Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 257

• 40 010
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро,момичета!

"Спрете да мислите какво може да се обърка и започнете да
мислите за това, което може да се подреди добре."
CoffeeYellow HeartFlowers Fallen Leaf

Благодаря ви за всичко споделелно-гифчета,колажи,инфо и коментари! Аз мислех,че бащата на Туба има само брат,но сега разбрахме,че има и сестра.
Вичи, приятно изкарване,където отиваш! Two Hearts

Вчера Туба е добавила репост от фен в стори...
Моменти от ''ДА''/2 сезон....

https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456245958%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

Приятен есенен ден!

# 166
Петъчен привет момичета,
Благодаря ви за всичко.
Туба и днес не ни е забравила.
Въртя се в кръг, въртя, въртя

Честитила е РД на Алптекин.

Ще видим догодина като снимат трети сезон на ДА, кой ще режисира? Тя или Тепегьоза или пък някой съвсем нов.
Приятна вечер.

# 167
Здравейте!
Вичи, дано си изкараш приятно, където отиваш, а и да ни разкажеш, какво си видяла.
За мен е важно, тази година ходих само в болница, извън дома... Confused
Приятно е, че Туба не ни оставя да скучаем.
Публикувала е това

Повторно публикувано от thinkingmindspage:
Мисля, че съм се излекувал твърде много, не харесвам никого.
@thinkingmindspage
Туба написа:
Хората се превръщат в малки нарциси в името на лечението.. Най-опасната болест на нашия век...
Всеки път се питам какво ли иска да каже. Дали не смята, че когато си се „опарил“ в любовта, се предпазваш (лекуваш) от нови разочарования, като не харесваш никого... Което пък ни прави влюбени в самотата (себе си)... малки нарциси...
Дано тя е намерила в кого да се влюби, дори да не ни казва...
Забравих да споделя , че Сердар бей ни публикува, че са в Страсбург (Франция), след като Туба се прибра в Париж. Подозирам, че са гледали момичетата и са тръгнали да пътешестват, като Туба ги е „освободила“ от задълженията.

Господинът, публикувал тази сн., Метин Гурсой, според ТТ, създава магазин на Хермес в МОЛ Зорлу в Истанбул. Може би ще използат Туба за реклама

Няма скрито-покрито за разследващите...
Ама ще видим дали са прави.

Хубава вечер!

# 168
Добро утро,момичета!

Благодаря за споделеното от вчера! HugTwo Hearts

Щастлива събота ви желая!

# 169
Здравейте момичета,
Туба се е върнала в Истанбул.
Ще чакаме да разберем по какви дела, дали нещо свързано с ДА или пък нещо друго.

Приятна вечер

# 170
Здравейте!
Въртя се и се въртя в кръга...
Не напразно Туба написа това, наистина, като влезе във въртележката - не спира! Снимки, седмица на модата, сега отново задължения...
Надявам се да е нов проект! Hands Pray
Каквото и да е, дано скоро научим.

Ферзан бей има нов филм

Новият проект на световноизвестния режисьор Ферзан Йозпетек , който живее в Италия, но винаги поддържа силна връзка с Турция и казва „Сърцето ми бие за два града: Рим и Истанбул“, се състои от три късометражни филма. „Винаги съм бил свидетел на красиви хора, смеещи се, плачещи, радостни и тъжни, споделящи живота на ракиените трапези, сложени от родителите ми у дома, и в разговорите около тази маса. „Ето защо исках да разкажа на света за тази богата и дълбоко вкоренена култура на масата“, каза Йозпетек , който обединява уникалната красота на Истанбул и богатството на вкуса на масите с публиката в трилогията, за която написа сценарий.

Умира си да показва секс, трапези и хора с нетрадиционна ориентация! Stuck Out Tongue Winking Eye
Въпреки това го харесвам. Филмите му се гледат леко, интересни са и ти оставят много материал за размисъл. Леко носталгични, без да са подтискащи, винаги в тях има надежда...
Дано намери подходяща роля за Туба в някой следващ филм, макар че имам чувството, че тя не иска, което не е чудно, като се знае, че ГГ - и на Ферзан бей не са смели и упорити жени, а женствени мъже... Sunglasses

Новата сн. леко колажирана

Хубава вечер!

