Майски бебета 2024г.

• 42 857
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте включвам се към вас. Термина ми трябва да е 19.05 според докторката, но ще е по-рано заради предишно секцио. С тази бременност го няма постоянното гадене (ставаше ми лошо и от вода) и го приемам като мега голям подарък. Но сега напримерно на моменти и парфюма не си понасям. Взех си олио за стрии на Hipp но не ми понася аромата...на maternea мисля, че ползвах миналия път. Но да попитам на Palmers имате ли впечатления като аромат и ефект

# 541
Здравейте включвам се към вас. Термина ми трябва да е 19.05 според докторката, но ще е по-рано заради предишно секцио. С тази бременност го няма постоянното гадене (ставаше ми лошо и от вода) и го приемам като мега голям подарък. Но сега напримерно на моменти и парфюма не си понасям. Взех си олио за стрии на Hipp но не ми понася аромата...на maternea мисля, че ползвах миналия път. Но да попитам на Palmers имате ли впечатления като аромат и ефект
На мен ми препоръчаха на икаров май беше. Взех го мажа, пък ще видим

# 542
  • Пловдив
Като аромат е на какао доколкото си спомням от предната бременност. Иначе мисля, че е добър като продукт, но то е много и до ген. Понякога колкото и да мажеш - няма спасение, както и обратното.

# 543

Аз си взех чисто кокосово масло. С предната бременност се мазах от дъжд на вятър, нямам стрии по корема. Но родих и в 34 седмица. Но за сметка на това имам много по дупето и бедрата от ученическите години.

# 544
Момичета, как решавате проблема с това каква козметика да ползвате? Аз почти не ползвам козметика, но съм с къдрава коса и основно за нея използвам (крем за къдрици), а съм и със себорея на главата и за там не мога да използвам какъв да е шампоан и ми е неудобно за всяка козметика да звъня на доктора си.

# 545
Момичета, къде ще си правите феталните морфологии? За гр. софия

# 546

Аз за втора бременност избирам отново
Др Михова от болница Надежда . Преди почти три години ходех при нея и сега отново ще и се доверя.

# 547
Д-р Станулов, Афродита

# 548
Има ли някоя друга бъдеща мама с повръщане като мен ? Първите няколко седмици повръщах по 10 -15 пъти дневно като гейзер ,бях на системи ,сега пак започна в 10 седмица и е на фонтан ,по цял ден ми е лошо ,вече не мога да ям храните ,които преди са ми били любими ,направо ме отвращават.И по цял ден имам кисел вкус в устата си ,само ментови бонбони помагат ,но с това гадене и повръщане не знам какво да правя .

# 549
Има ли някоя друга бъдеща мама с повръщане като мен ? Първите няколко седмици повръщах по 10 -15 пъти дневно като гейзер ,бях на системи ,сега пак започна в 10 седмица и е на фонтан ,по цял ден ми е лошо ,вече не мога да ям храните ,които преди са ми били любими ,направо ме отвращават.И по цял ден имам кисел вкус в устата си ,само ментови бонбони помагат ,но с това гадене и повръщане не знам какво да правя .

Имах силно гадене и АГ ми изписа лекарство за това, но така и не стигнех да ги поя тъй като изведнъж ми мина, но може да попитате своя следящ лекар за нещо което можете да приемате.

# 550

Имах силно гадене и АГ ми изписа лекарство за това, но така и не стигнех да ги поя тъй като изведнъж ми мина, но може да попитате своя следящ лекар за нещо което можете да приемате.
Тук нищо не ми позволяват през устата да пия,отричат всякакви лекарства ,освен витамини и фолиева киселина ,но все пак се чудих дали има нещо например на билкова основа,което може да облекчи положението без да вреди на детето.След седмица се омъжвам и ще  е много неприятно да започне повръщането  точно на сватбата.Сигурно ще се наложи пак да ме сложат на системи

# 551

Тук нищо не ми позволяват през устата да пия,отричат всякакви лекарства ,освен витамини и фолиева киселина ,но все пак се чудих дали има нещо например на билкова основа,което може да облекчи положението без да вреди на детето.След седмица се омъжвам и ще  е много неприятно да започне повръщането  точно на сватбата.Сигурно ще се наложи пак да ме сложат на системи
Може да си вземете Anti Metil . Има таблетки ,има и за смучене.

# 552
При мен в началото нищо не помогна за повръщането, просто се примирих със ситуацията и се надявах по-скоро да отмине. От около седмица вече съм по-добре (сега съм 10г.с. + 3), но единственото ми спасение е да ям по мъничко на всеки час, защото момента, в който усетя глад вече започва да ми се гади.

Mims1900, твоето си е направо хиперемезис гравидарум. Pensive Джинджифила казват, че помага по принцип. Пробвай с чай или някакви таблетки за смучене. Стискам палци бързо да мине и да си прекараш страхотно на сватбения ден.

Аз да се похваля, че вече имам разрешение да тренирам отново и започнах с три леки тренировки тази седмица. Relieved

# 553
Ох, аз пък скоро не съм тренирала, че вкъщи сме в ремонт и от работа бързам да оправяме, да ходим да пазаруваме, къпем се в една приятелка (банята ни се прави 😂) и не ми остава време да стигна до фитнеса или да изляза с колелото. А се притеснявам да не загубя тонус, че трябва да се движа. Тази седмица мисля да подновя пилатеса Simple Smile

Ползвате ли някакви интерсни приложения? Аз си изтеглих днес Pregnancy+, да ми показва колко е голямо бебето 😊

Относно козметика - единствено съм спряла ретинала, всичко останало си ползвам. Другата седмица съм на фризьор, ще сменя боята с безамонячна.

# 554
Веднага усетих промяна в енергията и настроението след като си върнах физическата активност. Тялото много бързо се връща в ритъм, така че не се притеснявай за тонуса. Relaxed

От приложенията и аз ползвам това на Pregnancy+ и много ми допада колко много информация предоставя, а визуализациите на бебето са толкова сладки и изглеждат доста реалистични. Smile Бях си свалила и Feia, което е на български и също е добро, но първото повече ми хареса.

Освен за ретинола, ми беше попаднала информация, че трябва да се ограничи употребата на киселини. Аз по принцип ползвам салицилова, гликолова, алфа-хидрокси и бета-хидрокси киселини, но в момента съм ги изключила напълно и тях.

Общи условия

Активация на акаунт