Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 257

• 39 960
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Много ни е хубава парижанката.
Много е хубав и декора на ревюто. Когато свърши ревюто, тогава ще имаме повече снимки Вчера протпуснах ,
Туба си е сменила част от визитката в IG профила. Добавила е Париж
Истанбул/Париж
Представлявана от Ясемин Озбудюн

# 121
Здравейте

Мили дами   Благодаря ви за всичко споделено.

"Ако в един ден сте успели да се посмеете, да размишлявате и да изпитате съчувствие,
                             тогава той е бил съвършен."
                            /Кристофър Хансард/

Цитат
Bu kadar sade ve basit bir elbiseyi ancak senin asaletin ve zerafetin bu şekilde güzelleştirebilirdi #TubaBüyüküstün
Преведено от турски от
Само благородство и елегантност могат да направят такава семпла и семпла рокля толкова красива

Приятен следобед,дами

# 122
Още снимки от шоуто на Парижката седмица на модата @HERMES

Tубa добави репост от Funda Dusgor към своята инстастория #TubaBüyüküstün
И ние не можехме да ходим...
@TubaBüyüküstün #Париж

https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456245935%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

# 123
Ето и роклята от колекцията на Hermes

Лека

# 124
Здравейте!
Ще сложа няколко снимки, дано сте ги пропуснали... Ако пък повтарям, то е защото са прекрасни.

Дори в Париж не могат да направят две крачки, без да разпознаят Туба. Grinning

Колкото по-отблизо гледаш Туба, толкова повече ти харесва...
Ако ви интересува (мен ме интересуваше) историята на модна къща Хермес  уикито знае...Blush
https://it.m.wikipedia.org/wiki/Herm%C3%A8s
И снимки от изложбените им зали

Интересна и специфична модна къща

Дали някоя от вас е наясно как става това с модните участия на Туба
1. Идва покана от бренда
2. Инан избира/подготвя тоалета.
Туба със сигурност участва в избора.
Кой купува тоалета - Туба, Иман(списанието му, спонсори) или е подарък от бренда. А може да са под наем?
Никога след това не я виждаме с тези тоалети, а тя обича да носи старите си неща
3. Туба само участва  като зрител, но в привилигированата ложа и с тоалет на бренда, като част от групата лица, представлявщи бренда.
Правилно ли съм разбрала, или изобщо не съм разбрала. Как мислите?
Очаквам да ми отговорите.
Септември отмина, очакваме октомври.
Нека бъде щастлив и успешен за Вас и Вашите близки!

Лека нощ!

# 125
Здравейте, момичета в последния ден на Септември 2023!

Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили през деня
Ето, че Туба не скучае в Париж Днес е била на дефилето на Hermes сезон есен-зима 2023. С прекрасен тоалет, който е представен и от манекенка. Но мисля, че на Туба й стои по-добре    

Ето я и по време на представянето на новите модели за есенно -зимния сезон на Hermes

Туба вече е разпознаваема и в Париж  И почитателите й са безктрайно щастливи когато успеят да се снимат с нея А тя винаги е усмихната и лъчезарна Hands V

Лека и спокойна нощ!

ПП. Някои писа и може и да се повтаряме, ама нали сме привърженици на Мечо Пух

ПП2 Линка не съм много запозната с брендовете, но мисля, че тоалетите й ги дават, защото Туба им служи като рекламно лице. Тя има огромна фенска маса и по този начин хората, които я следват виждат тоалетите, дефилетата и ако имат възможност и нещо им хареса може да си го закупят.( аз например никога не съм следила брендовете. Но така ги виждам и имам информация за тях) Не знам дали тези тоалети остават за нея. По-скоро са за реклама. Hands V

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 22:35 от kanti

# 126
Добро утро,момичета!

Кафето е сервирано и ще го пием в първия ден на октомври.
Честит ни нов месец! Flowers Fallen LeafНека бъде изпълнен със здраве, любов,
красота и сбъднати мечти! Ползотворен, топъл и успешен месец!

Туба не ни оставя да скучаем!След финала на снимките на ''ДА/МД'' се прибра веднага в Париж.Предполагам всичко е било съгласувано със снимките за да може да вземе участие и представянето на дефилето на Hermes,2023 г.-2024 г.!
И аз съм на мнението на Канти Heart. Идва покана от марката.Предлагат й тоалет с помощта на моделиер който да представя!
Днес сутринта нищо ново не открих и ще трябва да повторя или потретя!Надявам се по-късно да се появи нещо,което вие ще пуснете!

Желая ви щастлива и топла неделя!

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 08:51 от Zlatina3

# 127
Здравейте момичета,
Благодаря за всичко споделено.
Лина интересни въпроси поставяш. Не съм запозната много в подробности, но си мисля , че тоалета остава за тях. А тоалетите на Туба от предишните пъти все пак са за по-специално събития. И може би затова Туба не ги е обличала. Само си гадая. Но четох някъде , че брандовете избират популярни лица с много последователи, евентуално някой също да си купи.
Готови ли сте за Туба и Валентино?

# 128
Здравейте следобедно!

На снимката,която Снинова е пуснала най-долу се вижда изписано името и на Хадисе.Явно и тя ще участва и май ще бъде в розово,а Туба- в бяло!

още от вчера...

# 129
Злати да, явно ще участва и Хадисе. Срещата след рождения ден на Туба с Инан и нея явно не е случайна. По работа ще да е. Излизат още снимки от вчера, но не са с добро качество.

В очакване сме на новото

# 130
Здравейте

Момичета       Благодаря ви за всичко споделено.

Мисля,че поканата идва от бранда,със съответните договорки от двете страни,защото може лицето на което  е предложено да не и допада това ,а Туба  не е човек,който би се съгласил на всяка цена.Какво е за даден бранд една рокля,рекламирана от известно лице,,която ще им донесе големи печалби

Приятен следобед,дами

# 131
Здравейте!
Благодаря за мненията!
Ясно е, че ние не знаем точно, но може да сте подочули  или прочели нещо по въпроса.
Поне се надявам да не си ги купува... Joy

Много е красива и елегантна.
Чакаме Валентино.
Приятна вечер!

# 132
Момичета изгледах ревюто онлайн, камерата не засече Туба, но най после се появи снимка.

И тук с Инан

Повечето модели бяха в бяло

# 133
    # 134
    Лина мерси. Друго за сега няма. Гложди ме вече мисълта, защо и вчера и сега е тази оскъдност на снимки. Снимката, която сложи Инан от преди ревюто ли е ? И Туба нищо не ни публикува. Дано ни изненада с нещо по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт