Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 358
  • 574
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Ако слънцето ми е в телец, трябва ли да се притеснявам за затъмнението което предстои в телец на 28ми?

Е добре де, мислите ли, че една планета пролет прави ?! 😀
Аз съм телец с Асц везни, хващам и двете затъмнения идеално с всички важни оси и нищо съществено (засега) няма.
Защо толкова се впечатлявате от този период 👀
То тогава да си четем хороскопите по вестниците.
Ама нека да тече и малко 🧠 🙏🏻

И аз съм Телец с асцедент Везни и мога да кажа, че съм под огромно напрежение, да не говорим за неприятностите.

# 196
  • SF
В градуса на затъмнението имам Сатурн.
Мога и още да добавям.

# 197
При мен раздвижването в сектора на партньорствата е огромно, и тепърва си изяснявам кого искам, искам ли ги изобщо, и защо. Изведнъж такъв индивидуализъм ме е обзел, че искам да живея без да се съобразявам с ничии графици и обстоятелства, и да не бъда ограничавана от никого.
Всеки ми дърпа съзнанието нанякъде, а аз имам нужда да съм сама със себе си и мислите си. Животът сякаш ми се изрлъзва между пръстите.

# 198
Винаги съм приемала затварянето на врати като нещо лошо. И едва ли не през затъмнението не трябва нищо да правя. Но реших да погледна на нещата през нова призма. Например реших да се отърва от болката в гърба си като отида на масаж, преди бих изчакала за нещо хубаво след затъмнението...
После така добре се чувствах, че подредих всички шкафове и гардероби, и изхвърлих ненужното. Тази сутрин ми се стори, че се събудих в различна обстановка.
Ще помисля днес от какво вредно мислене, навик или храна да се отърва още.

# 199
При мен раздвижването в сектора на партньорствата е огромно, и тепърва си изяснявам кого искам, искам ли ги изобщо, и защо. Изведнъж такъв индивидуализъм ме е обзел, че искам да живея без да се съобразявам с ничии графици и обстоятелства, и да не бъда ограничавана от никого.
Всеки ми дърпа съзнанието нанякъде, а аз имам нужда да съм сама със себе си и мислите си. Животът сякаш ми се изплъзва между пръстите.

Три часа след този пост получих предложение за брак. Още не мога да го повярвам.
Единственият човек който е информиран, бе един нов обожател и напориста Дева, и окончателно затворих тази врата, защото ще вляза през другата. Разбира се, живот и здраве, и не веднага.
Ще трябва да го блокирам, защото го прие много зле, и държи да анализира всичко. Сега тел. ми е на самолетен режим, че ми писна от всички, освен от либето.

Мисля, че постепенно се освободих от парфюманията си, но нека не бързам с изхвърлянията, да не взема да купя 5 парфюма наведнъж. Joy

# 200
Честито!
Дано и останалите, които пишат в темата, да имаме повод за радост

# 201
Днес добър ден ли е за подписване на договор?

# 202
Днес добър ден ли е за подписване на договор?

Това се определя индивидуално спрямо рождения Ви хороскоп, а не само за себе си.

Несвързани светила, Луна без курс и близо до нодалната ос, неподкрепена от добротворци, предстои и лунно затъмнение.. Ако се гледа общо, а не индивидуално.

# 203
Как сте?

И моята ос Телец - Скорпион 11-5 ти  дом е много пъстра + ЛВ там.
Правя обичайни неща и сънувам
Явно за мен затъмнението, което предстои е  поредното прозрение, че сме частица от материята
Скрит текст:
Преди два дни качих едното дете върху една цистерна - разпусната без колела, на височина около метър го придържа и то щастливо тропка. Появява се насреща жена, детето протяга ръце и тя идва да го гушне. Нито жената се усеща, че застава с крака между теглича на цистерната, нито аз я виждам, че е опасно, където се е мушнала.
Прави крачка назад, оплита си краката в теглича и полита заедно с детето, но в инстинкт да се хване някъде го изпуска.
Детето прави салто във въздуха и се приземява върху крака и, главата му спира на глезена и, на сантиметри от желязото. Малко се разплака, но нищо нямаше на никой, разминаха се и двамата с жената с уплаха.
Хем се обвинявам за аджамийското си поведение, хем всичко стана за секунди извън моя контрол.

Точно преди да се събудя тази сутрин сънувам - съсед от детството ми срещу нас как ме вика да отида до тях, че има да даде много хубави шапки за децата. Отивам с едното дете, той отваря и подава шапките, през това време една жена грабва едната шапка и бяга, и ние бягаме с него да си вземем шапката, той се ядосва, че това е за нас наречено.
Събуждам се изплашена, човека от съня ми в момента възрастен на 90,  веднага се свързвам у нас и питам жив ли е.
Жив и здрав си бил и в момента, отдъхвам си. Отговорих си на случката от преди два дни, Бог е пазил и детето и жената. Човека от съня ми се казва Христо.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 09:05 от Щефи

# 204
Събрах смелост миналия петък да напиша меил за организиране на така важната ми работна среща, за която споменах. Във вторник получих изключително позитивен отговор за организирането ѝ, но по причини от другата страна , не беше възможно да се състои тази седмица, нито следващата, която предстои.
Което значи седмицата след 6.11, но тогава точно ще е намаляваща луна, не ми се иска да отлагам, защото сроковете много напредват вече. След затъмненията се очаква благоприятен период, поне това се чува масово, моля за мнение относно положението на звездите втората седмица на ноември, свързано с комуникацията и взимане на важни решения.

Иначе и аз съм от хората, които мислят да се откажат от разни неща - намалявам кафето и алкохола. Махам ежедневната чаша вино и ще я оставя само за поводи, че малко отива към битово пиянство (😂преувеличавам , разбира се). Това от мен. Не знам случайност или не , но и на двете затъмнения ще съм с родителите ми 😊

# 205
  • варна
Здравейте,
Имам огромна молба! Декември месец ще бъде решаващ за мен.Някой наема ли се да ми направи хороскоп( не зная дали така се казва) за месец декември, разбира се срещу заплащане.

# 206
  • SF
И какво се случва тази седмица... Честит ми нов солар тази сутрин, часове след снощното събитие.
Нали ви казах, че ще добавям и още към АСЦ, съвпад натален Юпитер, съвпад слънце, съвпад какво ли не и съответно опозиция на Десцендент... Simple Smile Ама това е положението! Simple Smile
Соларен Асцендент е в съвпад с натален К2.

Снощи видяхте ли затъмнението? При нас се виждаше много ясно и красиво. Можех да направя прекрасна снимка.

# 207
  • Пловдив
А това затъмнение донесе ли събитие при теб?. При мен лунното затъмнение донесе повреда на тоалетното казанче и днес познат водопроводчик ми го отремонтира.

# 208
Как да разберем дали ще има още събития от това затъмнение 1/3/6 месеца след него? От градусите ли зависи?

# 209
  • SF
Напролет очаквай резултати, стига сега да е поставено началото на нещо.

Общи условия

Активация на акаунт