогава вероятно сега достигне кулминационна си точка .

Независимо къде се намирате днес , можете да се гордеете с човека, който сте станали, и с пътуването, което сте изминали.

Тъй като това затъмнение в Телец е последното в цикъл, то притежава невероятна сила за завършек. Ако има нещо, което искате да сложите край, нещо, което искате да завършите, седмиците около това Затъмнение са чудесно време да предприемете действия.

Използвайте енергиите на Затъмнението, за да затворите вратите и да се сбогувате с всичко, което вече не служи на душата ви. Въпреки че може да искаме да контролираме този процес, затъмненията са склонни да работят по мистериозни начини, насочвайки ни там, където трябва да бъдем.

Последните части от пъзела ще бъдат поставени по местата си , оставете подредбата на Вселената и вярвайте, че всичко ще се случва  за Ваше добро.

# 178
Но защо все се говори за затваряне на врати? Не може ли да се отвори някоя врата и нещо/някой нов/о да влезе в живота ни?

# 179
Аз ги усещам като ново, още това миналата седмица. Адски е странно.

Затварянето на врати, не винаги е лошо нещо Simple Smile
Тоест, зависи. Зависи дали си адаптивен и търсиш новото, или си да кажем застинал и вкопчен, в това което е. Понякога се отварят множество нови, но трябва да ги търсиш, видиш, и най-важното да минеш през тях, без да знаеш какво те чака там.

Общи условия

Активация на акаунт