Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 503
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
Мили момичета, някои не са писали от много дълго време!
Стискам палци всичко да е наред и пишете по един ред, да кажете как сте
Дано сте на екзотична ваканция или сте подхванали много як сериал/книга.

Мога ли да пия чай от джинджифил, помня че имаше такива бонбони в началото против повръщане, та може би може, но все пак в чая е доста и наситен.
Че тъкмо направих и сега седя и го гледам.

# 451
  • София
tiny_lili, по принцип не го обичам този чай, но до колкото знам е дори полезен за бременни. Нека и другите кажат, но в първите месеци като ми беше лошо ми го препоръчваха.

Мили момичета, някои не са писали от много дълго време!
Стискам палци всичко да е наред и пишете по един ред, да кажете как сте
Дано сте на екзотична ваканция или сте подхванали много як сериал/книга.

Мога ли да пия чай от джинджифил, помня че имаше такива бонбони в началото против повръщане, та може би може, но все пак в чая е доста и наситен.
Че тъкмо направих и сега седя и го гледам.

# 452
Добро утро! Имам едно въпросче. Бухалчето Оли се предлага в два размера : за количка и за кошче, също така обаче едните се зареждат  с usb кабел а др са на батерии. В интернет видях как се активира когато бебето плаче,но само за тези които се зареждат с usb ,но тези на батерии имат ли такава опция (понеже пробвах като при др но не става). Гледам и в интернет вече не се предлагат на батерии и няма инф

# 453
Момичета, има ли от вас започнали вече с пазаруването ? Аз започнах да се оглеждам за количка, иначе нищо не съм взимала

Още нищо не съм купувала, само оглеждам докато още съм по-подвижна Grinning Почти си избрах количка, но с този голям избор все още се колебая дали да е от кожа или не. Мисля сега да си набележа нещата и към края на ноември евентуално по време на черния петък да накупим всичко.

# 454
Добро утро!
Отдавна не съм се включвала, но ви чета ежедневно. Аз вече съм +6 кг, започнах на 62. Малко се шашнах последния път, като видях кантара, но се надявам до края да не кача повече от 12-14 кг общо. Бебешорът яко шава и се върти, но много му се радваме, говорим му и му пускаме музика.
Гледам уебинарите на училище за родители МА-МА и много ме кефят - стегнати, супер полезна информация за първи дечица и много готини презентиращи. Не гледат просто да ти пробутат поредната покупка. Отделно си пускам и видеата на Ася Демирева и се спуквам от смях.

Дасега сме харесали само мебели (Aiko), количка ( Maxi Cosi Plaza+) и гнездо, но още не сме купили нищо. Вие откъде ще купувате мебели?

# 455
За чай с джинджифил може...аз пия от време на време...аз много неща разглеждам ..като вляза някъде и като видя колко неща има за момиченца...толкова малки и сладки...но нищо не купуваме още...
Харесах кошара с повивалник от тук https://www.nicollebaby.com/ приятелка ми ги препоръча...но ще отидем и по магазини да разгледаме...

# 456
Момичета, има ли от вас започнали вече с пазаруването ? Аз започнах да се оглеждам за количка, иначе нищо не съм взимала
Харесали сме количка cybex, детското обзавеждане и гнездо. Започваме с козметичен ремонт на бъдещата детска. Иска ми се да набележим нещата и така и правим, че не знам дали ще ми се обикаля зимата с голям корем. Smile

# 457
Май само аз нито съм купила нещо нито съм гледала.. като че ли оставям всичко за последния момент Joy момичета тези които са тревопасни като мен пиете ли някакъв протеин? Препоръчайте ми нещо подходящо Hug

# 458
Прегнако пих аз, ванилията най-добре.

Май само аз нито съм купила нещо нито съм гледала.. като че ли оставям всичко за последния момент Joy момичета тези които са тревопасни като мен пиете ли някакъв протеин? Препоръчайте ми нещо подходящо Hug

# 459

И аз още не съм купувала нищо ,не съм и гледала . Но аз имам много останали неща от баткото,та само количка ,шезлонг и гнездо ще купуваме. Гнездо с баткото не съм ползвала и искам сега да взема . Но умишлено още забавям избора на покупки,искам да вляза поне в 30 г.с

# 460
И аз засега само гледам. Харесах един гардероб от mebeli.bg. За кошара и скрин, който да използвам и за повиване ще ходим до Nicole baby, Ikea и Aiko и ще избера нещо от някой от тези магазини.
Иначе се чувствам добре. Моето бебе е много активно по 1 ден, после е по-ленива 2-3, почива си и после пак беснее. 😂

# 461
Аз също съм набелязала количка и кошара. Кошарата е с изработка 30 дни във всички сайтове, в които я има и ще трябва да се действа по-рано. 😇

# 462
Pukii а б12 как ти е...нали знаеш,че той се набавя най вече от месо,млечни и яйца  и дори и хората,които ги консумират имат дефицити,а пък ако не ги...незнам...

# 463
Pukii а б12 как ти е...нали знаеш,че той се набавя най вече от месо,млечни и яйца  и дори и хората,които ги консумират имат дефицити,а пък ако не ги...незнам...

Б12 го изследвах миналата седмица. 300 ми е.. не е нещо особено Joy пия от тези метил  таблетки под езика, но честно казано доста и ги пропускам. С две думи нередовна съм с хапчетата. Иначе от към млечни продукти горе долу съм ок. Ям си мляко, сирене и кашкавал. На яйца също много не наблягам. За това ми се ще да наваксам с някое протеинче Blush

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 17:25 от Pukii

# 464
И аз мога да похваля протеина на прегнако, общ белтък ми е 75 при горна реф.стойност 80. В12 на инжекции всяка седмица по 1 слагам. Месо рядко ям, най-вече риба 1-2 пъти седмично и главно млечни. Скирът ми стана любимо нещо.

Общи условия

Активация на акаунт