Искам да кажа...(210) през Септември 2023

• 39 471
  • 687
  •   1
Отговори
# 435
  • На брега на реката
Тит, тъмнокоса съм около 5-ца естествен цвят, просто мин.година я направих на ниво 7 и все още имам оттенъци.

Лин, на къде ще фърчите?

Ени, ще свикне милото човече,  но явно е по-сензитивна и преживява и се притеснява и ще трябва време!

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 18:19 от Бубoлина

# 436
  • Canada
Ени, дайте си време за адаптация 🤗

Лина отива в Ирландия при брат си 😁

Тит, позволявам си овчи млечни продукти. Правилните въглехидрати, в умерени количества и след фибри и протеин не са демон. С годините установих, че липсата на въглехидрати ми действа зле и предизвиква силен възпалителен отговор в тялото.

Мари, с минимално количество мед и като десерт, не предястие 😉

# 437
  • На брега на реката
Благодаря,  Фонсче!

Лин, весело да си изкарате!

# 438
  • някъде ... тук ...
Линче, ще минете Simple Smile весело изкарване!

И ние повисяхме и чакахме докато отворят касата за ферито от Кефалония за Лефкада. Не купих/резервирах билети предварително, че всеки път различно ни броят кемпи-буса. На идване беше ван, сега - кола. За норм. кемпер или бус цената е доста отгоре.
Качихме се, де Simple Smile
От понеделник намалиха курсовете, а хора и коли - бол.
Нещо не го усетих като мой тоя остров. Много туристик, много англичани, много рентакар въшки, каращи по средата на пътя и т.н.

# 439
Ени, винаги докато децата ми бяха малки съм слагала в чантата им вода, сухи и мокри кърпички, пакетче солети и някакво сладко хапване- суха паста/ вафла. Така, ако времето е лошо и не иска да излиза знае, че в чантата има нещо за хапване. Отделно закуската у дома до 7-8 клас беше задължителна. Пак е минимална, но поне знам, че ако първите часове имат физическо няма да играе на празен стомах.
Лина, чакаме снимки! Весело да ви е!

# 440
  • Бургас
Лин, лек полет и весело да ви е! Аз що мислех, че по-късно тръгвате, хем говорихме онзи ден.

Лято, решението за директорката е взето еднолично от тройката, никой не си е направил труда да пита останалите родители. Отделно мантрата "от уважение" ми е втръснала. Ми аз уважавам примерно медицинската сестра, която следи за болни деца и ги връща, дай значи и за нея с общата каса да се разполагаме.

Вики сутрин не мога да я накарам да яде, но задължително приготвям кутийка за голямото междучасие. Аз като ученичка сутрин не излизах от къщи, без да съм яла, закуската беше закон.

Цяла сутрин на педал, готвих, прах, изчистих едно хубаво, че да имат мегдан 10 дни да цапат и вече пътувам за Варна, от там с кола и утре по това време, живот и здраве, ще сме в Италия.

Бубе, чакам с нетърпение снимките от Севиля.

# 441
  • Бургас
Добро утро от мен!
Сега се събуждам 😔..от снощи съм с повръщане и разтройство,имах ужасна нощ 😔 Боли ме цялото тяло. Но май отминаха кофтите неразположения.

Бубе,много си хубава! Дори и на снимката си личи,че си душа- човек!❤️
Лек път на пътуващите!
Не бих дала 100кинта в детската градина.
Чакам баткото да се обади,как е минала превръзката 🤔
Не ми се става от леглото 😔

# 442
  • София
Прекрасно да си изкарате всики пътешественици!
Карзче, хубавото е, че бързо минава този вирус. Hug
Ени, дано днес се похвалиш с изядената храна.
Ели, аз все съм си мислила, че Кефалония е подобен на Закинтос и ми е изглеждал интересен остров.

# 443
Карз, бързо да се оправяш.

# 444
  • някъде ... тук ...
Роди, не съм била на Закинтос.
Кефалония е по-голяма, мисля, и различна в различните си части. Има интересни плажове, но и много от тях - пренаселени и чадъросани. Намерихме си и спокойни, естествено с по-труден достъп Simple Smile
А е след средата на септември.
Не очаквах толкова хора.
А и на Лефкада е пълно - на обяд кръчмите във Василики бяха пълни. В момента на известния плаж Порто Кацики си има хора, но е нормално. Тук обаче преобладават балканците, а и не е точно остров Лефкада Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 15:52 от ЕлиТ

# 445
  • София
Ели, за мен компанията е най-важна. Така, че Enjoy! Kissing Face

# 446
Разшетарки такива:)
Дано знаете думата и разберете шегата. Радвам ви се на снимките и пътуванията, аз  понеже често пътувам служебно, като почивам искам да е наблизо, че всичко останало ме натоварва, вместо да релаксирам.
Ени, нека минат 1-2 седмици и ако не прояде, говори с госпожата, че да я подканя. Нея ще я чуе със сигурност.
Бубето не ми е в графа баба на мен, ако и да има внучета.
Фонс, сподели моля за правилния ред и количествата от твоя опит. Може и на лични, когато имаш време. Аз също не мога без въглехидрати, а и не съм сигурна че за дългосрочно хранене е добро решение.
Оздравявай Карз!

# 447
Привет, Кефалония ни е в плана за другото лято.Днес пристигнахме на Халкидики за едно късно моренце.Времето е много хубаво, сега следобяд плажът е празен, идилия.Не че ми липсват тълпите.И аз чакам снимки от Бубето, обожавам Испания.До скоро, момичета!🌞🌷💓🥰

# 448
  • Бургас
На летището в Бургас беше пълно с ирландски туристи,които се прибираха от Сл.бряг. Доживотна фенка съм на ирландските баби, които пиеха вино в 12 часа, без да им дреме от нищо и никои.
Тука е леко хладно и валеше.От самолета

Дъблин от птичи поглед

# 449
Лина, ще чакаме още снимки!
Първият камембер със смокини, мед и бадеми вече е в историята. Ще се повтори със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт