Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 257

• 40 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
И от мен същите муцунки за лека нощ.

# 181
Добро утро,момичета!

от снощи
Туба добави репост от Мурат Боз към своята инстастория #TubaBüyüküstün

https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456245970%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

Желая ви приятен ден!

# 182
Здравейте,
Освен това което Злати е донесла друго почти няма.
Това си го знаем

А а Алан Сомърс е оставил коментар
Уникална и несравнима моя турска актриса.✨❤️

Хубава вечер.

# 183
Добро утро,момичета!

Днес един от партньорите на Туба има РД!
Да е честит Енгин Акюрек! С пожелание за здраве,щастие и късмет!
Да продължава да радва феновете си с нови роли и творчески успехи!

Приятен ден ви желая!

# 184
Здравейте,
И Туба и вие се изгубихте. Не че има нещо ново.

Хубава вечер.

# 185
Здравете!
Новини няма, но някои колеги и приятели на Туба имат РД и да ги поздравим.

ЧРД на Енгин! Да е жив и здрав! Много творчески успехи!

ЧРД на Инан! Да е жив и здрав! Много успехи на попрището, което е избрал!
Толкова млад, а толкова влиятелен в света на модата. Има подход, явно...

А Туба ни липсва...
Най-вече ни липсва ДА.
Затова пък намерих една интересна статия за Айвалък и  остров Джунда
https://eva.bg/article/44972-Po-sledite-na-zekhtina-dyavola-kotk … ite-zalezi?page=1

Хубава вечер!

# 186
Здравейте момичета по нощна доба!

Тези дни за съжаление бях доста ангажирана служебно и извън нея, така че не можах да се включвам в темата Sad Но вие сте били на линия и сте отразили всичко, което Туба е споделяла в ИГ си, както и снимки и информция  от нета , за което ви Благодаря!
Злати, Снинова, Линка

Преди няколко дни Туба беше препубликувала видео споделено от Мурат Боз в ИГ му. Вие бяхте сложили линкове за гледане във ВК. Направих 2 гифчета от него  

Днес е РД на един от любимите ни партньори - Енгин Акюрек  
Пожелавам му да е здрав и да има творческо дълголетие, да е много щастлив и да срещне любовта на живота си! Flowers Hibiscus

Оказва се, че днес е имал РД  още един човек от обкъжението на Туба през последните 2 години- Инан Киндермир   Да е здрав и да продължава да е около момичето ни и занапред! Hands Plus1

Тази вечер бях на едно чудесно музикално пътешествие до Ирландия (стара моя любов)☘️, но в НДК. Това се случи благодарение на прекрасните изпълнители от Rhytm of the Dance - The National Dance Company of Ireland. Това е нещо като нашата Национална опера. Освен танцьори, в представлението участваха и музиканти и певец.
https://youtu.be/wExS1amgrNY
Слагам линк, ако искате да видите сборен клип на изпълненията им
И информация за трупата Hands V
https://www.rhythmofthedance.com/#band-section

Срещнеш ли жена, която умее да се грижи за себе си, не я изпускай! Това е жената, която няма да очаква да правиш всичко вместо нея. Жената, която няма да търси в теб спасител, а партньор.

Не изпускай жената, която се чувства добре в кожата си. Жената, която не търси одобрението в очите на мъжете и завистта в очите на жената. Жената, която оценява сама себе си.

Не изпускай жената, която умее да е независима. Жената, която притежава собствена позиция и не се опитва да се хареса на всички. Жената, която гордо заявява себе си.
Не изпускай жената, която не е фокусирана единствено и само върху себе си. Жената, която умее да се грижи за другите, да усеща другите, да мисли за другите. Жената, която притежава голямо сърце и нежна душа.

Не изпускай жената, която не обича драмите. Жената, която не търси конфликтите. Жената, която не се бори да наложи на всяка цена мнението си, защото знае, че понякога да отстъпиш значи всъщност да спечелиш.

Не изпускай жената, която те кара да ставаш все по-добър. Жената, която те провокира да се променяш. Жената, която отваря сетивата ти и променя мирогледа ти.

Не изпускай жената, която не признава границите. Жената, която се опитва да надскочи себе си. Жената, която никога не спира да се развива.

Не изпускай жената, която не се плаши да разкрие чувствата си. Жената, която не се страхува да отвори сърцето си. Жената, която не бяга от интимността.

Не изпускай жената, която те кара да се чувстваш щастлив. Обичан. Жив.
Rolling Eyes
Защото да изпуснеш такава жена значи да изпуснеш любовта...

Лека и спокойна нощ!

ПП. Линка появила си се докато си пиша поста. Може би се повтаряме за някои неща. Rolling Eyes Интересно, не ми се беше появила информация за поста ти,  когато седнах да  пиша

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 02:30 от kanti

# 187
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко,което сте донесли в темата вчера! Липсва всяка от вас,когато отсъства! Revolving Hearts

Хубав ден,независимо от датата и деня!

# 188
Здравейте

Мили дами Благодаря ви за многото и интересни неща, които сте споделяли.

"Цялата мъдрост на човечеството се побира
                               в две думи -
                                търпение и надежда."

Момичета
Скрит текст:
Ходихме на екскурзия Белград -Загреб  Плитвичките езера- Дубровник Много път ,но виждаш много неща,доволна съм,особено Хърватия, попадаш в друг свят.Чакам да ми прехвърлят снимките от телефона на компютъра,по малко ще ви разказвам за най силните неща ,които са ме впечетлили.Качвам ви две снимки
Това е хотела в полуястров Неум ,който е на територията на Босна и Херцоговина,всичко е много добре изпипано
  Плитвичките езера и водопади красота и тишина.

Дойдоха ми гости,утре ще продължа.Лека вечер

# 189
Здравейте момичета и добре наминали. Благодаря за споделеното.
Вичи добре завърнала се. Плитвичките езера са чудно място. На мен много ми хареса също.
Туба към момента не  ни е зарадвала с нищо. Ще чакаме.

Имайте хубава вечер.

# 190
Здравейте!

Злати, наистина липсата и на един човек се отразява на темата, но писането тук трябва да бъде удоволствие, а не задължение.
За съжаление сме малко хора.
Но дамските теми са така, мъжете са по-привлекателни, разбираемо е, в РС пишат почти само жени.
Всъщност не знам, не чета други теми, може пък да греша...

Още по-трудно е, като няма нов материал и трябва да въртим колажи и стари снимки.
Но каквото - такова...

Чета, че арабските фенове притискат Туба да вземе страна в конфликта  Израел - Палестина...
Но как да си на страната на някого, когато войната е  смърт за мирните граждани и децата и от двете страни. Ужасно е!
Нека има мир! Hands Pray
В този дух си харесах нещо от руските форуми...
Скрит текст:

Струва ми се, че мога да работя в ООН. Постоянно съм възмутен и загрижен и също така нищо не правя по въпроса... Stuck Out Tongue Winking Eye

Вичи, много благодаря, че ще ни разкажеш и покажеш къде си ходила и какво си видяла. Прекрасен е светът и Балканският полуостров на първо място! Blush
Само да те питам - има ли много ходене? То на всяка ексурзия има, но ако е твърде много, аз се страхувам. Иначе бих отишла на такава близка дестинация и за кратко време. Надявам се напролет да го направя.

Хубава вечер!

# 191
Добро утро,момичета!

Виждаш, че е есен, но искаш да е лято.Днес окончателно се сбогуваме с него.
 Петковден е и се смята,че с този ден се слага край на лятото и започват
  зимните празници! Да си пожелаем да сме здрави, а лято пак ще има.

Скрит текст:

Българската православна църква почита днес света Петка Българска - Петковден.

Преподобна Петка е родена в град Епиват на Мраморно море през XI век. Води благочестив живот, а след смъртта й нейните мощи, които притежават целителна сила, се превръщат в символ на борбата за съхраняване на християнската култура от ислямската асимилация.

Цар Иван Асен IІ ги пренася в Търново, където се пазят до превземането на града от турците. След дълги странствания мощите намират покой в румънския град Яш, където се намират и досега.

Вичи Hug,добре завърна се!Благодаря за снимките и разказа за местата, които си посетила и видяла.Не съм била в този район.Само съм минавала през Белград на път за Унгария много отдавна!

Снинова Hug...Линка Hug,благодаря ви за споделеното....

Излизат още снимки и видеа от седмицата на модата...Снинова е пуснала 2-те снимки...
видеоклип от шоуто @maisonvalentinoSS 2024 на Седмицата на модата в Париж..
Тук Туба с Инан минават през тълпата за да се качат в колата...
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245974%2Fdff6f6b2 … pl_wall_-63875573

Желая ви щастлива събота!

# 192
Здравейте момичета и благодаря за споделените неща.
Тъй като Туба нищо не е споделила към момента, слагам две други новини. Видяха ми се любопитни.
Турският артист, който спечели награда Еми преди време Халук Билгинер в сериала Личност ще снима с Анджелина Джоли филм за Мария Калас. Той ще е в ролята на милиардера Онасис.
Ще се разказва за последните дни от живота на примата.
След известна пауза тази година има номинирано турско дизи за наградите Еми - Yargi.

Хубав остатък от деня.

# 193
Здравейте!
Хубаво е като има проект, винаги можеш да обсъдиш някой...
Но на мен не ми се иска Туба да снима поредния турски сериал,  понеже ще ми се иска да я гледам. Тези дни гледах няколко трейлъра на актуални проекти  - ами не е моето!  Имам чувството че всички преиграват, кривят се и преекспонират. Знам, че е типично за турските актьори, но е неприятно.
Май повечето хора гледат сериалите по навик и понеже ги дават в определено време, а не защото им харесва!
Ето пример
https://redlink.bg/novini/sedmica-39-%E2%80%93-kasniyat-turski-s … h5uaEub_YZTSEzmB8
Седмица 39 – късният турски сериал
...Голямата новина на седмицата е сериозната промяна в програмната схема, която прави бТВ, премествайки турския сериал от най-гледаното време след новините в по-късен вечерен час. Това веднага сваля чувствително рейтинга на сериала и макар той да остава в класацията с топ предавания, слиза чак на 12-то място след много дълъг период – не месеци, а години, в които неизменно стоеше в челната тройка или петица...
Това е то голямото харесване. Joy

Снинова, при толкова тръбене на ляво и на дясно, че са надминали по износ на сериали всички страни с изключение на САЩ, турците имат изключително малко номинации и награди на най-престижния световен форум на сериали. Вярно, ИЕМИ не е ЕМИ за англоезични сериали, но все пак е единствения толкова престижен форум за сериали в света. За толкова години от номинацията на Туба няма турска актриса номинирана, има 3 актьора, като Халюк спечели приза. За съжаление, в ТТ обясниха, че на ИЕМИ обикновено връчват на доайена в номинациите, така, че не е странно.  И един сериал има с ЕМИ - гледах 2 епизода, там пък какво преиграване пада... нямам думи... Ама щом журито е решило, може пък сюжета да им е харесал.
 А този, който сега е номиниран, предполагам, че е добър, Сема явно умее да заплита криминални сюжети и успешно и интересно да ги разплита - знам от КРА, там сравнително добре се оправяха в лабиринта от истории и имаха няколко много добри попадения, което прави и сериала интересен и вълнуващ. Та може да се очаква и тук добро развитие. Общо взето номинациите на ЕМИ са наистина най-доброто от сериалите, които прави Ай Япим, май само те представят проектите си там. Вероятно се плаща, не че не се връщат парите  после, като се купуват сериалите, ама те и така се купуват, ако в тях участва Туба. Joy
Що се отнася до партнирането на Халюк с Джулия Р., ами дано се получи добър филм. Предполагам, че са търсили харизматичен и красив актьор на средна възраст с балканско излъчване, не знам дали Халюк отговаря, явно да. Другите, които знам на неговата възраст, не са красавци...
И българските актьори имат звездни партньори в САЩ
Самуел Финци при големите звезди, партнира с Антъни Хопкинс и Хелена Бонъм Картър
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/15493559
Българският актьор влиза в ролята на равина на Прага в “Един живот”, докато у нас върви сериалът с негово участие “Къщата на обещанията”...

Дано Туба скоро излезе от сенките и да ни зарадва с нещо.
Хубава вечер!

# 194
Добро утро,момичета!

"Не знаем какво ще бъде утре; работата ни е да бъдем щастливи днес."

Благодаря ви за споделеното от вчера! HugАз нали чета във ВК,не по темите във форума разбрах за филма, в който ще играе Халюк Б.!Гледала съм го в сериали.Радвам се и за номинацията на ''Yargi''/''Присъда'',тъй като го гледам.Направо на нокти ни изправя Сема Е.,а и гл.актьори Пънар Дениз и Каан Урганджъоулу играят страхотно ролите си.

Желая ви приятна и топла неделя!

Общи условия

Активация на акаунт