Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 136
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
  • София
В 18+3 съм, но бебка върви напред. С предна плацента съм. Нищо не усещам все още. Има време Simple Smile

# 121
Аз днес пак усещам шутове и въртележки...от ляво от дясно...по средата ..явно наистина е нормално един ден да усещаш и после няколко дни почти нищо да не се усеща...

# 122
Аз някой път усещам все едно във влагалището , над влагалищеъо пулсация , друг път около пъпа , чудя се как тата стават тия неща . 😜

# 123
Аз винаги усещам на нивото на яйчниците в една права линия ...до пъпа изобщо не сме стигнали още ...тези пулсации във влагалището май са нещо различно,защото и аз ги имам от време на време ..

# 124
Нормално е, в някои дни да са по заспали, а в други по активни. Моя вчеря беше по заспал, но защото пътувах на преглед и повече време в колата. Днеска пак съм на работа и почти цял ден във вихрушка. 😀

# 125
И  аз така вчера и онзи ден доста пътувах и съответно почти  нищо не усещах ..днес съм в къщи и направо много му се радвам как постоянно мърда...
Кристалче ти купи ли си възглавница за бременни...аз още не съм си избрала и май ще я прескоча...подпирам се с едни декоративни от пепко и това е...

# 126
Здравейте, в 18 седмица+3дни съм и аз все още не съм усетила ясни ритници.. Само едно бълбукане от време на време и пеперуди в стомаха

# 127
И аз не усещам ритници и салта. В 22 седмица и няколко дни. Явно трябва да се заредя с търпение. От вчера някакви болки в яйчниците сякаш. Мускулни болки ли са. Нз, може от климатиците. Слаби са , от време на време. Дали да питам гинеколога за час? Нз дали е нормално и в каква степен.

# 128
И аз не усещам ритници и салта. В 22 седмица и няколко дни. Явно трябва да се заредя с търпение. От вчера някакви болки в яйчниците сякаш. Мускулни болки ли са. Нз, може от климатиците. Слаби са , от време на време. Дали да питам гинеколога за час? Нз дали е нормално и в каква степен.
В 22гс да не усещаш още бебето не е обичайно. Кога е бил последния ти преглед?

# 129
И  аз така вчера и онзи ден доста пътувах и съответно почти  нищо не усещах ..днес съм в къщи и направо много му се радвам как постоянно мърда...
Кристалче ти купи ли си възглавница за бременни...аз още не съм си избрала и май ще я прескоча...подпирам се с едни декоративни от пепко и това е...

Наде, препоръчвам с 2 ръце да си вземеш… Как дори не съм помислила и преди бременността да си взема, аааадски ми е удобно с нея, даже и мъжът ми си я ползва, когато ме няма Grinning

# 130
Наде, не съм и аз. Като се сетя ги гледам и не ме грабват и ги оставям. 😅
Ще ти пратя на лично едно омега 3, взех го от софармаси вчера, но не ми се струва надеждно.

# 131
Момичета, ако някой иска, но не успя да си вземе от клиновете за бременни от Lidl, XL размер, може да ми пише. Първо взех L, сториха ми се малки, обиколих целия град за XL, намерих само черни, те пък се оказаха големи. Та имам 2 бр.черни XL.

# 132
В 22гс да не усещаш още бебето не е обичайно. Кога е бил последния ти преглед?
Ами преди седмица. Следващият е планиран след 20ти. Нямам много движение, а на фетална морфология ми каза докторката, че всичко е наред и е хубаво някаква гимнастика, водни упражнения, разходки. На дълги разстояния не ходя, че се изморявам лесно. Може да си запазя час за допълнителен преглед  за всеки случай. Гледам да не се филмирам иначе, че стресът вреди повече.

# 133
Здравейте момичета 😄
И аз се включвам в темата за движенията на бебковците 🥰
От края на 4 месец усещам бебка, въпреки, че съм си дебелана по принцип и казват, че дебеланите усещат по-късно. 😅
Напоследък зачестяха усещанията, но малко се преместиха в ниската долна част, което ме озадачи дали е нормално 🤔 Мисля си, че се е завъртяла и за това започнах да я усещам по друг начин и на други места. Та прочетох, че и други като мен имат усещания ниско долу и съм малко по-спокойна вече 😁
Освен усещанията на бебка имам и едни болки от време на време пак ниско долу, но ми приличат на мускулни, защото се появяват след по-голяма активност и при въртене в леглото и повдигане на краката, вие имате ли подобни усещания? 🤔

# 134

Наде, препоръчвам с 2 ръце да си вземеш… Как дори не съм помислила и преди бременността да си взема, аааадски ми е удобно с нея, даже и мъжът ми си я ползва, когато ме няма Grinning
Ани твоята каква е?Немога да си избера...искам да е такава,която няма да се сплеска на втората седмица...
Никол Нормално е да има придърпвания,боцкания,Болка...най вече при ставане,сядане,смяна на позиция... кихане, кашляне...
Кристалче прати ми тази омега да я видя...но знам,че е най важно да е DHA и да е 150-200 мг

Общи условия

Активация на акаунт