Отговори
# 240
  • София
Аз нямам спомени да съм виждала такава сватба в сериал (не сме я видяли още де). Продуцентът явно е решил да вложи доста в тези събития за мястото и 300 човека гости. Писаха, че било като истинско и снимките били 12 часа. Този туит много ми хареса Simple Smile

https://twitter.com/anena_ann/status/1698911072302850132

През нощта гледах един клип, който сега не мога да намеря, от рускинята, която е обикаляла там. Виждаха се много светкавици от фотоапарат и се чуваха непрекъснато аплодисменти Simple Smile
Всички са много развълнувани, вдигнаха очакванията на макс.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 13:28 от MysteryG

# 241
Значи не само аз мисля , че може да е имало истинска сватба 😂

# 242
Хахах
Пишат, че танца бил много красив, но аз не знам как виждат след като бяха сложили строги мерки за поверителност.
Всъщност Марбела на мен целият филм ми изглежда реален, не знам дали е от естествената игра на Афра и Мерт или просто ума ми го възприема така 😄 гледала съм турски дизита и преди ама като Рибарчето не съм до сега.. да ми въздейства толкова много 🤯
Тези дни си мисля дали Ферит и дядо му няма да са в една болница 🤔

# 243
  • София
Мисля, че инфото идва от самите хора вътре. Поне този профил от инстаграм дето знае всички май има контакт със статисти точно.

# 244
Значи не само аз мисля , че може да е имало истинска сватба 😂

Joy

# 245
  • Дъблин
Сега дали е истина и или не незнам... но тоз клюкаря Екиф, или там както се казва, май май е напуснал клюкарската медия иииии сега е волна птица.

Таааааааа сега тоз младок..... ще кръжи като стършел около Афрам... незнам дали с това пак ще занимава де, но ако да...... за единият пост ....... ще жили многоооооооо тоз стършел!

Та ако е имало Афрамска сватба ще знаем скоро Simple Smile Ако пък предстои..... ей бога ми.... ще се чуе!

# 246
  • София
Сега дали е истина и или не незнам... но тоз клюкаря Екиф, или там както се казва, май май е напуснал клюкарската медия иииии сега е волна птица.

Таааааааа сега тоз младок..... ще кръжи като стършел около Афрам... незнам дали с това пак ще занимава де, но ако да...... за единият пост ....... ще жили многоооооооо тоз стършел!

Акиф се е разделил с работодателя си, писал е в Инстаграм. Създал си е собствена страница и ютуб канал. Сега за да избухне ще трябва да качва разни сензации.....

# 247
  • Дъблин
Акиф се е разделил с работодателя си, писал е в Инстаграм. Създал си е собствена страница и ютуб канал. Сега за да избухне ще трябва да качва разни сензации.....

Чудноооооооо... чакам с нетърпение!!!! Само това ни липсва Simple Smile

# 248
Днес ни вест ни кост.. снимат ли, не снимат ли .... никакви новини, затишие пред буряя май май 😄

# 249
  • София
Афра днес пак е активна в туитър, очаква се да излезе рекламата на ДеФакто. Питаха я какво става със снимката с булчинска рокля, която е обещала. Много са ми забавани в туитър, сега й се молят за партньорска снимка (не пишат снимка с Мерт, с гаджето ти или нещо такова, а точно партньорска снимка).

Берил е пак с Ознур, пише че отиват на закуска

# 250
Ее, момичета, не бързате ли много с Афрамска сватба. Млади от скоро влюбени, каква сватба- да си живеят младините волни. След сватбата представям си , всеки разговор с мъж ще е проблема за сладурката Афра....то ще са драми, без драми.
На мен сериалната сватба ми стига.
Ама да започва вече, че не се търпи 💥

# 251
В Т пишат, че по стара турска традиция след обявяването им че са мъж и жена, Сейран настъпила крака на Ферит 😄 колко сладко 😍
Вече искам да гледам тази сватбаааааа

# 252
# 253
  • София
Ирем Алтуг е последвала страницата на "Рибарче" в Инстаграм. Ще си имаме Султан и във втори сезон Simple Smile

# 254
Е трябва да има кои да мъти водата , иначе няма да е интересно 😂

Общи условия

Активация на акаунт