Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 216
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 870
https://www.ozone.bg/product/kana-elektricheska-termomax-tk3377r … AYAiAAEgIa5PD_BwE
Пристигна и моята кана, аз играх за градинския сет, но и каната ще ми влезе в употреба Simple Smile
На Пепси не си вдигат телефона, писах СМС на номера, но за бележката не знам, аз имам много - коя да им пратя, като не вдигат? Simple Smile

# 871
  • София
От форумните игри някой свързва ли се с печелившите?Аз бях изтеглена преди две седмици,изпратих адрес и имена но
нищо за сега.
Обикновено събират данните на всички печеливши и тогава изпращат. Срокът за изпращане на данните често е 10-14 дни. Можеш да погледнеш коментара с печелившите на играта, в която си спечелила. Напълно в реда на нещата е да не си получила още наградата.

# 872
# 873
  • оттам, откъдето започва България
Ранобудна, щом си получила съобщение от куриер, значи фирмата организатор е коректна. Нищо чудно куриерът да е написал, че не си открита на адреса, не си потърсила пратката в офис и да е върнал наградата или да я е "приватизирал". Чели сме в темата и за такива случаи. Свържи се с куриерската фирма.

И според мен проблемът е в куриера. Не мога да се свържа с него, защото при позвъняване оператор казва, че Виваком ще предаде за обаждането. Така няколко пъти.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 12:17 от Ранобудна

# 874
От Talk попълних анкета за 450 точки-4,5 лв

# 875
Дойде ваучера за 150лв
Някой знае ли,дали на един път трябва да се изхарчи?Ако е така,трябва да закарам поне 2 коли 🤣 Помня,че имаше проблеми с ваучерите (служителите не знаеха как да ги въведат),но не помня това да се е коментирало.

# 876
Здравейте, спечелилите вино от Seewines как се свързахте с тях и какви данни дадохте? По куриер ли ще изпращат или на място трябва да се вземе бутилката?

Отговор на техния мейл. Със Спиди ще изпеащат.

# 877
Здравейте, спечелилите вино от Seewines как се свързахте с тях и какви данни дадохте? По куриер ли ще изпращат или на място трябва да се вземе бутилката?

Отговор на техния мейл. Със Спиди ще изпеащат.

Благодаря! Не става ясно от мейла им, а понякога опцията е само вземане от място.

# 878
  • София
Alize!, всички хартиени ваучери са еднократни. Но пък бензинът и дизелът толкова поскъпнаха, че скоро за 150 лв. ще напълниш половин резервоар. Simple Smile Освен да си купиш и някое масло или друго нещо, което предлагат на бензиностанцията.

# 879
  • София
Пристигна каната от Нестле-Спиди ги носят
няма опаковка -плик, фолио,стреч или друга кутия
отгоре лепната товарителницата
смачкана е от едната страна
Скрит текст:

# 880
Ранобудна, свържи се с фирмата, която изпраща наградата и им обясни ситуацията. Коя е куриерската фирма?

# 881

Благодаря! Не става ясно от мейла им, а понякога опцията е само вземане от място.

Това получих аз от тях

# 882
Пристигна каната от Нестле-Спиди ги носят
няма опаковка -плик, фолио,стреч или друга кутия
отгоре лепната товарителницата
смачкана е от едната страна
Скрит текст:

Случвало ми се е да получавам така пратки, подателя така ги изпраща и явно не е пожелал да бъдат допълнително опаковани, защото в офис винаги питат…
Изпробвайте я, ако не работи, търсете подател .
При Видимо увреждане на опаковка се пише протокол още при получаването на пратката, куриера трябва да го състави , иначе трудно се доказва,че проблема се е появил при тях.

# 883
  • София

Бутилката и колонката от Хел Айс Кофи, от 11.09, колонката я получих вчера, сутринта имах смс за две пратки, бутилка и колонка, та им писах да си отменят втората колонка.

# 884
Скрит текст:

Това получих аз от тях

Благодаря! Нямам такъв мейл, може би ще ме отразят по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт