Искам да кажа...(210) през Септември 2023

• 39 158
  • 687
  •   1
Отговори
# 465
  • На брега на реката
Добро утро!

При нас още не е съмнало, много ми е странно. Ако си бяхме в Бг, вече да сме тръгнали към плажа,  а тука почти тъмно.

Мари, добре е ММ. Пази се да не вдига тежко и прави упражнения. Възстановява се, но още има леко изтръпване , бавно става.
Хората ни гледат странно, особено на летището. Аз се наемам, вдигам куфарите, слагам/взимам от лентата, а ММ стои до мен, като принц. Joy

Деско, чудни снимки! Обожавам бира, но не мога да пия вече. Хем ми влияе на ИР, хем гърлото не ми позволява, а е любимото ми питие.

Али, ще мине и днес и после ще се радвам на твоите снимки.

Ети, приятно обикаляне!

Руми, Карзче, да се опавяте!

Фонсе, изтървах ли рецептата за смокини със сиренце?

# 466
  • Бургас
Октоберфеста на Деси,ме бодна право в сърцето! Не съм била,но много искам да го посетя.
А за Коледния базар в Мюнхен - разкош! Бях в приказка! Това преди 16 години работа.

Мацотя се с каквото намеря у дома,но продължава да боли.

# 467
Хората ни гледат странно, особено на летището. Аз се наемам, вдигам куфарите, слагам/взимам от лентата, а ММ стои до мен, като принц. Joy
Фонсе, изтървах ли рецептата за смокини със сиренце?
О, имах подобна случка. Прибираме се за обяд с ММ от плажа и в последния момент той решава да остави чадъра на плажа. Съответно върви празен, а аз съм с плажаната чанта. Срещат ни двама колоездачи, та като се осаферих му връчих чантата на ММ, че да не си мислят другите мъже, че у дома аз изпълнявам мъжките функции.

Моята рецепта за смокините- разполовени на хартия за печене, ръснати с малко мед и нахвърляни сурови ядки. Запича се, докато усетиш лек карамелен аромат, после добавих в средата камембера(може и него да поръсиш с мед) и допекох до неговото разтопяване. В някои рецепти върху парче смокиня се добавя парче сирене (примерно синьо сирене), полива са с мед и се запича.
Карз, сложи един ластичен колан или се омотай с няколко пласта опаковъчно фолио. Ще ти бъде по- лесно движението.
Ети, успех в новите начинания. И най- вече са случите на персонал.

# 468
  • Бургас
Тука е като "Убийства в Мидсъмър",хора. Като сериал на Холмарк. Еднофамилни къщи, коне, зеленина. Не мога да изкарам дълго аз в тази идилична обстановка. Няма и какво да ям Simple Smile нищо от тая кухня не ми харесва. Карам на сандвичи и дюнери Simple Smile Майка е по-смела и яде от всичко.
На улицата има дефибрилатор.И ирландска музика. Иначе са много мили ирландците.
Скрит текст:

# 469
  • Бургас
Чао, рагаце! Добрахме се до Италия и понеже подранихме доста за хотела, овършахме близкия аутлет. Дойдохме с дъжд, дано не е такова постоянно, макар че следващите два дни във Флоренция се очертават гръмотевични.

Ети, успех с новите обекти! С персонала да се харесате от първия път!

Имам една лятна рокля, която ММ каза да не обличам, когато пазаруваме двамата, защото съм приличала с нея на бременна и трябвало той да носи всички торби, че да не го гледат хората накриво.

Ммм, тези сирена със смокини много вкусно звучат.
Скромно сладоледче от мен.

# 470
Ех, сладолед, шопинг, Флоренция,..... Забавлявай се, поглези се, Селесте! Ти го заслужаваш.

# 471
  • Бургас
Лин,я не се оплаквай! 😍Виж,колко е готино и всичко изглежда много спокойно!
Селесте,почивай и се наслаждавай на шопинг и сладолед!
Хубаво да си изкарате,момичета!

# 472
  • На брега на реката
Благодаря за снимките, момичета!

Лин, бих живяла на такова место. Зеленина, чистота и надявам се спокойствие! Ех, защо мама ме е родила на грешното място!

Селесте,  стискам палци за хубаво време, че иначе ще фалираш!  Blush

Забравих да пожелая успех на Ети!

Роди, щом си готова за гости, да идваме значи?

# 473
  • при моите деца .....
Привет!!!
Вечеряме вкъщи всички!
Уютно ми е, приятно.... въпреки кочинката в стаята 🙂
ММ е приготвил невероятни телешки бергер кюфтета (от Австрия ни носи) на грил тиган, минути преди да ги свали сложи чедър...
Утре ще дойде сестра ми на гости.
Деси, много хубави снимки.
Марти на 30.09 каца в Мюнхен.
Е, ще пропусне Октобърфеста....
Бих посетила коледния базар.
Прекрасни снимки, момичета!...
Хубава вечер!
Наздраве!

# 474
  • Бургас
Набархме магазин на Primark.Утре ще ходим пак,че много се натоварихме днес Wink

# 475
Адаш, не прекалявай с Primark. Не се знае на какво ще приличат след 2-3 изпирания.

Селесте, последните 2 седмици си отядох на сладолед ииии колкото повече, толкова повече Simple Smile
Весела и слънчева ваканция.

Карзче, може би ако заздравиш проблемните мускули, ще станеш по-устойчива на контузии.

# 476
Добро утро! При нас е порой....Психически не съм подготвена за такова изпращане на лятото!

# 477
Добро утро и честит празник.
На почиващите - приятна и спокойна почивка.
Але, дойде и твоят ред.
Мари, по- късно ще изгрее слънце и ще се разделим с лятото, както трябва.
Хубав и усмихнат ден.

# 478
  • Бургас
Добро утро!
Честит празник! 🇧🇬
На работа съм, а искам да почивам 😔 тялото ми крещи -почивкааа!

# 479
  • при моите деца .....
Добро утро!
Честит празник 🇧🇬
Днес стават 9 години без мама.
Ще ходя до Правец.
Сестра ми ще ми гостува, вечерта мислим да гледаме постановката "Паисий" на ансамбъл "Българе".
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт