Звездни Компромати - Септември'23

• 301 948
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 565
Помня че когато се зажениха заглавията бяха умишлено тип "Амал Аламудин се омъжва за актьор" , а не обратното. Тогава се коментираше как той ще блесне покрай нея.
Аз я чувах и виждах за първи път , но коя съм аз кои сте Вий.....

# 2 566
Много искам да видя децата на Амал и Клуни.
Нина Добрев с бая празна пазва. А я обсъждахме преди време, че е наляла бюста.

# 2 567
# 2 568
  • Glasgow
И аз бях чела, че нейното семейство не е много ок с този брак. Адвокат с актьор. Склонна съм да вярвам, близо 2г прекарах с хора с арабски корени, там е доктор, инженер, адвокат. Актьор=циркаджия.

# 2 569

Защото не е бил. Беше МОЙ! /не се сдържах :Д/

Един от любимите ми филми е Бандата на Оушън. То, Брад, то Джордж, то Мат Деймън, младата Катрин...ех!

Но и аз не харесвам Амал, колко им е възрастовата разлика?

# 2 570
Десислава с тази предълга опашка и платформи много ретро. Не й отива кестенява коса е моето мнение, руса беше по-младолика и нежна.

# 2 571
Радина Кърджилова рекламно лице

Скрит текст:

# 2 572
Хубава е, но на първата и последната снимка изглежда, все едно сега е ревала.

# 2 573
И аз бях чела, че нейното семейство не е много ок с този брак. Адвокат с актьор. Склонна съм да вярвам, близо 2г прекарах с хора с арабски корени, там е доктор, инженер, адвокат. Актьор=циркаджия.

Аз съм от малцинството, което не харесва Джордж Клуни. Ама никак. А  последната му боза/2022г/, която изтърпях насила/ пътуване с автобус и телевизор точно срещу мен/ съвсем ме убеди, че  актьор=циркаджия.
Абе, бива ли да имаш що-годе популярно име с тежест в гилдията и да се навиеш на роля в толкова сладникав блудкаж, че и барабар с Джулия Робъртс тандем?!
 *Билет за рая* - гръмко титулувано като романтична комедия, а всъщност бездарие отвсякъде, разчитащо , че две известни звезди в комбинация с екзотична дестинация ще направят филм. Абсурден сценарий, тъпи диалози, евтини скечове...
Питах се през цялото време - пари ли нямат, кариерата ли закъса, вътрешната принуда на ексхибиционистичната  актьорска душа ли, ги карат да се излагат в подобно жалко квази изкуство?!
Тааа, да...С две думи за съм за Амал /като професия, визия и послание/.

# 2 574
Хубава е Радина , но няма никакъв живец в нея .

# 2 575
  • Sofia
Много искам да видя децата на Амал и Клуни.

Скрит текст:

# 2 576
На Радина като и гледам умрялата физиономия и без пари да ми дава това, което рекламира, няма да го взема.
Амал на последните снимки изглежда добре, ама 'що така не успях да я харесам тази жена, не знам.

# 2 577
Амал и Клуни ми харесват като двойка .

# 2 578
Радина все още изглежда като жертва на тормоз.

# 2 579
За мен Клуни си остана доктор Рос завинаги и въобще не мога да го възприема като нищо друго. Като мъж ми харесва, и като двойка с жена си. Като артист не, нито филмите му ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт