Искам да кажа...(210) през Септември 2023

• 39 471
  • 687
  •   1
Отговори
# 420
Бубе, Севиля ми е мечта, чакам снимки.  Ти си супер.

# 421
Бубее, и аз за сефте те виждам. Личи си дори от снимката каква си добричка и готина. 😍🥰❤ Давай още снимки.
Боби, взех вече, само карта утре ще купя.
Легнали сме. 🤪😆 Още в 19 беше задремала ученичката. Уморена е. Притеснява ме, че днес не е яла нищо. Нито от кутията, нито от стола. Цял ден нито вода, нито храна. 😳😓 Водихме преговори за утре. Да видим.

# 422
  • на Мелмак
Много емоции, Ени, после ще ядат Wink
Около новото училище на малкия, 100 неща, днес се е отчел в КФС.

# 423
  • Germany
Прекрасни снимки,  Бубе! А ти си толкова млада и свежа!
Ени, дано се отпусне Синеочка и почне да хапва и пийва в училище.
Селесте, с право си ги скастрила ентусиастките.  Как 100лв за подаръци?!? Тук е забранено подарък към учител да е повече от 20 Евро и това е от целият клас.

# 424
  • София
Бубе, изглеждаш много добре.
selleste, аман от натегачи!
ени, храненето при учениците е "тъмна Индия", не се притеснявай.
Дъщерята пише домашно по математика, категорично отказвам да й помагам в този часови диапазон. Не се разбира от дума и отново започва да пише след 22 часа. От пети клас водим тези разправии.

# 425
  • Бургас
А, Мони, не са само за подаръци, но те са основно перо.

Ени, тя сега още е в еуфория, няма изградени навици, в междучасията кой знае как се щурат фъстъците кое по-напред да свършат.

# 426
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Ени, и Митето е злояд, капризен....
Ще яде.... Вчера обядат е бил огретен, Митето е обядвал хляб и ябълка (десерта).
Но в понеделник опитал кюфте със сос (голямо кюфте със супа) и било много вкусно (беше пропуснал закуската 🤪)
Само още два дни.... и е дългия уикенд....
Тази нощ спах спокойно, само едно ставане...
Друго е като ММ е тук.
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 06:40 от * Боби *

# 427
  • София
Добро утро!
Буб, прелестни снимки! Дано всяка баба да може да изглежда като теб! Чакаме новата порция. Heart Eyes
Смокини със сирене на мен ми е много любима комбинация.
Моя часовник показва 5:20ч сън тази нощ. Ама кой да стои до късно пак да гледа мачове и бърбори по никое време. Sunglasses
Ени, ще си прояде синеочка. Всичко е ново и различни за нея. Трябва си време. Hug
Моята голямата и сега може да изкара цял ден без да е яла нищо и все й обяснявам, че не е добре така. Откакто почна да ходи на фитнес, взе да се позамисля малко повече и върху храненето уж.
Прекрасен ден на всички!

# 428
Тази нощ спах спокойно, само едно ставане...
Друго е като ММ е тук.
О, потвърждавам  и аз.
Бъни, момчето миналата година се офлянкваше по цял ден и почваше да учи след вечеря. Идеше ми да го ошамаря. Не за друго, а защото ми беше писнало да му се ядосвам. Не те успокоявам, просто да си знаеш, че не си сама в битката си.
Как правите смокините запечени? Фонсе, основно теб питам как да са по- режимни, но и вкусни.
Хубав ден, момичета!
Али, нямам търение за твоята отпуска. Simple Smile

# 429
Бъни, голямата е така. Активна е през нощта, през деня спи във всеки удобен момент.
Минала съм през всичко, разговори, молби, крясъци, дори невролог. Накрая се примирих. Това е.

Нашата разходка май ще е дъжновна. Ми, каквото, такова. Взела съм дъждобрани.
Днес и утре. Наближава 😁

Хубав ден ☀️

# 430
  • на Мелмак
Добро утро, момичета,
Мисля, че се наспах Simple Smile
2 дни, Але Yum
Селесте, да те успокоя - ще се ядосваш до гимназията Grinning после, няма и да разбереш за подарък. Там други разходи има Simple Smile
Моите са учили до късно, или са ставали в 5 сутринта, за да го правят, ама изВъобще не съм се ядосвала. Пазя си нервите.
Бубето е много готина, не само на снимки Wink
Вчера подготвих кайма за кюфтета, днес ще бъдат, че трябваше да отида по-рано на работа, не стигнах до тях. Мисля да се престраша да направя телешки стек. След сполучливия ми джолан. Трябва да го преборя това телешко. Sunglasses

# 431
Добро утро.
Момичета, знам за емоциите и стреса в началото, но цял ден нищо не беше яла дребната. Няма как да съм спокойна. Днес станах в 6 да й правя баничка на ЕФ, че много я обича. Сложихме и Орео, солетки, дано поне нещичко да хапне. Всеки ден е една идея по-добре сутрин. Ще свикне скоро, надявам се. 😊

# 432
Добро утро.
Селесте, аз ако съм спирам да давам пари. миналата година, нарочно бях в училищното настоятелство, за да спра пилеенето на пари за глупости. Мисля, че се справих...искания от рода на училището " ами трябва ни украса", ами бръкнете в джоба си и я платете, все пак плащаме 10+ К за година.
Бубе, много си свежа. все си мислех, че си тъмнокоса.
Камамбер обичам със сладко от люти чушки, но сега сладко и сирене не трябва да ям. Фонсе, мисля, че и при теб е такова положението.

# 433
на директорката сме купували подаръци досега, не само на госпожите, " от уважение" .
Че при нас си беше традиция. На всички празници купувахме и на директорката.
Добро утро!
Вчера подписах образеца на градината, един дерт по-малко.

# 434
  • Бургас
Чакам на една дълга опашка аз, но си заслужава. Чек ин Wink за самолета. Отваря след половин час,ние сме 13838 поред. Аз мислих,че майка ми  е нетърпелива

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 11:00 от lina_bs

Общи условия

Активация на акаунт