# 171
Среднощен привет, момичета!

Благодаря ви за всичко, което сте открили и донесли вчера и днес
Злати, Снинова, Линка
Туба днес е споделила прекрасна снимка с момиченце, което предполагам, че е на една от нейните приятелки, която вече е колажирана 

Качила е в ИГ си кратко клипче от пътуване с колата си и как шофьорката в съседната кола я поздравява И мисля, че това е в Истанбул Hands V

Тази вечер е споделила няколко неща в ИГ сторито си    
Първо тази снимка   

Надписала я е:
@ebrukiziltan @gurirem @osmanaztopal2424 @mukadderozal @ayseguili.sahinn @mahmutterzi
Мне очень повезло, что вы были со мной в этом путешествии.. Я благодарю вас всех от всего сердца.. И я счастлива, если смогла добавить улыбку в ваше путешествие.. Я ЛЮБЛЮ.. #ОливковоеДерево Свою команду подготовки, которая была свидетелем и сопровождала меня в каждый момент..❣

Благодаря на руските дружки от ВК за превода Flowers Hibiscus
Изглежда е била на среща с част от екипа на ДА - гримьори, стилисти и т.н

След това е сложила тези снимки, от които си личи, че я подготвят за някакво събитие    

Това е коафьор, който е от екипа на ДА

ebrukiziltan е гримьорка от екипа на ДА
И двамата ги е споменала в общата снимка с наздравиците

После е качила и това клипче, на което ясно се вижда табелка с името на Туба Hands V

И накрая е качила тази прекрасна снимка   Предполагам, че е направена след като са я приготвили изцяло    

И се оказва, че присъства на събитие на Begum Khan. И бижутата, които носи са нейни   Какво по-добро рекламно лице от Туба да показва нейните бижута    

В ТТ се появи кратко видео от събитието с Туба  
https://twitter.com/i/status/1710777630989963356

Линка съгласна съм с теб, че Туба няма как да участва във филм на Ферзан Йозпетек при такова ампло на главните герои Hands V

Лека и спокойна нощ!

# 172
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко,което сте споделили вчера в темата! Two Hearts Туба е присъствала на вечерята на своята приятелка @begumkhan в Истанбул, на която е имало важни личности и от чужбина...

табелката...

надпис:себе си...

Приятна слънчева неделя!

# 173
Здравейте дами и благодаря за всичко споделено. Туба не ни остава да скучаем.
Вчера е благодарила на всички от екипа на ДА, които по някакъв начин допринасят за осъществяването на снимките.
Била е на вечер организирана от Бегюм Кхан.
Мари Клер:
Tuba Büyüküstün беше най-красивото момиче на вечерта на представянето на Guerlain x Begüm Khan, проведено в Истанбул след Париж!

Дали пък няма да имаме нещо в списанието?

В някакво сутрешно предаване са отбелязали участието и на седмицата на модата

Много рано сутринта ни е сложила друга снимка.
Къде бяхме?

Хубава вечер!

# 174
Здравейте!
Вие сте сложили новините - за мен останаха колажите и снимките...

Тази дама в бялото в средата е Бегюм, нали?
Тук е с Туба на минало представяне

Хубава вечер!

# 175
Добро утро,момичета!

Туба и Бегюм Кхан на представянето на #Guerlain #BegümKhan #TubaBüyüküstün

от Париж

Приятен ден и успешна седмица!

# 176
Здравейте момичета,
Ново споделени снимки от сета на ДА с фенове

За сега ново няма.
Приятна вечер

# 177
Здравейте!
Прочетох в ТТ, но не видях в ИГ на Туба.

Започнах да затварям очи, за да слушам внимателно, когато научих, че слепите чуват по-добре от нас. И след тези дни държах очите си затворени, докато минавах през всички тъмни коридори на живота си. За да чувате по-добре, да усетите мириса по-добре...
Киняс и Кайра
Хакан Гюндай

Хареса ми.
А сега малко народно творчество.

Новини не съм търсила.
Попаднах на една мисъл на великата Раневска...
Скрит текст:
Нали все говорим, че на Туба ѝ завиждат. Ами така си е...
За разлика от съжалението, което хората дават безплатно, завистта трябва да си я заслужиш! Joy
Е, велика е! Hands Clap

Хубава вечер!

# 178
Добро утро,момичета!

"Едно от най-ценните умения, е умението да виждаш
красотата на живота, зад сивотата на деня."

Туба е добавила в инстасторито...
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456245967%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

Желая ви щастлив ден!

# 179
Здравейте!
Туба веднага се е прибрала в Париж. Съди се по това

и френската песен  - на Серж Гинзбърг, явно много го харесва.
mrmprofe
Туба използва красива песен на Serge Gainsbourg в своята история 😍 Знам, че той харесва Gainsbourg, вече го споменах преди много време. Добавям текста и превода на избраната от Туба част. Песен за разбито сърце, за сбогом, но за сигурност във взетото решение
#TubaBüyüküstün ❤️

Не е от езиците, които разбирам, но колкото - толкова...
А тази сутрин ни е зарадвала с малко муцки.

И народно творчество

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт