По горният казус и аз имах скандал със свекъра в деня на сватбата.
Беше решил, че децата ще спят вечерта с тях на хотел след сватбата, вместо вкъщи. Децата бяха на 7 и 4 г и в 12 трябваше да освобождават хотела. Дотук добре, но си го беше решил и запазил стаи без дори да ни попита. Съответно му обясних, че децата ще си спят вкъщи в техните легла и може да отмени резервираната стая за тях. След като му го обясних, се прибра и мъжът ми и той се обърна да го пита и него, като че ли досега не сме си говорили. Ето тук започна скандала, при което научих че от вчера сме семейство, защото предният ден подписахме, а даденият ден щеше да е тържеството, явно дотогава сме били бегли познати... Да уточня че към момента бяхме от 10 години заедно и имахме три деца, близначки на 7 г и малка сестра на 4 г.
Все пак към момента, вече 10 години след сватбата сме в прилични отношения. Не се караме, свикнали сме си един с друг, за което спомага това, че живеем надалеч и се виждаме буквално няколко пъти годишно
А аз пък смятам, че ставаш жена на някого, съответно снаха на свекърва си, при брак и/или дете.