Отговори
# 540
Еххх как не съм на почивка в Мармарис..... абеее казала съм си ще отида в Истанбул само заради тях 😂 цял ден ще стоя пред имението хаха
😍😍😍

# 541
Ама от къде се завъртя това, че Сейран не може да плува?
Напротив , тя изрично каза, че може. Когато бяха на лодката с Ферит още в първите епизоди и той я бъзикаше, тя ясно му каза, че може.
Залагам ако се потопят в басейна да е някаква гавра пак с другите сериали де' т се учат да плуват, както беше и с брадвичката 😄
Оффф, дразня се на себе си, че запонах да го играя драма куин, но Сейран не може да плува, а Ферит не може да си движи лявата ръка... Cry

# 542
  • София
Аз в 7-ма серия останах с впечетлението, че го излъга. Нали я беше много страх.
Аз съм за гаврата, защото това с брадвичката ми е един от любимите моменти Joy JoyJoy

# 543
  • Дъблин
Това Мармарис ще е 3-4 епизод предполагам..... Оххххххх ОххХХХХ.
да идва този петъкккккк. едва вторник е!!!

# 544
Течението на водата в Босфора  е 11 км в час , и то със сменяща се посока, тъй като там се смесват водите на Черно и Мраморно море и е дълбоко 120 метра. Незнам какъв плувец трябва да си, че да го преплуваш.
За мен Сейран имаше страх от лодката, защото не се беше возила. В следващите епизоди си се вози съвсем спокойно.  
Аз в 7-ма серия останах с впечетлението, че го излъга. Нали я беше много страх.

# 545
Вълнението и нетърпението е обзело и мен Simple Smile На 02.09. бях в Истанбул и намерих имението Корхан.  Беше заключено, а отпред имаше охрана. Попитах дали снимат, а те само повтаряха - No English, no photo....Поседях известно време и излезе едно момче от екипа. Успях да направя няколко папарашки снимки Satisfied . Наистина се развълнувах, защото бях толкова близо до любимите си герои, видях с очите си това, което до сега бях виждала само през компютъра. Но бях и малко разочарована, разбира се.

# 546
😍😍😍

Тюркиш Барби и Кен ❤️

# 547

Гледам захвата на ръцете им - Сейран води. Grinning

# 548
Разправят, че в Мармарис ще снимат в хотел D Maris Bay. Доста красиво място, чак не ми се вярва, че Онур ще се охарчи толкова.
Защо да не се охарчи Онур? Сериала е вървежен и се продава като топъл хляб. С това попадение на артисти могат да си го позволят.

Защото е очевидно, че на Онур не му се харчат пари за този сериал и тези звезди. Видяхме къде ходиха в първи сезон, с какво ги обличаха, какви партита им направиха, за разлика от другите си сериали и прочее.
Дето вика Диди, Онур явно е похарчил парите в Джамдаки къз-а, та тук е стиснат до немай къде.

Стар напомнят, че остават 3 дни до новия сезон и припомнят какво се е случило в миналия

https://twitter.com/startv/status/1701611626670301485

Новичко от Афрош Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 19:58 от Еванджелин

# 549
Сейран на пиано свири, тенис на маса играе, езици знае...да не може да плува ли!?

# 550
  • Дъблин
Ще видите вие, Сейран ще излезне като една русалка Simple Smile

# 551
Анонсът за втори сезон на Рибарчето излезе
След като е ранен, Ферит е откаран в болница в Истанбул с линейка и изпратен за спешна операция. Лекарите предупреждават, че дясната ръка на младия мъж може да остане парализирана завинаги. Цялото семейство обвинява Сейран за случилото се. Докато Сейран и Ифакат се карат в тоалетната на болницата, Гюлгюн подслушва разговора им и разбира, че Сейран знае за връзката на Ифакат и Орхан. Страхувайки се, че Сейран ще се разприказва, Ифакат убеждава Халис-ага, че Сейран и Ферит трябва да се оженят. Ден след пищната сватба дъщерята и внукът на Халиса Ага от Лондон идват в имението, за да живеят с тях.

# 552
  • Дъблин
Благуна мерси за превода!!!! Ама Дясната ръка ли казват????????? Той не движи лявата!

Интересно сега на коя страна Гюлгюн ще застане........

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 20:52 от gery2852

# 553
Благуна мерси за превода!!!! Ама Дясната ръка ли казват????????? Той не движи лявата!

Интересно сега на коя страна Гюлгюн ще застане........

И аз забелязвам, че лявата не движии ... много странно...
А тя Гюлгюн на коя страна ще застава, като и тя знае за връзката им даже ги и хвана, просто се правеше на приятно разсеяна... едва ли ще държи сметка на Сейран защо не и е казала? То ако става на въпрос и Ферит знае..
А къде е излязъл анонса?

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 21:01 от Kirilovaa98

# 554
Дали пък по-рано не сме имали някаква подсказка, но тогава да не сме обърнали нужното внимание...

Общи условия

Активация на акаунт