Искам да кажа...(210) през Септември 2023

• 39 469
  • 687
  •   1
Отговори
# 450
  • Canada
Мари, мн вкусно, нали 😁

Тути, така както сме си свикнали българите по традиция е екстра - салата, протеин, въглехидрати / десерт. Салатата е хубаво да е приблизително колкото количеството на въглехидратите. Сладко като снакс не е добър избор. Лъжица оцет в чаша вода в рамките на 20 мин преди или след хранене също сваля пика на глюкозата. Както и разходка след.

Карзче, оправяй се!

Имаме нови съселяни, израелци. Мн интернационално ни става селото 😁

# 451
  • някъде ... тук ...
Линче, към то 10 сутринта англоговорящите на заведенията във Фискардо пиеха коняк или уиски. Поне на това биеше, а и чашите бяха за конвк. Не знам от кой край великобритански са били.

Фонс, като те чета, не трябва да си сменям начина на хранене. Десерта обикновено го пропускам, но въглехидратът е дестилиран и приет заедно с много салата Simple Smile

Савина, красива е Кефалония. Имаче, зависи какво търсите. Ние не щем пясък, чадъри и народ, какъвто и да е по националност.

Пак щях да забравя, Бубето е само баба на внуците, иначе не я възприемам за никаква баба! Имаме познати, които изкачват 5-6-хилядници и са баба и дядо на внуците си. Бубе, продължавайте все така!

# 452
Днес е яла маймунката. 😆 И като се прибра хапна доволно. Дано е минал най-стресовия период. Извинявам се, че ви мрънках, ама си ми беше дерт. 😅
Много красиви снимки пак! Забавлявайте се. 💙

# 453
Ени, няма страшно, според мен не от стрес - от емоциите е било 😊

Мари, фотна ли камембера. Аз сега само на снимка мога да го гледам 😁
Като се върна от екскурзията съм на контролен, ама май бадева ми минава лечението. Не ми минават обривите, но поне не излизат нови.

Фонс, добре е разнообразие да има 🙂

Отивам да правя салата, че окъсняхме.

# 454
  • На брега на реката
Ей ме на! Опитах и по-рано, но беше слаб нета.
Скрит текст:

И една разходка с корабен по реката

Това е за днес.  Утре и други ден плаж и в събота Гранада.

# 455
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Лято, браво за заверения образец!
Карз, дано си по-добре!
Прекракни снимки!
На вино съм....
Митето учи наизуст "Де е България!".
Той е от поколението но ДО в детската градина, отделно за тържествата имаше по 1-2 реда, и то не стихчета (мерена реч)...
Откакто е роден май не съм викала толкова...
А той се стараеше, четеше, опитваше.....
Ми знае го, ако му подавам....
А е едва 3 ден....
Вчера беше похвален - само той е знаел "умаляемо", "умалител", "разлика".....
На вино съм....
Наздраве!

# 456
  • гр.София
Добро утро ☕
Бубе, видях те, излъчването ти е на прекрасен човек, но друго не съм и очаквала 🥰
Много хубави снимки 🤗
Тия вируси край нямат!
Днес ще търся смокини 😁 синьо сирене имам, вчера бях на вино, грозде и сирене 🥂
Ходих на октобърфест, харесва ми много, страхотна атмосфера 🍻
Много бира и бретцели 😁
Хубав ден момичета 🤗

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 05:58 от desivalko_

# 457
Добро утро.
Бубе, разкош. Почивай си днес и утре.
Аз от доста време не се бях разкрасявала по нощите, но си събудих в 5 и реших да се възползвам.
Ени, много емоции е имала малката, затова храненето е останало на заден план.
Хубав ден.

# 458
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Последен работен ден за тази седмица.
Да мине безпроблемно...
Имам нужда от почивка.
Хубав ден!

# 459
  • София
Добро утро и честит последен работен ден за седмицата!
Деси, благодаря, че сподели прекрасната атмосфера. Аз с голям кеф бих отишла там. Нищо, че не пия бира. Blush
Ние днес чакаме и последната дограма за верандата да пристигне и да я монтират. После спокойно можем да посрещаме гости вечер и там.

# 460
Добро утро.
А на мен ми е последен почивен ден. Тюх... Искам пак да изляза отпуска. Още го умувам.
Румка, не, не снимах. Обаче беше много, много вкусно. Следващия път ще гледам да имам орехи под ръка. Ядеш и ривеш е положението. Извинявам се, но не съм разбрала, че си се опъпчила алергично. Каква е диагнозата?
Боби, от опит казвам, че ученето на стихотворение е най- ползотворно да стане в няколко поредни дни. Т.е. не да се чака последния ден и тогава да се хъ-ка и мъ-ка. С всеки следващ ден затвърждаването става все по- успешно.
Деси, признай си колко бретцела изяде!
Буб, как е ТМ с крака?
Ние с ММ като ЕлиТ също си имаме усамотен плаж и там се разполагаме. Дори не си махаме чадъра, ако ще се прибираме към хотела.
Хубав ден от мен. О, щях да забравя, но ще ви се оплача. Вчера правих апетитка. ММ с 2 вида затварачки за буркани не успя да затвори бурканите. После прехвърляхме в такива с винт и пак нови капачки превъртваха. Доста време се бави с тази дейност. Моля ви, дайте ми "хак", с който това да става бързо, лесно и качествено, че ме чакат кисели краставички за направа.
Али, броиш ли още?

# 461
Добро утро!

Маре, ден последен 😁

От утре и аз със снимки. Вероятно на някой диван от Одрин,  ма се пак 😆 Трябва да минем да видим до къде са с проекта на кухнята и да видим дали и другите мебели ще вземаме от там. После забрашваме към Айвълък за нощувка и в събота,  живот и здраве,  Фетие. 

Днес, по стара офисна  традиция, вероятно ще ми се отели волът, ама нищо.

Спокоен ден, банда!

# 462
  • Бургас
Добро утро!.
Благодаря ви, момичета,днес съм по добре. Явно нещо моментно е било. Обаче кръста ме боли зверски! Имам един крем за говеда,ще се омажа с него.
Разкошни снимки, момичета!

# 463
  • на Мелмак
Добро утро,

Бубе, Деси, чудни снимки!

Приятни почивки, момичета и снимки, снимки да качвате!

Съни, никога не е късно /рано за красота ни Wink

Моят, малкия лесно ги учеше стихотворенията. Смеехме му, че срича, забравя, а като преспи, на сутринта е на 6 Simple Smile

ММ ми е спретнал една обиколка днес - София - Банско - Пловдив - София. Аз мисля да вмъкна едно Карлово за късен обяд Grinning Ще събираме компютри, ще носим стока, подготвяме новите обекти.
На една ръка съм от резервация на билети за Октобър феста на Деси. Но много работа ме чака.
Прекрасен последен ден ви желая!

# 464
  • Germany
Добро утро!
Мръчкаво е днес при нас. Тъкмо се прибирахме с кучето и закапа. Ще мия на обяд кално куче..
Карз, на мен Диклак много ми помогна. Има вероятност да е от вирус, защото и мъжа ми се схвана и наш приятел каза, че предната седмица от нищото го схванал кръста и във форума няколко човека се оплакаха.
Деси, аз не обичам бира и Октоберфеста не ме влече, но с удоволствие бих дошла да видя Коледният ви пазар.
Спокоен последен работен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт