Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 520
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм +1,5кг. с голям корем само вечерно време, ама сутрин си ми е лепнат за гърба Smile

# 436
  • София
Лято, вярвай на вагиналния, с него е най-точно.

Аз съм + 7/8 нещо изведнъж така стана …. Как не бях качила уж много , като се качих на кантара , друга бира …. А да ви споделя , три различни лекарки измериха шийката различно , при тази по здравна каса 3 см , феталната 3.8 см и тази при която ще раждам  4.2 см ( 4,2 с вагинален ехограф, другите с коремен ) иначе и аз бебчо го усещам в различни посоки , веднаж ме рита долу после в страни , нагоре …. Много е яко

# 437
И аз поналях бая килограми.. вече +10 😂 понаправих и бедра и дупе, а корема си е бая голям хах

# 438
Лелее само аз ли.не знам с точност.
Така като ви чета чак до грамчетата.
Не знам колко кг съм забременяла, защото не се тегля особено често.
А кантара пък нямаше батерии.
Сега (а и винаги де) между сутрин и вечер и на обяд имам поне 1кг, но често и повече разлика. Със сигурност не отслабвам и качвам по кило и половина в рамките на ден. Просто храна, ходене или не до тоалетна, вода, вид дрехи 😁 де да знам какво.дурго влияе, но винаги е било така.
И като ме питат - колко да кажа, закръглям към последното най-високо постижение и това е. 😅
Малко се притеснявам, че не съм на 20год и ако кача много после дали лесно ще вляза във форма. Че съм капризна на хапна. Ама каквото такова, не ям повече от обичайното ми хранене. Значи няма какво да го мисля.

# 439
Аз съм +8 кг.и на дупе и на крака трупнах,при миналата бременност качих 20 кг.,така че и сега съм се примирила,че явно няма да са по-малко.Каквото -такова,после ще ги мисля как ще ги свалям,важното е бебка да  се роди жива и здрава.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 13:52 от nieves85

# 440
Аз заради повръщането в първите месеци, станах 48 кг, сега съм 58.

# 441
  • София
Аз съм +3кг. Бебето расте, последния месец не съм качила и грам. През деня съм като гъба от течностите. Вечер изпишквам всичко и сутрин съм слаба. Имам малко коремче, бедрата повече ме тревожат.

# 442
Аз последно преди 2 седмици бях +9 кг,но от тогава съм на режим заради кръвната захар и измерванията които правя по 6-7 пъти на ден..та незнам сега свалила ли съм ...качила ли съм още ...нямам кантар нещо се е развалил и не съм взела друг все още ...и моята бебка беше с главата надолу на ФМ,но и аз мисля,че може и да е сменила позицията....до преди ден беше яко шутове,ръчкане,бутане и то като започне с часове....от вчера следобед та до сега е много по кротка ..може и пак да се е завъртяла,защото вчера сутринта около час такива кълбета и после спря така да шава...от тогава ме побутва от време на време
Ивче и аз съм така през деня всички течности задържам и вечер пак почвам да пишкам като хората...нищо,че и през деня ходя през 10 Мин но е по малко...
Аз на дупе и бедра не съм качила много ,ама корема ми е много голям

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 09:53 от Надежда Х

# 443
Днес като се теглих сутринта бях +8, но миналия ден бях +6,5 и си мисля, че по скоро задържам течности, а и не пия много вода последните дни. Иначе бебчо е много подвижен върти се, рита днес дори и при прегледа ритна доктора Grinning, замръзва само когато таткото си сложи ръката Grinning
А за морфологията мисля да я направя макар, че за сега няма нищо притеснително. Отделно от това съм записана и за фетална ехокардиография другата седмица.

# 444
Аз до момента съм качила 4 килограма... А съм от по пълничките и започнах 79 килограма... Отначало се притесних че съм качила само толкова но бебчо расте добре за сега въпреки сравнително малките килограми който съм качила.

# 445
Не ви ли мерят всеки път на женска консултация? Защото при моята АГ предк да вляза в кабинета всеки път ме мятат на кантара й ми мерят кръвното. До предната ЖК бях качила околл 1кг, но тръгвам от дооста дооста и дори АГ на ФМ каза, че дори нищо да не кача би било най-добре, бебето си вземало каквото трябва.

# 446
  • София
Здравейте, относно килограмите- аз почнах от много и до момента съм с около 1 кг отгоре, който варира. До края на август повръщах, последния месец съм добре, но внимавам и какво хапвам, като  цяло и ми става тежко и не мога да си хапвам както преди  Simple Smile Иначе съм чревоугодник и съм лакома  Simple Smile Интересното е, че не ми се хапва сладко, а много обичам по прилагане .

# 447
Нито веднъж не са ме теглили на женската консултация и трите бременности. Само ме питат колко съм от време на време.
А пък  по зк съм при различни доктори всичките пъти, че даже и сменях миналия път.
Не знам защо.
Ама не мога и да кажа, че случвам на много читави доктори по зк за жалост.

# 448
Момичета, има ли от вас започнали вече с пазаруването ? Аз започнах да се оглеждам за количка, иначе нищо не съм взимала

# 449
Аз съм около 8,9кг отгоре, може вече и повече, не съм се мерила от около седмица. С рубенсови форми съм вече, ама то така си му е реда. Трябва да има какво да държи тумбака Simple Smile Топли ме мисълта, че миналия път почти си върнах формата и то без да полагам усилия или да се ограничавам. А този път дори съм решила да започна фитнес при първа възможност.

Общи условия

Активация на акаунт