Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 209
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
  • София
За пръв път чувам, че някои болници имат лимит 3 месеца. Имате ли идея каква е причината. Питам, понеже в края на месеца ще взимам 3-ти болничен, да не вляза и аз в същата хипотеза.

# 226
За пръв път чувам, че някои болници имат лимит 3 месеца. Имате ли идея каква е причината. Питам, понеже в края на месеца ще взимам 3-ти болничен, да не вляза и аз в същата хипотеза.
Нямам представа...това ми беше обяснено...че трябва да лежа фиктивно за да взема още 3 месеца болнични...утре ще ходя да ме изписват и ако имам възможност пак ще попитам

# 227
По отношение на магнезия да се включа с приятна новина. От вчера взимам прахчетата диаспорал 400 мг и мога да ви кажа че веднага се усеща- нямам крампи, нито ми се стяга корема. Някоя от вас беше споделила мисля, че разхлабва, но при мен го няма този страничен ефект. Моята АГ ми го беше препоръчала, но и аз защо ли не го взех по-рано не знам. Факт обаче, че не бих се върнала към магнерот дори да го пуснат, а за магнерич да не говорим. Пиех 3*1 и от него и постоянно имах крампи.

# 228
По отношение на магнезия да се включа с приятна новина. От вчера взимам прахчетата диаспорал 400 мг и мога да ви кажа че веднага се усеща- нямам крампи, нито ми се стяга корема. Някоя от вас беше споделила мисля, че разхлабва, но при мен го няма този страничен ефект. Моята АГ ми го беше препоръчала, но и аз защо ли не го взех по-рано не знам. Факт обаче, че не бих се върнала към магнерот дори да го пуснат, а за магнерич да не говорим. Пиех 3*1 и от него и постоянно имах крампи.
Взимаш по едно прахче на ден нали?аз от този магнерич никаква полза не виждам ...с него и без него едно и също...магнерот е малко по добре

# 229
Само аз ли не схващам за този магнезий. Ето диаспорала е 400мг, аз пия биолектра 365мг. Магнерота ми беше изписан в началото 3х2, тоест 3000мг, после 3х1, тоест 1500мг...нали така се смята?
Как тогава малките мг от 400мг ще са по-ефективни от 8 пъти по-голяма доза?

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 21:49 от MamaKika

# 230
    Здравейте маминки, видях сега темата и се записвам и аз с термин януари . Желая на всички ни безпроблемна бременност бъдете здрави и благословени.❤️😘

# 231
Няколко пъти пиша, но погледнете листовката на Магнерот - магнезия реално е 32 33 мг от 500мг. И мен малко това ме обърква, уж големи мг, а ..
Иначе от диаспорала разхлабването няма да дойде след първото прахче.
Аз попитах АГ за Магтейн /в него магнезия е 144мг, а какво има до останалите 1000мг нз/ магнезия, но тя ми отговори, че има Магнерот и това беше.
Същото се чудя и за Омега 3 на Нау 1000мг.

# 232
Няколко пъти пиша, но погледнете листовката на Магнерот - магнезия реално е 32 33 мг от 500мг. И мен малко това ме обърква, уж големи мг, а ..
Иначе от диаспорала разхлабването няма да дойде след първото прахче.
Аз попитах АГ за Магтейн /в него магнезия е 144мг, а какво има до останалите 1000мг нз/ магнезия, но тя ми отговори, че има Магнерот и това беше.
Същото се чудя и за Омега 3 на Нау 1000мг.
Колко е магнезият в диаспорала тогава? Точно 400 мг?

# 233
Да, 400мг. Ето
Скрит текст:

# 234
Аз ще питам доктора днес за диаспорал, защото нито от магнерота, нито от биолектрата останах доволна. Вярно само 4 дни съм пила биолектра, не знам дали е с натрупване, но си имам втвърдявания, болки в целия корем, ниско долу и в срамната кост. А магнезият помага ли за болки в краката отстрани, като лежа наляво или надясно главно и така се сковавам, че едва се обръщам? Тази нощ пак беше нещо страшно с тези крака😟

# 235
Аз ще питам доктора днес за диаспорал, защото нито от магнерота, нито от биолектрата останах доволна. Вярно само 4 дни съм пила биолектра, не знам дали е с натрупване, но си имам втвърдявания, болки в целия корем, ниско долу и в срамната кост. А магнезият помага ли за болки в краката отстрани, като лежа наляво или надясно главно и така се сковавам, че едва се обръщам? Тази нощ пак беше нещо страшно с тези крака😟
Да аз също бях така, с болките в краката отстрани и крампи и втърдяване на корема.
Факт че магнерота не ми помагаше, сега вярно че са 2 дни но дозата като е по-голяма според мен е нормално да има ефект веднага.

# 236
Да аз също бях така, с болките в краката отстрани и крампи и втърдяване на корема.
Факт че магнерота не ми помагаше, сега вярно че са 2 дни но дозата като е по-голяма според мен е нормално да има ефект веднага.
Това е страхотно! Дано има този ефект и при мен! Само по веднъж на ден ли го приемаш?

# 237
Това е по- скоро съвпадение. Всичкият магнезий е с натрупване.

# 238
Не ми разреши диаспорал доктора...каза да си продължа с биолектрата, но да я увелича на 2х1 и каза, че ще ме отпусне и за корема, и за краката.

# 239
За 2 дни мисля, че няма как да се усети ефект дори при увеличена доза, но така си мисля аз само.
МамаКика, защо не ти разреши диаспорал доктора?

Общи условия

Активация на акаунт