Искам да кажа...(210) през Септември 2023

• 39 157
  • 687
  •   1
Отговори
# 480
  • На брега на реката
Добро утро!
Днес е празник, а за мен двоен даже! Имам рожден ден! Пожелавам си здраве, щастие,  късмет и дълголетие!  Винаги да съм заобиколена от любимите ми човечета!

Аз ще ви почерпя снимки довечера, защото ни смениха екскурзията до Гранада за днес!

# 481
  • при моите деца .....
Бубе, честит рожден ден!
Бъди здрава, много щастлива, обичана, винаги така грижовна и заобиколена от внучетата!

# 482
  • Бургас
Бубе,честита да си! Бъди здрава,щастлива и обичана! Все така грижовна и заобиколена от любимите си хора! 💐❤️

# 483
  • София
Бубе, бъди здрава, обичана и щастлива!

# 484
  • Бургас
Добро утро!
Честит празник!

Бубе, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и да ти се връща обичта, която раздаваш!

Лин, да не плащате на връщане свръхбагаж Wink

Снощи съм си забравила чадъра в пицарията и много ме е яд, защото на цялата хамалогия преди тръгване ходих и него да купувам, че и скъп. Подредих се за дъждовния ден идеално Nature Sweat Drops Nature Closed Umbrella

# 485
Бубе, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива, и винаги заобиколена от любимите ти хора!😘💓

# 486
  • София
Честит празник!
Буб, честита бъди! Здравето да ти е винаги спътник, обичаните хора да са винаги  до теб и да те глезят! Flowers HibiscusGift Heart
Гости като вас приемам с удоволствие! Добре сте ми дошли! Kissing Face
Прайма и аз не ги харесвам много като материя, но иначе имат страхотни намаления.
Ние днес ще ходим на 70 год. юбилей на наш познат. Подготвили сме му за подарък жива музика. Живее в едно близко село. Та ще ходим като за вземане на булката. Laughing
Селесте, явно трябва да имаш италиански нов чадър.
Лин, би ли показала снимки на традиционните ястия там. С какво толкова са специфични?

# 487
  • Canada
Добро утро и честит празник!

Бубе, честита да си! Здрава, обичана, щастлива! Алхамбра ще посетите ли 🤩

Приятно на почиващите и лек път на пътуващите! Мен ме чака интензивен работен ден, но и това ще мине. После започвам да мисля за куфара и аз 😁

Руми още ли не се е отчела със снимки, м 😁

# 488
  • на Мелмак
Добро утро!

Бубе, честита да бъдеш! Здрава, обичана и много щастлива 🤩 Желая ти винаги да си заобиколена от любимите ти хора Hug Flowers Bouquet

Прекрасни снимки и още по - прекрасни изживявания да имате момичета!

И аз да се похваля с чудесен ден вчера, видях се няколко часа с любимата ми приятелка в Пловдив Yellow Heart

Днес, утре и вдругиден на работа, ще водя преговори с щерката да идва да работи Wink

# 489
  • Germany
Честита да си, Бубе! Здрава и щастлива и заобиколена от любимите хора!
Боби, добре да си изкарате със сестра ти и гуш за мама.
Селесте, няма ли как да отидеш до пицария да си потърсиш чадъра?
Не спах добре, а за капак кучето е с разстройство от 5.00. Сега я наблюдавам и се чудим дали да я водим на лекар.

# 490
  • югозапад, под "Марков камък"
Бубе, честит рожден ден, здрава и щастлива да си 🍀

# 491
Честита да си, Бубе! Здрава, щастлива и обичана 🍀

Фонс, пътуваме към София.
По към следобед, живот и здраве 😊

Али, вие до къде сте?

# 492
Честита да си, Бубе! Все така млада и енергична да си!
Днес ми е ден за прибиране,  два полета имам, преди шофирането . Разберете се с времето да спре да вали до довечера Simple Smile
Мони, и аз не спах добре. Да му минава на кучето.
Ети, сигурна съм че преговорите ще бъдат с положителен резултат Simple Smile

# 493
  • Бургас
Бубе,честит рожден ден!Бъди здрава!
Селесте, ние тръгнахме с малко багаж,за да можем да пълним. Примарк имам от Германия и Испания, засега са добре.
Родива, вчера брат ми яде някакво говеждо -ми то приличаше на веднъж вече ядено Wink

# 494
Честит Рожден Ден, Бубе! Бъди здрава, щастлива и все така добродушна и помагаща. Хубав празник и целувки! 🥰💐🥳
Лин, много е якоо!
Чакаме и другите. Кой диван, кой друго, снимайте. 😋

Общи условия

Активация на акаунт